Lägg till datum

MiamiBuss- och minivanturer

Våra mest rekommenderade Miami Buss- och minivanturer

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

1. Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Upptäck Everglades nationalpark, ett varierat landskap som erbjuder viktiga livsmiljöer för många sällsynta och utrotningshotade arter. Ta en åktur med en svävarbåt och se alligatorer, sköldpaddor och till och med Floridas skygga panter.  Efter att ha betalat inträdesavgiften till parken kan du utforska ett träskland som ofta kallas för "Gräsfloden". Parken kallas så på grund av de oändliga gräsmarkerna med vass som höjer sig en till tre meter över vattenytan. Upptäck  Everglades  frodiga vegetation, som även omfattar mangrover, cypresser, palmer, tallar och små öar av lövträd ("hammocks").Vassen är ofta så tät att det endast är möjligt att ta sig igenom den via naturliga vattenpassager. Åk med en svävare som är specialkonstruerad för att enkelt kunna ta sig fram i grunt vatten och i våtmarker. Båten drivs av en flygplansliknande propeller och en bil- eller flygplansmotor, vilket ger dig en snabb och rolig resa. Avsluta besöket med en show med vilda djur och alligatorer. Kom nära dessa anmärkningsvärda varelser i deras naturliga livsmiljö.

Miami: Båtutflykt till miljonärernas hem & Venetian Islands

2. Miami: Båtutflykt till miljonärernas hem & Venetian Islands

Koppla av på en fullt berättad sightseeingkryssning genom Biscayne Bay i Miami. Koppla av på det skuggiga övre däcket medan du ser det bästa av Miami på det sätt som människor från Miami älskar att se det - från vattnet. Gå ombord på båten vid Bayside Marketplace i hjärtat av Downtown Miami eller välj alternativet med upphämtning på hotellet för att njuta av en bekväm resa till fartyget. Koppla av i lyx på en båt i två plan med öppna fönster och ett skuggigt däck. Från Downtown kryssar du genom öarna i Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island och de berömda Venetian Islands är alla hem för många kändisar och deras lyxiga herrgårdar. Håll utkik efter Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone och många fler. Din erfarna tvåspråkiga guide kommer att peka ut alla de berömda hemmen och landmärkena. Därefter kryssar du förbi livliga South Beach, exklusiva Fisher Island och den livliga hamnen i Miami innan du åker tillbaka mot Downtown Miami. Downtown Miami har en av de mest spännande skylines som ständigt uppdateras och har många ikoniska byggnader. Se de lyxiga lägenheterna och hotellen i Brickell och Brickell Key och gå in i mynningen av Miami River. innan du går tillbaka till Bayside Marketplace för att avsluta din kryssning. Välj att lägga till mer äventyr till din dag med kombinationsalternativet med dubbeldäckad buss, där du kan hoppa på och hoppa av som du vill när du möter Miami från land med stopp vid South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana och Wynwood Walls. Du kan också lägga till en 4-timmars Everglades Airboat Tour som inkluderar returtransport från South Beach till Sawgrass Recreational Park för en 30-minuters guidad Airboat Tour, en levande utställning av räddade reptiler och däggdjur, och upplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Från Miami: Everglades Airboat, djurlivsshow och busstransfer

3. Från Miami: Everglades Airboat, djurlivsshow och busstransfer

Påbörja en oförglömlig resa från Miami för att utforska Floridas djurliv. Äventyret börjar i Everglades Holiday Park där ni får en spännande 45-minuters tur med en luftbåt och en lärorik viltshow, och ni slipper stå i biljettkön och får ett gratis foto av er grupp. Låt vår expertguide ta dig på en kryssning genom Everglades, där du får se skönheten hos inhemska vilda djur i deras naturliga livsmiljö. Håll ögonen öppna efter alligatorer, sköldpaddor med mjukt skal och fåglar när din guide berättar fascinerande saker om dessa magnifika varelser. Upplev en häftig djuruppvisning och kom nära alligatorerna. Upptäck hur dessa fängslande reptiler, som en gång var på gränsen till utrotning, gjorde en otrolig comeback i antal. Och glöm inte att ta ett foto av gruppen innan ni kliver ombord på luftbåten. När turen närmar sig sitt slut tar ni bussen tillbaka till Miami med oförglömliga minnen från ert äventyr bland vilda djur.

