Miami
Buss- och minivanturer

Bokad mer än 200 gånger förra veckan

Buss- och minivanturer
30 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Miami Buss- och minivanturer

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Upptäck Everglades nationalpark, ett varierat landskap som erbjuder viktiga livsmiljöer för många sällsynta och utrotningshotade arter. Ta en åktur med en svävarbåt och se alligatorer, sköldpaddor och till och med Floridas skygga panter.  Efter att ha betalat inträdesavgiften till parken kan du utforska ett träskland som ofta kallas för "Gräsfloden". Parken kallas så på grund av de oändliga gräsmarkerna med vass som höjer sig en till tre meter över vattenytan. Upptäck  Everglades  frodiga vegetation, som även omfattar mangrover, cypresser, palmer, tallar och små öar av lövträd ("hammocks").Vassen är ofta så tät att det endast är möjligt att ta sig igenom den via naturliga vattenpassager. Åk med en svävare som är specialkonstruerad för att enkelt kunna ta sig fram i grunt vatten och i våtmarker. Båten drivs av en flygplansliknande propeller och en bil- eller flygplansmotor, vilket ger dig en snabb och rolig resa. Avsluta besöket med en show med vilda djur och alligatorer. Kom nära dessa anmärkningsvärda varelser i deras naturliga livsmiljö.

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing-kryssning

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing-kryssning

Åk till mötesplatsen och gå ombord på en bekväm yacht innan du ger dig ut på din sightseeingkryssning i kändisarnas hem. Navigera genom det vackra vattnet i Biscayne Bay och låt dig fängslas av panoramautsikten över Miamis skyline. Se den livliga hamnen i Miami, den avskilda Fisher Island och de solkyssta stränderna i Miami Beach. Ta sedan in utsikten när du seglar förbi de överdådiga herrgårdarna längs strandlinjen, ett vittnesbörd om de rika och berömdas överdådiga livsstilar. Välj att njuta av resan från den klimatkontrollerade komforten på yachtens huvudnivå eller ta dig till den översta nivån för en luftig båttur utomhus. Lyssna på intressanta tvåspråkiga kommentarer under hela kryssningen och få insikter från din kunniga guide. Om du missar din ursprungliga bokning blir dina biljetter öppna vouchers som kan användas på valfri tur baserat på tillgänglighet 7 dagar i veckan från 10:30 till 19:30 med turer som går ut var 30:e minut. Vänligen ange ditt namn och ditt bokningsnummer. Bayrides personal kommer att hjälpa dig.

Från Miami: Everglades Airboat, djurlivsshow och busstransfer

Från Miami: Everglades Airboat, djurlivsshow och busstransfer

Start your adventure from Miami and get ready for a trip into Florida's rich wildlife. Your journey begins with a 50-minute bus ride to the edge of the Everglades, Florida's wild heartland. At Everglades Holiday Park, you'll discover a world of local plants and animals. Here, you'll hop on an airboat for a 45-minute ride into the Everglades. Before you start exploring, take a free group photo to remember the day. As you glide across the swamplands, our guide will highlight different types of wildlife from hidden alligators to sunbathing turtles and various bird species flying above. Next, join an exciting wildlife show using traditional Seminole methods of handling animals. Get up close and personal with alligators, which were once nearly extinct, and understand more about these reptiles, their habits, and their important role in the ecosystem. After your adventure, we'll take you back to Miami to continue your day. Two departure points available: Depart from Miami Beach (Soundscape Park): 8:30AM, 9AM, 2PM, & 2:30PM. Depart from Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05AM, 9:35AM, 2:35PM, & 3:05PM

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

Upplev magin i Miami med denna rundtur med hop-on hop-off-buss. Luta dig tillbaka och koppla av ombord på en öppen dubbeldäckad sightseeingbuss medan du njuter av sevärdheter och ljud i en av USA: s mest livliga städer. Njut av underhållande och expert ljudguide som guidar dig genom Miamis livliga historia och dagliga liv, och lyfter fram alla måste-se platser längs vägen. Med flexibiliteten att hoppa av och utforska på din fritid, ta tillfället i akt att upptäcka Miamis ikoniska stränder, kubanska kultur och livliga livsstil. Fördjupa dig i Miamis unika atmosfär med möjlighet att utforska Design District med sin fantastiska Art Deco-stil och den vackra botaniska trädgården i Soundscape Park med gratis inträde. Och när du är redo för en paus kan du njuta av de läckra restaurangerna runt Lincoln Road. Gör det mesta av din tid och njut av staden i din egen takt. Hoppa på för att höra den färgstarka historien om Miami, och hoppa av för att utforska staden och de berömda stränderna. Med täta bussankomster var 30: e minut behöver du aldrig vänta länge för att fortsätta ditt äventyr. Välj Everglades-kombinationen för att ge dig ut på ett äventyr till den närliggande Everglades National Park, där du kommer nära och personligt med exotiska fåglar, ormar, fiskar och sköldpaddor i deras naturliga livsmiljö. Dessutom kan du ta en tur med en airboat längs gräsfloden innan du går på en djurlivsshow med traditionella Seminole-tekniker för alligatorhantering. Bland de bästa sevärdheterna finns: - Bayside marknadsplats - South Beach - Soundscape Park - Designdistriktet - Wynwood Walls - Miami centrum - Little Havana

