Los Angeles Kryssningar och båtturer

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Los Angeles

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Los Angeles?

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Los Angeles?

Los Angeles: Fler aktiviteter och sevärdheter

Los Angeles: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Los Angeles

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 66 omdömen

Excellent!!! Min dotters födelsedagshelg i Newport var fantastisk. Kaptenen och personalen är mycket trevliga och får dig att känna dig lugn om du är rädd eller har åksjuka. Att ta den första båtturen på morgonen runt 07:00 var coolt. Kommer från Arizona var vädret fint, vinden var så Oceanus, jag kommer att rekommendera detta till mina vänner och familj. Även om vi inte såg några valar på grund av migrationen vid den här tiden på säsongen... såg vi en solfisk, sjölökar och en stor flik med blåfenade delfiner. Väl värt resan. Tack Davey's

Du vet aldrig om du kommer att se en val eller inte, och det gjorde vi inte, men vi stötte på en "mega pod" med över 1 000 delfiner, vilket var helt fantastiskt. De red på vår bågvåg, någon gång så många som 8 eller 10 åt gången, när vi stod bokstavligen fyra fot ovanför dem och tittade ner över fören. Och de hoppade upp ur vattnet runt omkring oss. Det var det coolaste vi såg när vi var i Kalifornien.

Alla som jag interagerade med var artiga och mycket hjälpsamma. Jag var så glad över att ha Jill på båten. Hon skulle peka ut vilda djur och ge oss information om vad vi såg. Jag lärde mig några saker som jag inte visste. Jag njöt av hennes energi och hur hon var så artig, vänlig att prata med.

Perfekt eftermiddag på båten med utsökt mat

Allt är bara perfekt här. God mat och fantastisk atmosfär ... Varje restaurang blir avundsjuk när det kommer till mat ... Men om du förväntar dig att se mycket LA med båt, har du fel här ... Den körs bara genom hamnen vid en mycket långsamt tempo.. Men ändå en oförglömlig eftermiddag...

Det var väldigt avkopplande och maten var utsökt!

Detta var ett bra sätt att tillbringa tid med min familj. Stämningen på båten var helt optimistisk och avkopplande. Champagnan fortsatte att komma och maten var väldigt bra!