Miami
Romantik och särskilda tillfällen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Más actividades y cosas que hacer en Miami

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Miami? Pincha aquí para ver la lista completa.

Vad besökare tycker om Miami

Utmärkt! Bara wow!

Vi bokade 60-minuters sightseeingflyg och Filipe kontaktade mig via Whatsapp, han var väldigt, mycket trevlig och hjälpsam och förklarade allt mycket bra för mig. Han gav oss sedan adressen och platsen för avresan. Vi frågade när den bästa tiden skulle vara att ta en sightseeingflyg, så vi beslutade att gå till 09:00 på morgonen :) Därefter skrev Carlos, vår pilot, mig på Whatsapp och sa att om vädret förändrades skulle han skriva på avresedagen allt var perfekt! Mycket bra väder och min man och jag såg fram emot flyget :) Carlos var väldigt trevlig och förklarade allt och berättade för oss mycket :) Min man fick sitta framför honom och till och med styra planet själv några gånger, det var väldigt spännande för mig och glad! Min man var överlycklig och vi hade en fantastisk tid med Carlos, massor av videor och foton togs på flygningen och Carlos skickade också videor och bilder efter flygningen :) väldigt glad igen! Tack för allt!

En svår dag, men bra. Tyvärr inget support på plats. När kommer färjan, vilken tid måste du vara där, vad är strandpasset för - du måste ta reda på själv. Du behöver inte strandpasset eller så har vi inte räknat ut vad för.

Det var ett spännande upplevelse. Fantastiskt fina vyer även om vädret inte var på vårt sidan. Rekommenderas för människor med "starka" nerver, då det gungar och hoppar ordentligt "där uppe".

Stor sightseeingflyg

Stor upplevelse ... mycket trevlig pilot !! Kändes alltid säkert! Det hade varit 5 stjärnor om vädret hade varit lite bättre, men ingen kan göra något för vädret!

En dagsutflykt är definitivt värt det! Fantastiskt område, bäst att utforska med en golfbil. Mycket bra organisation.