Lägg till datum

Paris katakomber
Audioguider

Audioguider
3 aktiviteter hittades

Topprankade aktiviteter i Paris

820 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Paris katakomber Audioguider

Paris: Inträdesbiljett till katakomberna, audioguide och flodkryssning

1. Paris: Inträdesbiljett till katakomberna, audioguide och flodkryssning

Upplev de fascinerande lämningarna från Paris förflutna med en biljett till de mystiska katakomberna. Upptäck stadens romantiska sida med en valfri pittoresk kryssning på floden Seine. Bevittna ikoniska landmärken och avslöja hemligheterna under staden. Börja i Paris fängslande katakomber, ett invecklat underjordiskt nätverk som ligger inbäddat under stadens gator. Gå genom tunnlarna som rymmer kvarlevorna av miljontals parisare och känn hur deras historia och berättelser är etsade i de tysta stenarna. Efter din resa genom stadens dolda underjord stiger du upp till den livfulla stadsbilden och tar dig till Seine-flodens stränder. Gå ombord på en bekväm kryssare och segla genom hjärtat av Paris om ditt alternativ inkluderar. Marvel vid de fantastiska sevärdheterna i Paris ikoniska landmärken, som Eiffeltornet, Louvren och Notre-Dame-katedralen, och sola i stadens glöd beroende på ditt alternativ.

Paris: Katakomber och flodkryssning i Seine med audioguide

2. Paris: Katakomber och flodkryssning i Seine med audioguide

Upptäck de fängslande resterna av Paris historia med en biljett till de gåtfulla katakomberna. Upplev stadens romantiska sida på en naturskön kryssning på floden Seine, där du får se ikoniska landmärken och avslöja stadens dolda hemligheter. Börja din resa i de fascinerande katakomberna i Paris, en intrikat underjordisk labyrint under stadens gator. Gå genom tunnlarna där kvarlevorna av miljontals parisare ligger begravda och låt deras berättelser och historier ljuda genom de tysta stenarna. När du har utforskat djupet i stadens dolda värld kan du stiga upp till den livliga stadsbilden och bege dig mot Seineflodens stränder. Kliv ombord på ett bekvämt kryssningsfartyg och ge dig ut på en lugn resa genom Paris hjärta. Låt dig imponeras av den hisnande utsikten över Paris berömda landmärken, inklusive Eiffeltornet, Louvren och Notre-Dame-katedralen, som alla badar i stadens strålande charm.

Paris katakomber: Skip-the-Line Special Access Tour

3. Paris katakomber: Skip-the-Line Special Access Tour

Få snabbt inträde till den underjordiska kyrkogården Paris katakomber, som består av kilometerlånga underjordiska tunnlar med skallar och ben från ca 6 miljoner parisare. Följ med en lokal guide och utforska katakomberna i en liten grupp på högst 19 personer. Varje rum avslöjar allt mer utsmyckade och makabra bendekorationer. Hör den otroliga historien om hur katakomberna byggdes och det enorma projekt som genomfördes för att flytta ben från hela staden till denna punkt. Din speciella åtkomststatus innebär att vakterna också kommer att öppna portar bara för din grupp och släppa in dig i områden som ett hemligt kapell dekorerat med dödskallar och lårben. Paris katakomber innehåller ben som representerar ca 2 000 år av historia, och deras konstruktion var ett unikt civilingenjörsprojekt som hjälpte till att ge upphov till den moderna staden. Observera: Denna tur har en minskad gruppstorlek på sex personer och ett modifierat pris på utvalda dagar för att möjliggöra en mer intim upplevelse.