Miami: Halvdags kryssning med öppen buss och båt i Millionaire's Row

4. Miami: Halvdags kryssning med öppen buss och båt i Millionaire's Row

Upplev den pulserande kulturen och de fantastiska sevärdheterna i Miami som aldrig förr. Följ med på en oförglömlig resa genom stadens livliga kvarter och ikoniska stadsdelar i en sightseeingbuss med öppet tak. Beundra den eklektiska arkitekturen, njut av utsökta lokala rätter och fördjupa dig i den livliga atmosfären på Miamis berömda gågata, Lincoln Road. Men det är inte allt. Ta ditt äventyr till nästa nivå och utforska den hisnande skönheten i Biscayne Bay på en 90-minuters båttur med kommentarer på engelska och spanska. Förundras över de rika och berömdas överdådiga hem och njut av den fantastiska utsikten över bukten från utomhusdäcket eller den luftkonditionerade interiören. Missa inte detta otroliga tillfälle att upptäcka Miami med stil. Boka din tur idag och bevittna magin i denna livfulla stad själv!

Miami: Kvällskryssning på Biscayne Bay

5. Miami: Kvällskryssning på Biscayne Bay

Njut av Miamis vatten och stadens ljus från Biscayne Bay ombord på en kryssningsbåt. Se hur staden vaknar till liv på kvällen när solen går ner och stadens ljus tänds. Tusentals lampor lyser upp de otroliga höghusen och stadens skyline runt bukten. Under turen kan du smutta på en valfri dryck som du kan köpa i baren ombord. Ta del av sevärdheter som Millionaire's Row, Bayside och South Beach. Avsluta din kryssning med en månskådningsaktivitet och beundra månens reflektion på vattnet nedanför dig. Välj att lägga till mer äventyr till din dag med kombinationsalternativet med dubbeldäckad buss, där du kan hoppa på och hoppa av som du vill när du möter Miami från land med stopp vid South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana och Wynwood Walls. Du kan också lägga till en 4-timmars Everglades Airboat Tour som inkluderar returtransport från South Beach till Sawgrass Recreational Park för en 30-minuters guidad Airboat Tour, en levande utställning av räddade reptiler och däggdjur, och upplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami: Biljett för den uppslukande konstupplevelsen Superblue Miami

6. Miami: Biljett för den uppslukande konstupplevelsen Superblue Miami

Upptäck Miamis mest spännande konstupplevelse på Superblue. Utforska en hisnande skulpterad labyrint av speglar, interagera med häpnadsväckande digitala världar i säsongsbetonade blommor och vattenfall, se ditt eget hjärta slå till skenet av 3 000 lampor och så mycket mer - allt under ett och samma besök. Publiken i alla åldrar kommer att finna kreativa, upplysande och överraskande stunder när de reser genom Superblue's 50 000 kvadratmeter konstupplevelser. Superblue skapas av ambitiösa konstnärer och fullbordas genom ditt deltagande. Låt dig inspireras av den senaste tekniken, fördjupa dig i aktuella världsproblem och få en känsla av förundran som gör att du kommer att fråga dig "hur gjorde de det?"

Miami: Dagstur till Key West med valfria aktiviteter

7. Miami: Dagstur till Key West med valfria aktiviteter

Gör dig redo för kul i solen på en dagstur från Miami till Key West. Välj att ta en båtutflykt med glasbotten genom en labyrint av mangrove-klädda kanaler och bäckar, prova skärmsegling vid kusten, åk med "the conch train" eller hoppa i vattnet för en snorklingssession ovanför ett korallrev med mångsidigt marint liv. Börja dagen på en luftkonditionerad buss från Miami Beach till Key West med en fyra timmars resa. Se när din reseguide pekar ut de berömda 31 karibiska öarna längs vägen som kallas Florida Keys. Korsa 43 broar när du reser genom Florida Keys till Key West. Se Atlanten och Mexikanska golfen när du åker längs kusten. Key West är den sydligaste punkten i USA och bara 145 km från Kuba. När du väl anländer till Key West får du sex timmar på dig att utforska ön i lugn takt, promenera på de konstnärliga gatorna eller koppla av på uteserveringar och restauranger. Uppgradera din dagstur genom att välja ett alternativ som inkluderar något av följande: Hop-on-hop-off Conch Train heldagsbiljett. Denna 70 minuters berättade rundtur runt Key West är en av Floridas främsta attraktioner, täcker över 100 intressanta platser och inkluderar fyra hop-on-hop-off-stopp runt staden. Ett tre timmars snorklingsäventyr vid Nordamerikas enda levande korallrev. Färdas med en toppmodern katamaran, få professionell instruktion, använd förstklassig snorklingsutrustning och njut av en öppen bar på vägen tillbaka (inklusive läsk öl, vin, champagne, margaritas, välmixade drycker). En två timmars utflykt på en båt med glasbotten där du kan bevittna underverken i Nordamerikas enda levande korallrev, kanske se havssköldpaddor och rockor. Kul för hela familjen, du får också fantastisk utsikt över Key West från havet. En 7-12 minuters skärmsegling utanför Key Wests kust på en timmes skärmseglingsäventyr. Njut av den tropiska atmosfären i Keys när du får hjälp med din skärmsele innan du sakta höjs i luften tills du flyger högt över Key West. En tre timmars delfinskådnings- och snorklingstur där du kan titta på flasknosdelfiner i deras naturliga livsmiljö på denna delfinskådningstur från Key West. Färdas till landsbygdens vatten och njut av snorkling på egen hand medan du beundrar det marina livet. Njut av en öppen bar på vägen tillbaka (inklusive läsk, Bud Light och Cat 5 Key Lime Lager; och rosé- eller chablisvin). Ta dig tillbaka från Key West till Miami Beach kl. 17.00.

