Våra mest rekommenderade saker att göra i Miami

Miami: Everglades airboat, Wildlife Show – buss tur & retur

1. Miami: Everglades airboat, Wildlife Show – buss tur & retur

Ge dig iväg på en guidad resa från Miami för att upptäcka Floridas djurliv. Gå in i Everglades Holiday Park och njut av en 45 minuter lång airboat-tur och en pedagogisk djurutställning.Spara tid med köföreträdes-entré och få ett gratis foto av din grupp. Gå till en airboat för att påbörja din guidade tur genom Everglades. Håll utkik efter inhemska vilda djur medan din erfarna guide pekar ut alligatorer, lädersköldpaddor och fåglar i deras naturliga livsmiljö.  Därefter deltar du i en djuruppvisning och får närkontakt med alligatorer. Lär dig hur dessa reptiler – som en gång var nära att utrotas på grund av jakt – har återhämtat sig dramatiskt i antal. Du kan till och med ta ett foto med en alligatorbebis vid föreställningens slut.  Gå ombord på bussen för återresan till Miami.

Miami: Båtutflykt till miljonärernas hem & Venetian Islands

2. Miami: Båtutflykt till miljonärernas hem & Venetian Islands

Koppla av på en sightseeingkryssning i Biscayne Bay i Miami. Segla förbi Hibiscus Island, ta del av den livliga aktiviteten på Bayside Marketplace och koppla av på det skuggiga övre däcket. Gå ombord på båten från hjärtat av Miamis centrum eller välj alternativet med hämtning på hotellet för att njuta av en bekväm resa till fartyget. Slappna av i lyx på en båt i två våningar med öppna fönster och ett skuggigt däck. Från centrum går färden mot Star Island, där många kändisar bor i sina fantastiska egendomar. Få en glimt av Al Capones hus när du glider fram längs Biscayne Bay. Åk sedan till Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island och Fisher Island. Se de berömda Venetian Islands och upptäck längs vägen fler egendomar som ägs av kändisar. Håll utkik efter hem som tillhör Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon och fler. Din erfarna reseguide pekar ut alla berömda hem och landmärken.  Fortsätt sedan ner till South Beach och Bayside Marketplace för att verkligen se allt som Miami har att erbjuda. Vid båtutflyktens slut lägger båten till tillbaka i centrala Miami. Välj att lägga till mer äventyr till din dag med kombinationsalternativet med dubbeldäckad buss, där du kan hoppa på och av som du vill och upptäcka Miami på land.

Miami: Halv dag med öppen buss & Millionare's Row-kryssning

3. Miami: Halv dag med öppen buss & Millionare's Row-kryssning

Ta del av Miamis sevärdheter och ljud i en öppen sightseeingbuss med panoramautsikt i 2 timmar. Upptäck de livliga stadsdelarna innan du utforskar den vackra bukten på en båttur med kommentarer ombord. Först besöker du Lincoln Road på South Beach, den berömda gågatan som kantas av kaféer, restauranger och butiker. Stig ombord på den öppna bussen, ta dig ner längs Ocean Drive och se den berömda Espanola Way. Kryssa genom Miami Beach innan du korsar Biscayne Bay och kommer in i Miami. Upptäck Miamis centrum och Brickell-distriktet, som är känt för sina höga bostadsrätter, restauranger, klubbar och shopping i världsklass. Upptäck den kontrasterande konstnärliga stadsdelen Wynwood, som lockar konstnärer från hela världen att måla sina berömda väggar, och det kubanska arvet i livliga Little Havana. Därefter kan du koppla av och njuta av en 90-minuters båttur med tvåspråkig kommentar (engelska och spanska). Du kan sitta på det öppna däcket eller koppla av i den luftkonditionerade interiören. Ta del av buktens skönhet och se de rika och berömdas överdådiga hem.

Everglades nationalpark: Tur med träskbåt och show med vilda djur

4. Everglades nationalpark: Tur med träskbåt och show med vilda djur

Upptäck Everglades nationalpark, ett varierat landskap som erbjuder viktiga livsmiljöer för många sällsynta och utrotningshotade arter. Ta en åktur med en svävarbåt och se alligatorer, sköldpaddor och till och med Floridas skygga panter.  Efter att ha betalat inträdesavgiften till parken kan du utforska ett träskland som ofta kallas för "Gräsfloden". Parken kallas så på grund av de oändliga gräsmarkerna med vass som höjer sig en till tre meter över vattenytan. Upptäck  Everglades  frodiga vegetation, som även omfattar mangrover, cypresser, palmer, tallar och små öar av lövträd ("hammocks").Vassen är ofta så tät att det endast är möjligt att ta sig igenom den via naturliga vattenpassager. Åk med en svävare som är specialkonstruerad för att enkelt kunna ta sig fram i grunt vatten och i våtmarker. Båten drivs av en flygplansliknande propeller och en bil- eller flygplansmotor, vilket ger dig en snabb och rolig resa. Avsluta besöket med en show med vilda djur och alligatorer. Kom nära dessa anmärkningsvärda varelser i deras naturliga livsmiljö.