Paris katakomber: VIP Skip-the-Line-tur med begränsad tillgång

4. Paris katakomber: VIP Skip-the-Line-tur med begränsad tillgång

Under Paris vackra gator finner du en dunkel sida av staden som andra sällan får se. Tjugo (eller ännu fler) meter under gatunivå finner du Paris katakomber, vars gallerier sträcker sig över 320 kilometer under staden, i ett nätverk av labyrinter få tänker på när de strosar på gatorna ovan. Området grävdes först ut för att bryta kalkstenen som har använts under byggnationen av många av Paris berömda byggnader och broar. Numera huserar tunnlarna benen från över sex miljoner forna parisare.  Deras kvarlevor flyttades varsamt hit i början av 1700-talet, för att diskret ta bort dem från de smutsiga och överfulla kyrkogårdarna i stadens centrum.  Eftersom kyrkogårdarna hade blivit så överbelamrade begravdes kroppar på dåliga sätt, med öppna gravar, exponerade lik och så vidare, vilket spred sjukdomar (och många spökhistorier) runt kvarteren. Nu för tiden kan du se väggar täckta med staplade ben och några mer makabra kompositioner, medan du följer din lokala expertguide in i "Dödens rike". Personer som älskar filmen "As Above, So Below" kommer att känna igen de till synes oändliga mörka tunnlarna.   Det sägs att mannen med järnmasken ligger här tillsammans med miljontals vanliga parisare, samt bödlar och deras offer, som avrättades med giljotin under den franska revolutionen. Din guide kommer att leda dig genom de underjordiska gångarna och in i flera mycket ovanliga rum. Endast 200 besökare tillåts in på denna fascinerande plats i taget, vilket garanterar att du får det mesta ur den extraordinära upplevelsen. Du får dessutom mer tid på dig att utforska rummen och dra nytta av din guides kunskap. Denna speciella tur ger dig också tillgång till delar av katakomberna som vanligen är stängda för allmänheten. Låt de underjordiska portarna öppna sig just för dig och din grupp och lär dig fascinerande berättelser om personerna som jobbade på platsen. Få reda på vem som har besökt katakomberna och vilka som mött sin sista vila här under århundradena. Hör även på historier om de hemliga grupper som fortfarande besöker tunnlarna idag.   Historiska och nutida Paris vaknar till liv runt dig när du upptäcker stadens mörkare sidor, gömda under gatstenarna.

Paris katakomber: VIP-biljett, köföreträde & guidad rundtur

5. Paris katakomber: VIP-biljett, köföreträde & guidad rundtur

Paris är känt för sin skönhet och romantik. Men långt under Eiffeltornet och Louvren ligger en helt annan, skrämmande värld. I Paris katakomber finns en inskription över en dörröppning som lyder: ”Arrête! C'est ici l'empire de la mort” ("Stopp, detta är dödens rike"). Detta är en passande varning för att förbereda dig på en minnesvärd och en gång i livet-upplevelse. Tillträde till katakomberna är extremt begränsat då endast 200 personer är tillåtna att gå in samtidigt. Därmed kan köerna vara väldigt långa och väntetiden kan vara upp till två timmar. Din biljett med företräde i kön sparar dig tid och energi så att du kan få ut det mesta av ditt personliga besök. Närmare 300 kilometer av tunnlar och smala gångar sträcker under gatorna i Paris. Katakomberna var ursprungligen ett kalkstensbrott, urgröpt för att bygga stadens mest berömda broar och byggnader. Sedan 1700-talet har katakomberna tjänat som den sista viloplatsen för mer än sex miljoner personer, med skelett, ben och skallar från uppgrävda kroppar som är prydligt uppradade längs väggarna och valven. Följ med på denna exklusiva rundtur i liten grupp med köföreträde och se Paris i ett annat ljus än någonsin tidigare.

Paris: Rundtur i katakomberna för liten grupp med Skip-the-Line-entré

6. Paris: Rundtur i katakomberna för liten grupp med Skip-the-Line-entré

Under de bländande ljusen i det moderna Paris ligger de djävulskt mörka katakomberna. På denna rundtur i liten grupp har du möjlighet att hoppa över kön och exklusiv tillgång till begränsade områden. Utforska den 200 mil långa labyrinten av kvarlevor från cirka 6 miljoner parisare med en expertguide. Börja med en iskall nedstigning i komplexets 133 trappsteg. Din guide kommer att förklara hur dessa tunnlar användes på 1200-talet för att bryta kalksten till byggnader så storslagna som Notre Dame. När du tar dig fram genom de smala tunnlarna får du veta varför dåligt väder på 1780-talet tvingade parisarna att begrava sina döda här. Under turen har du gott om tid att beundra katakombernas oroande detaljerade bendekorationer. Från religiös ikonografi till hjärtan - arbetarna hittade många sätt att "försköna" benen i detta komplex. Det finns dock en dekoration som verkligen kommer att få det att pirra i ryggraden. Inne i den populära Passionens krypta kan du titta på "Tunnan", som är byggd av olika skelettdelar. Förutom att hysa de döda spelade katakomberna en viktig roll under många viktiga historiska händelser. Din guide kommer att berätta historier om tyska Wehrmacht och franska motståndsrörelsen som båda använde delar av katakomberna som bunkrar under andra världskriget. Lär dig också om dess relation till den franska revolutionen. Om du inte är rädd för spöken kan du fråga din guide om graven efter dörrvakten Philibert Aspairt som gick bort i katakomberna på 1700-talet. Lär dig mer om de katafiler som på senare år har orsakat uppståndelse genom att anordna stora ravefester, simfester och ett omfattande nätverk i denna underjordiska stad för de döda. Håll ögonen öppna efter graffiti som lämnats av katafiler på din Catacombs Tour.