Miami: Båttur vid solnedgången i Biscayne Bay & South Beach

8. Miami: Båttur vid solnedgången i Biscayne Bay & South Beach

Ta en paus från myllret i Downtown Miami och titta på solnedgången från vattnet. Färdas över Biscayne Bay och beundra otroliga vyer över stadens skyline. Välj alternativet med en hop-on-hop-off bussbiljett för att också utforska Miami med buss. Koppla av på en lyxyacht med öppna fönster och skuggigt däck medan du lyssnar på kommentarer från din guide. Segla förbi kända öar, få en glimt av Al Capones egendom och färdas ner till South Beach. Njut av förfriskningar längs vägen, tillgängliga att köpa från baren ombord. Återvänd iland vid slutet av en vacker kväll.

Miami Combo: Panoramisk busstur, kryssning i bukten och Everglades

9. Miami Combo: Panoramisk busstur, kryssning i bukten och Everglades

Upplev den pulserande staden Miami som aldrig förr med vårt 3-delade resepaket. Detta är din chans att se alla de främsta sevärdheterna i Miami, från det exotiska djurlivet i Florida Everglades till de lyxiga herrgårdarna på Miami Beach. Börja äventyret med en spännande airboat-tur genom Everglades, där du får se ett rikt utbud av vilda djur och njuta av en viltshow komplett med möjlighet att hålla en alligatorunge. Efter luftbåtsturen kan du dyka in i staden Miami med en guidad tur till alla de viktigaste platserna, inklusive Wynwood, Miami Beach och Art Deco-distriktet. Du får se filmstjärnornas och miljonärernas hem och höra berättelser om kärlek, passion, svek och till och med mord. Men det är inte allt - vi tar dig med på en sightseeingkryssning i Biscayne Bay, där du får se Port of Miami, Fisher Island och "Millionaire's Row" - en lyxig fastighet som är hem för eliten inom Hollywood, politik, sport och affärer. Med vår flexibla schemaläggning kan du njuta av dessa tre fantastiska upplevelser på olika dagar baserat på ditt schema, vilket ger dig gott om tid att ta in allt. Missa inte detta oförglömliga äventyr i Miami - boka din rundtur redan idag!

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

10. Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Ge dig ut på ett riktigt äventyr med en airboat-tur i Floridas Everglades och inträde till utställningen med alligatorer och reptiler. Utforska detta fascinerande naturunderverk, lyssna till Seminole-folkets historia och lär dig mer om djurlivet av din kapten. Gå ombord på din luftbåt och glid ut i Everglades. Under kryssningen får du höra fascinerande historiska och ekologiska fakta från din kapten. Lyssna på berättelser om hur det inhemska Seminole-folket och pantrarna en gång i tiden levde sida vid sida i denna frodiga vildmark. Håll utkik efter sällsynta och utrotningshotade djur när du åker över det glasklara vattnet, genom gräsbevuxna floder och över det tropiska kärret. Efter din airboat-tur går du till utställningen med alligatorer och reptiler. Kom nära en alligatorbebis, rör vid dess unika hud och lär dig mer om dessa formidabla rovdjur.

Tillgängliga aktiviteter

30 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Miami

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Miami?

Miami: Fler aktiviteter och sevärdheter

Miami: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Miami

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 7 675 omdömen

Trevlig upplevelse, precis i tid och trevliga stopp. Vi hade bokat biljetter online och en man från HOHO-bussen stod vid mötesplatsen för att lösa in biljetterna. Gick smidigt och snabbt. Ta med solkräm om du vill sitta på toppen av däck! ;-)

För oss funkade det väldigt bra. De flesta guider var engagerade. Vi tog alla 3 upplevelserna och tycker att det blev ett förmånligt pris

Hop on hop off är alltid coolt eftersom det ger dig en överblick över staden.

Dra nytta av de många stoppen. Kommentarerna är välgjorda