Miami: Kvällskryssning på Biscayne Bay

5. Miami: Kvällskryssning på Biscayne Bay

Njut av Miamis vatten och stadens ljus från Biscayne Bay ombord på en kryssningsbåt. Se staden vakna till liv på kvällen när solen går ner och stadsbelysningen tänds. Tusentals lampor lyser upp de otroliga höghusen och stadens skyline runt bukten. Under turen kan du smutta på en valfri dryck som du kan köpa i baren ombord. Ta del av sevärdheter som Millionaire's Row, Bayside och South Beach. Avsluta din kryssning med en månskådningsaktivitet och beundra månens reflektion i vattnet nedanför dig. Förbättra din upplevelse med en valfri timslång stadsrundtur på en dubbeldäckad buss innan du åker på kryssningen.

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

6. Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Ge dig ut på ett riktigt äventyr med en airboat-tur i Floridas Everglades och inträde till utställningen med alligatorer och reptiler. Utforska detta fascinerande naturunderverk, lyssna till Seminole-folkets historia och lär dig mer om djurlivet av din kapten. Gå ombord på din luftbåt och glid ut i Everglades. Under kryssningen får du höra fascinerande historiska och ekologiska fakta från din kapten. Lyssna på berättelser om hur det inhemska Seminole-folket och pantrarna en gång i tiden levde sida vid sida i denna frodiga vildmark. Håll utkik efter sällsynta och utrotningshotade djur när du åker över det glasklara vattnet, genom gräsbevuxna floder och över det tropiska kärret. Efter din airboat-tur går du till utställningen med alligatorer och reptiler. Kom nära en alligatorbebis, rör vid dess unika hud och lär dig mer om dessa formidabla rovdjur.

Miami: Dagstur till Key West med valfria aktiviteter

7. Miami: Dagstur till Key West med valfria aktiviteter

Gör dig redo för kul i solen på en dagstur från Miami till Key West. Välj att ta en båtutflykt med glasbotten genom en labyrint av mangrove-klädda kanaler och bäckar, prova skärmsegling vid kusten, åk med "the conch train" eller hoppa i vattnet för en snorklingssession ovanför ett korallrev med mångsidigt marint liv. Börja dagen på en luftkonditionerad buss från Miami Beach till Key West med en fyra timmars resa. Se när din reseguide pekar ut de berömda 31 karibiska öarna längs vägen som kallas Florida Keys. Korsa 43 broar när du reser genom Florida Keys till Key West. Se Atlanten och Mexikanska golfen när du åker längs kusten. Key West är den sydligaste punkten i USA och bara 145 km från Kuba. När du väl anländer till Key West får du sex timmar på dig att utforska ön i lugn takt, promenera på de konstnärliga gatorna eller koppla av på uteserveringar och restauranger. Uppgradera din dagstur genom att välja ett alternativ som inkluderar något av följande: Hop-on-hop-off Conch Train heldagsbiljett. Denna 70 minuters berättade rundtur runt Key West är en av Floridas främsta attraktioner, täcker över 100 intressanta platser och inkluderar fyra hop-on-hop-off-stopp runt staden. Ett tre timmars snorklingsäventyr vid Nordamerikas enda levande korallrev. Färdas med en toppmodern katamaran, få professionell instruktion, använd förstklassig snorklingsutrustning och njut av en öppen bar på vägen tillbaka (inklusive läsk öl, vin, champagne, margaritas, välmixade drycker). En två timmars utflykt på en båt med glasbotten där du kan bevittna underverken i Nordamerikas enda levande korallrev, kanske se havssköldpaddor och rockor. Kul för hela familjen, du får också fantastisk utsikt över Key West från havet. En 7-12 minuters skärmsegling utanför Key Wests kust på en timmes skärmseglingsäventyr. Njut av den tropiska atmosfären i Keys när du får hjälp med din skärmsele innan du sakta höjs i luften tills du flyger högt över Key West. En tre timmars delfinskådnings- och snorklingstur där du kan titta på flasknosdelfiner i deras naturliga livsmiljö på denna delfinskådningstur från Key West. Färdas till landsbygdens vatten och njut av snorkling på egen hand medan du beundrar det marina livet. Njut av en öppen bar på vägen tillbaka (inklusive läsk, Bud Light och Cat 5 Key Lime Lager; och rosé- eller chablisvin). Ta dig tillbaka från Key West till Miami Beach kl. 17.00.