Miami, Miami Millionaires Row Bay Cruise & Sightseeing Bus Tour

Miami, Miami Millionaires Row Bay Cruise & Sightseeing Bus Tour

Upptäck Miamis livliga kultur och skönhet med en sightseeing-tur med öppen busstur och ta sedan en guidad kryssning ombord på en fullt berättad tvåspråkig sightseeing-kryssning längs natursköna Millionaire's Row - en topprankad sak att göra i Miami! Bevittna den eklektiska blandningen av arkitektoniska stilar som gör Miami distinkt och lär dig mer om deras historiska och kulturella betydelse. Hör rekommendationer om lokala rätter och dolda hotspots för att upptäcka stadens smältdegel av mångfald. Passera den livliga Bayside Marketplace innan du åker vidare till de konstnärliga Wynwood Walls, ett måste för konstentusiaster. Besök Miami Zoo, där du kan komma nära och personligt med olika vilda djur. Känn den livliga atmosfären när du kryssar nerför den ikoniska Ocean Drive och njut av gågatans paradis på Lincoln Road. Och naturligtvis är ingen tur komplett utan att njuta av solen på den världsberömda Miami Beach. Nästa tur är en spektakulär 90-minuters båttur i Biscayne Bay. Med en helt berättad upplevelse och kommentarer på både engelska och spanska får du en djupgående förståelse för områdets ekologi och historia. Blicka på de eleganta kändishusen som kantar stranden, ett bevis på stadens lockelse för de rika och berömda längs Miamis Millionaire's Row. Kryssningen ger dig möjlighet att absorbera buktens skönhet från två perspektiv: utomhusdäcket för en obehindrad utsikt eller komforten i den luftkonditionerade interiören med fullt utrustad bar. Boka din tur nu och bevittna magin, charmen och livligheten i Miami för dig själv.

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Ge dig ut på ett riktigt äventyr med en airboat-tur i Floridas Everglades och inträde till utställningen med alligatorer och reptiler. Utforska detta fascinerande naturunderverk, lyssna till Seminole-folkets historia och lär dig mer om djurlivet av din kapten. Gå ombord på din luftbåt och glid ut i Everglades. Under kryssningen får du höra fascinerande historiska och ekologiska fakta från din kapten. Lyssna på berättelser om hur det inhemska Seminole-folket och pantrarna en gång i tiden levde sida vid sida i denna frodiga vildmark. Håll utkik efter sällsynta och utrotningshotade djur när du åker över det glasklara vattnet, genom gräsbevuxna floder och över det tropiska kärret. Efter din airboat-tur går du till utställningen med alligatorer och reptiler. Kom nära en alligatorbebis, rör vid dess unika hud och lär dig mer om dessa formidabla rovdjur.

Miami: Sightseeing med motorbåt

Miami: Sightseeing med motorbåt

Kliv ombord på en kraftfull katamaran och ge dig iväg på en 45-minuter sightseeing längs med Miamis kust med en upplevelse som är som hämtad från "Miami Vice". Se vyerna av Miami och den spektakulära stadssiluetten från det bekväma och säkra sätet ombord på den lyxiga båten. Kryssa längs med Miamis kust och åk förbi kändisarnas dyra hus på Star Island, Fisher Island och Miami Beach. Uppskatta området Art Deco på South Beach från det unika perspektivet du får ombord på motorbåten på Atlanten. Ge dig ut på en båttur med den enda båten i Miami som åker ut på havet. Båten avgår varje dag, året runt, från Bayside Marketplace. Avgångar från kl. 11.00 till solnedgång: en gång i timmen på veckodagar och var 30:e minut på helger och lovdagar.

Miami: Biljett för den uppslukande konstupplevelsen Superblue Miami

Miami: Biljett för den uppslukande konstupplevelsen Superblue Miami

Upptäck Miamis mest spännande konstupplevelse på Superblue. Utforska en hisnande skulpterad labyrint av speglar, interagera med häpnadsväckande digitala världar i säsongsbetonade blommor och vattenfall, se ditt eget hjärta slå till skenet av 3 000 lampor och så mycket mer - allt under ett och samma besök. Publiken i alla åldrar kommer att finna kreativa, upplysande och överraskande stunder när de reser genom Superblue's 50 000 kvadratmeter konstupplevelser. Superblue skapas av ambitiösa konstnärer och fullbordas genom ditt deltagande. Låt dig inspireras av den senaste tekniken, fördjupa dig i aktuella världsproblem och få en känsla av förundran som gör att du kommer att fråga dig "hur gjorde de det?"