Paris: Skip-the-Line Catacombs Tour med begränsade områden

7. Paris: Skip-the-Line Catacombs Tour med begränsade områden

Gör dig redo att uppleva något annorlunda när du besöker ljusets stad. Gå djupt under Paris livliga gator och gå in i ett invecklat nätverk av tunnlar som sträcker sig över 300 kilometer. På denna skip-the-line-tur upptäcker du de parisiska katakomberna ─ makabra tunnlar som är en verkligt sällsynt plats att besöka. Följ med din expertguide på en guidad tur genom det som är känt som den sista viloplatsen för över 6 miljoner själar. Med skip-the-line-biljetter används din tid klokt och vi går förbi kön för att komma in i det som är känt som "porten till helvetet". Med endast 200 besökare som tillåts komma in är det svårt att hitta en mer exklusiv upplevelse. Påbörja din resa genom det omfattande nätverket av underjordiska tunnlar, och längs vägen kommer din guide att avslöja den fascinerande historien bakom Paris katakomber och avslöja hur den utvecklades till viloplats för oräkneliga själar från staden. Under den här 1,5 timmar långa turen får du en unik möjlighet att utforska två särskilt kusliga delar av katakomberna som inte är tillgängliga för allmänheten. Dessa områden är så exklusiva att en väktare personligen låser upp de gamla portarna och ger dig en VIP-upplevelse utan motstycke. Katakomberna är en av Paris bäst bevarade hemligheter, och under er rundtur får ni ta del av de mystiska lager som döljer sig bakom de gamla murarna.

Paris: Ljudguide-app med Lupin-tema

8. Paris: Ljudguide-app med Lupin-tema

Katakomberna i Paris är världsberömda, men visste du att ett avsnitt av Netflix serie Lupin spelades in där? Några av de ikoniska scenerna om den fiktiva beundraren av "gentlemannatjuven" Arsène Lupin spelades in i katakomberna i de turistiska delarna, men andra utspelade sig i privata tunnelnätverk utan tillträde. Om du någonsin har drömt om att lära dig mer om de otillgängliga delarna av Paris underjordiska tunnlar utan att bryta mot lagen eller behöva hantera ben och klaustrofobi, då är den här vandringsturen genom stadens 14:e arrondissement något för dig. Vi kommer att stanna ovan jord på gatunivå, där de olika scenerna från seriens säsong 2, avsnitt 4 spelades in, och jag kommer till och med att visa dig den verkliga platsen för Lupins hemliga trappa. Jag kommer också att peka ut det parisiska kvarter där Lupins tillfälliga hem spelades in. Men den här rundturen handlar inte bara om gentlemannatjuven. Jag kommer att dela med mig av massor av intressanta historiska fakta, som till exempel varför sex miljoner kadaver hamnade djupt inne i katakomberna. Jag kommer också att berätta hur staden skapade sin egen meridianlinje för att försöka konkurrera med den universella tidsstandarden baserad på Greenwich. Under den här rundturen får du möjlighet att: - ta del av imponerande byggnader med över 400 år av skiktad historia, bland annat Congrégation des Sœurs de Saint-Joseph de Cluny (klostret av S:t Josephs orden i Cluny) och Cochin-sjukhuset. - Hör sanna historier om fängelseutbrott från Centre Pénitentiaire de Paris la Santé (Santé-fängelset), vissa värda Lupin, andra lite mer våldsamma. - Se verkliga byggnader som medlemmar av motståndsrörelsen tog sig in i via katakomberna för att undvika att bli upptäckta av nazisterna under andra världskriget. - Ta reda på om Société des Gens de Lettres, eller litterära sällskapet, som har sitt säte i Hôtel de Massa (Massa Hotel) där Maurice Leblanc arbetade innan han skrev sina Lupin-noveller. - Följ en liten bit av Paris meridian. - Lär dig mer om François Aragos osynliga staty och om var i Jardin de l'Observatoire de Paris (Observatoriet i Paris) du kan se en riktig staty av honom. Avsätt upp till en timme för denna roliga promenad där ljudeffekter används för att avslöja vad som finns bakom vissa höga väggar eller djupt under dina fötter. Det finns flera hållplatser längs vägen med bänkar där du kan vila och gratis, offentliga toaletter i närheten. Följ med mig på denna promenad och tillsammans kommer vi att dyka djupt ner i Paris makabra förflutna!