Miami: Biljett för den uppslukande konstupplevelsen Superblue Miami

8. Miami: Biljett för den uppslukande konstupplevelsen Superblue Miami

Upptäck Miamis mest spännande konstupplevelse på Superblue. Utforska en hisnande skulpterad labyrint av speglar, interagera med häpnadsväckande digitala världar i säsongsbetonade blommor och vattenfall, se ditt eget hjärta slå till skenet av 3 000 lampor och så mycket mer - allt under ett och samma besök. Publiken i alla åldrar kommer att finna kreativa, upplysande och överraskande stunder när de reser genom Superblue's 50 000 kvadratmeter konstupplevelser. Superblue skapas av ambitiösa konstnärer och fullbordas genom ditt deltagande. Låt dig inspireras av den senaste tekniken, fördjupa dig i aktuella världsproblem och få en känsla av förundran som gör att du kommer att fråga dig "hur gjorde de det?"

Miami: Simma med delfiner med inträde till Seaquarium

9. Miami: Simma med delfiner med inträde till Seaquarium

När inträdet till parken är inkluderat kan du utforska ett 38 hektar stort tropiskt paradis där du kan se och lära dig mer om djur som rosa flamingos, bambuhajar, sköldpaddor, delfiner, pingviner, sjökor och mycket mer. När det är dags för din aktivitet beger du dig till poolen där du tar på dig flytvästen och träffar tränaren som guidar dig genom ditt samspel med delfinen. De kommer att ge dig en inspirerande och pedagogisk session samt lära dig några handsignaler och träningstekniker. Ta del av en rolig upplevelse som är perfekt för alla åldrar när du kommer nära lekfulla delfiner för att träffa dessa fantastiska djur. Under din cirka 30 minuter långa interaktion kommer du att kunna dela spännande interaktiva beteenden med din nya delfinvän, till exempel kyssar, handslag, gnuggningar eller de nyinlärda handsignalerna. Som avslutning på en minnesvärd dag avslutas din upplevelse med en oförglömlig djuphavsfärd med delfinen för att visa dig den sanna kraften hos dessa fantastiska havsdäggdjur.

Miami: Panoramabuss, kryssning i Miami Bay och Everglades

10. Miami: Panoramabuss, kryssning i Miami Bay och Everglades

Ta del av en tredelad rundtur av Miami för att garantera att du får uppleva alla de främsta sevärdheterna i denna livfulla stad. Från en airboat-tur i Everglades till en guidad stadsrundtur i Miami och en båtutflykt på Biscayne Bay – denna kombinationsrundtur täcker in många olika områden.  Först upptäcker du Floridas Everglades med sitt rika djurliv av exotiska fåglar, ormar, fiskar och sköldpaddor. Njut av en föreställning med vilda djur och ta chansen att hålla i en alligatorunge. Ta därefter en åktur med airboat längs "The River of Grass". Därefter utforskar du Miami och besöker alla viktiga platser som Wynwood, Miami Beach och Art Deco-distriktet. Se filmstjärnornas och miljonärernas egendomar och lyssna på dramatiska berättelser om kärlek, passion, svek – till och med mord. Slutligen tar du en sightseeingutflykt på Biscayne Bay genom Miamis hamn och Fisher Island, och passerar förbi Millionaires Row, en lyxig rad av enorma villor – hem där rika filmstjärnor, politiker, berömda idrottsmän och företagsledare bor. Få en tidtabell över avgångarna för varje upplevelse när du anländer.

Lägg till datum

Saker att göra i
Miami
Slappa på stranden, spana in den färgglada arkitekturen och ge dig ut i det sjudande nattlivet i Floridas metropol.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Miami

Alla aktiviteter

326 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 21

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Miami

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Miami

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Miami?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Miami:

Vilka är de bästa dagsturerna från Miami?

De bästa dagsturerna från Miami:

Key West

Miami: Fler aktiviteter och sevärdheter

Miami: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Miami

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 17 255 omdömen

En fantastisk dagstur! Definitivt ett måste när du är i Florida. Jag hade bokat snorklingsalternativet. Vi hade lite otur med vädret, men trots allt blev det en lyckad snorklingstur! En liten kritikpunkt: det var otroligt kallt på bussen. Tyvärr kunde du inte ens visa luftkonditioneringen. Det är därför lämpligt att packa en jacka och vid behov en trasa för benen.

Guiden Josh lyckades hitta en flock med alligatorer men det var "båtresan" som var det bästa.

Fantastiskt att få se dessa djur på nära håll och i sin naturliga miljö.

Bra guider, mycket info om det mesta på vägen från Miami till key West.

Fantastiskt solnedgång och bra guidat mellan köndishusen.