Välj datum
Upplevelser i

Budapest

Populära Budapest charmerar dig med dess blandning av kultur, konst och arkitektur.

Alla saker att se i Budapest

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Budapest? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Budapest

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 46 794 omdömen

Det var en magisk kväll för oss. Fartyget var mycket rymligt och gnistrande rent. Mottagandet vid entrén var proffsigt, vänligt och avrundades med ett glas "välkommen champagne". Maten på självbetjäningsbuffén var alldeles utmärkt (finaste gulaschsoppan, mört kött med spaetzle och äppel- och kvargstrudel till efterrätt. Inget att klaga på gaffel. Resan på Donau tog nästan 2 timmar och gav inblickar i det mesta vackra upplysta byggnader. Vi ackompanjerades musikaliskt av en alldeles utmärkt ungersk musiktrio med märkbar konservatorieträning. Vi gillade det verkligen. Vi skulle gärna göra det igen.

Exotiskt, långt ifrån massturism. En mycket lugn plats. Det finns allt du behöver, 5 pooler varav en på terrassen utanför. Du kan äta på plats i deras snackbar och säkert i min restaurang för invånarna...Var försiktig, planera en transport eftersom platsen ligger i slutet av ön...eller om du är modig...gå en halv timme...från huvudentrén.

Tog ett tag att vänta på transfer från flygplatsen men kom hela vägen fram till mitt hotell. Det var väldigt bra så att man inte behövde leta. Kom och hämtade oss på samma adress när vi skulle flyga tillbaka. Allt var väldigt bra.

Jättekul. Riktigt rolig och bra guide. Absolut en upplevelse värd pengarna! Har man problem med ångest och trånga utrymmen rekommenderar jag dock ej det.

Challenging, interesting and just a little adventure underground!