Paris: Privat rundtur med lokal guide

9. Paris: Privat rundtur med lokal guide

Din lokala expertguide kommer att visa dig stadens bästa delar, inklusive många dolda hemligheter som du inte kan hitta lätt på egen hand. På denna vandringstur kommer du att kunna se många sightseeingpunkter inom en kort tidsram. Förutom att förklara sightseeingpunkterna kan din guide ge insikt i stadens och landets historia och kultur i allmänhet. Fokus för denna tur är att se staden som en lokal. Denna privata rundtur kan dock skräddarsys efter dina önskemål. Sightseeingpunkter som ska besökas kan överenskommas i förväg eller diskuteras när vi träffas. STANDARD-sightseeingplatser som vi enkelt kan besöka under turen är: - Montmartre: Berömd för sitt konstnärliga arv, har en distinkt byatmosfär som kännetecknas av branta slingrande kullerstensgator. Det är det mest berömda distriktet i Paris. - Le Marais: Ett historiskt distrikt med magnifik arkitektur och rik historia. - Notre Dame-katedralen: En allmänt erkänd symbol för Paris och den franska nationen. Här finns många viktiga religiösa artefakter, t.ex. "törnekronan" som tros ha burits av Jesus Kristus. - Eiffeltornet: Ett av de mest ikoniska monumenten, inte bara i Paris utan i hela världen. - Champs-Élysées: Den vackraste och mest välkända avenyn i Paris. Förbinder Triumfbågen med Place de la Concorde. - Triumfbågen: Ett av de mest kända monumenten i Paris. Den hedrar de som kämpade och dog för Frankrike under den franska revolutionen och Napoleonkrigen. - Louvren: Ett nationellt konstmuseum och är hem för några av de mest kanoniska verken av västerländsk konst, såsom Mona Lisa. - Galeries Lafayette: En av de mest historiska shoppinggalleriorna i Paris med nisch- och lyxmärken. - Luxemburgs trädgårdar: Trädgårdarna är fyllda av historia och vackra fontäner. Det är den näst största parken i Paris. - Slottet i Versailles: De franska kungarnas främsta residens. Det är en av de mest populära turistattraktionerna i världen. Denna attraktion ligger utanför staden och behöver minst en halv dag för att besöka. Några exempel på HIDDEN SECRETS som vi kan besöka: - Canal Saint-Martin: Ta en kryssning med passagerarbåtar på denna kanal. Det finns också många populära barer och restauranger längs kanalen. - Galerie Vivienne: En av de mest ikoniska shoppinggalleriorna i Paris. - Ménagerie du Jardin des Plantes: Den näst äldsta zoologiska trädgården i världen. Här finns sällsynta små och medelstora däggdjur. - Louis Vuitton Foundation: Konstmuseum och kulturcenter - Parc des Buttes Chaumont: Den femte största parken i Paris, med en konstgjord sjö, ett tempel och intressant fauna. - Montparnasse Tower: Det är den högsta byggnaden i Paris med magnifik utsikt över staden. Observera att det inte är säkert att du hinner besöka alla de sevärdheter som listas här. Hur många platser du kan besöka beror på längden på den bokade turen och hur mycket tid du tillbringar på varje plats. Efter bokningen kan du diskutera den detaljerade resplanen med din guide.

Paris: Professionell fotografering med 400 foton + 1 present

10. Paris: Professionell fotografering med 400 foton + 1 present

Professionell fotografering eller videofilmning var som helst i Paris. Du kan välja mellan några av de mest populära platserna som Eiffeltornet, Louvren, Triumfbågen eller någon annan plats i Paris. Var inte blyg för fotografen, han kommer att ta en musikkolumn med sig, gör vad du vill för att göra bilderna livliga och fyllda med leenden. Fotografering utförs på den bästa utrustningen. Fotograf som har mer än tio års erfarenhet inom foto- och videotjänster. Alla bilder skickas samma dag. Antalet foton är från 300 till 500 stycken. Du kan känna igen fotografen på Canon-kameran. Vi ser fram emot att träffa dig och välkommen till Paris!!! :)

Andra alternativ som kan passa dig

Paris

Paris

Vanliga frågor om Paris katakomber-Audioguider

Vad finns det för andra saker att göra än Paris katakomber-Audioguider som är värt att besöka i Paris?

Paris katakomber-Audioguider –Vilka är de bästa upplevelserna?

Paris katakomber: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris katakomber: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.