Lägg till datum

Dublin
Dagsutflykter

Dagsutflykter
88 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Dublin

Dublin

Dublin: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dublin: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dublin

Samlat omdöme

4.5
(15 796 recensioner)

Underbar tur! Reseguiden Hugh hyllade oss med berättelser och intressant historia på resan till varje hållplats, var mycket tydlig på ett artigt sätt om när och var vi skulle möta bussen efter stoppet och gav oss utmärkta råd om alternativ för att spendera vår tid vid varje hållplats . Han gav en guidad tur eller erbjöd oss ledig tid, vårt val (och berättade för oss hur de flesta människor spenderar fritiden). Michael, vår förare, var utmärkt och mycket hjälpsam. Hållplatserna var väl valda, precis som jag skulle ha utformat utflykten. Jag fick ut mycket mer av den här resan än jag förväntade mig. Vilken bra dag!

Jag vill skriva min recension eftersom jag verkligen älskade den här turen, guiden var mycket vänlig, han förklarade allt väldigt bra om platserna vi besökte och han var alltid uppmärksam på att se till att vi alla var där, och min yngsta dotter ville åka till badrummet och han gjorde mig tjänsten att omdirigera bussen så att flickan kunde kliva på. Och på tal om platsen är det vackert! Naturen, husen och alla platser är imponerande, jag älskar medeltida saker.

Trevlig och kunnig guide (och chauffören var jättetrevlig han med)! Vi åkte förbi helt otroliga vyer och stannade på så fina platser. Rekommenderar verkligen denna dagstur! Det var trevligt att promenera runt i nationalparken och se Upper Lake, och staden Kilkenny var en av de mysigaste platserna jag besökt! Det var verkligen värt pengarna!

Resan var mycket vacker och intressant. Tyvärr mötte vi många moln i Wicklowbergen och kunde inte njuta av utsikten fullt ut. Vackra Kilkenny även om tyvärr 3 timmar inte var särskilt långa, men vi gjorde en smula. Guiden var alltid tillgänglig och mycket noggrann.

Tyvärr hade bussen lite problem med mikrofonen. Men guiden och föraren var fantastiska.