Miami: Guidad kvällskryssning på Biscayne Bay

Miami: Guidad kvällskryssning på Biscayne Bay

Utforska den glittrande Biscayne Bay på en kvällskryssning, samtidigt som du får en inblick i livsstilen hos några av världens mest kända stjärnor. Kryssa genom Miamis hamn, den exklusiva Fisher Island och Miami Beachs stränder. Gå ombord på båten och beundra de höga skyskraporna i Miami Skyline från Biscayne Bay. Njut av livekommentarer från din guide ombord och intressanta fakta om staden och dess berömda invånare. Förundras över hemmen vid havet som tillhör internationellt kända stjärnor som Lionel Messi, Jennifer Lopez och David Beckham. Kryssa förbi lokala landmärken som Fisher Island, Port of Miami och Venetian Islands. Under kryssningen kan du också köpa drycker och snacks från baren ombord.

Miami: Everglades Safari Park Airboat-tur

Miami: Everglades Safari Park Airboat-tur

Upptäck floran och faunan i Everglades Safari Park medan kaptenen navigerar genom nationalparkens orörda vatten på en airboat-tur. Lär känna detta unika landskap på nära håll tillsammans med en guide. Njut av djurföreställningar, utställningar, en observationsplattform och en brädgång med djungelstigar. Börja din airboatresa djupt in i naturens mystiska vildmark. Slappna av medan du passerar genom ett intrikat system av gräsfåror. Lär dig mer om våtmarkerna av din guide när du manövrerar genom denna hemligt bevarade djungel och dess invånare. Upplev hisnande panoramautsikter när du glider genom parken med stopp på diken längs vägen. Håll utkik efter alligatorer, sköldpaddor, rådjur, vildsvin och tvättbjörnar. Möt den inhemska floran och andra exotiska djur i Everglades frodiga vegetation och lugn. Efter den 40 minuter långa luftbåtsturen kan du titta närmare på några av de djur som bor i Floridas Everglades under en interaktiv Wildlife Nature Show. Du kan också utforska den slingrande Jungle Trail till fots, titta på observationsdäcket och se andra utställningar i parken.

Miami

Miami

Våra mest rekommenderade Miami Buss- och minivanturer

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Upptäck Everglades nationalpark, ett varierat landskap som erbjuder viktiga livsmiljöer för många sällsynta och utrotningshotade arter. Ta en åktur med en svävarbåt och se alligatorer, sköldpaddor och till och med Floridas skygga panter.  Efter att ha betalat inträdesavgiften till parken kan du utforska ett träskland som ofta kallas för "Gräsfloden". Parken kallas så på grund av de oändliga gräsmarkerna med vass som höjer sig en till tre meter över vattenytan. Upptäck  Everglades  frodiga vegetation, som även omfattar mangrover, cypresser, palmer, tallar och små öar av lövträd ("hammocks").Vassen är ofta så tät att det endast är möjligt att ta sig igenom den via naturliga vattenpassager. Åk med en svävare som är specialkonstruerad för att enkelt kunna ta sig fram i grunt vatten och i våtmarker. Båten drivs av en flygplansliknande propeller och en bil- eller flygplansmotor, vilket ger dig en snabb och rolig resa. Avsluta besöket med en show med vilda djur och alligatorer. Kom nära dessa anmärkningsvärda varelser i deras naturliga livsmiljö.

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing-kryssning

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing-kryssning

Åk till mötesplatsen och gå ombord på en bekväm yacht innan du ger dig ut på din sightseeingkryssning i kändisarnas hem. Navigera genom det vackra vattnet i Biscayne Bay och låt dig fängslas av panoramautsikten över Miamis skyline. Se den livliga hamnen i Miami, den avskilda Fisher Island och de solkyssta stränderna i Miami Beach. Ta sedan in utsikten när du seglar förbi de överdådiga herrgårdarna längs strandlinjen, ett vittnesbörd om de rika och berömdas överdådiga livsstilar. Välj att njuta av resan från den klimatkontrollerade komforten på yachtens huvudnivå eller ta dig till den översta nivån för en luftig båttur utomhus. Lyssna på intressanta tvåspråkiga kommentarer under hela kryssningen och få insikter från din kunniga guide. Om du missar din ursprungliga bokning blir dina biljetter öppna vouchers som kan användas på valfri tur baserat på tillgänglighet 7 dagar i veckan från 10:30 till 19:30 med turer som går ut var 30:e minut. Vänligen ange ditt namn och ditt bokningsnummer. Bayrides personal kommer att hjälpa dig.

Från Miami: Everglades Airboat, djurlivsshow och busstransfer

Från Miami: Everglades Airboat, djurlivsshow och busstransfer

Start your adventure from Miami and get ready for a trip into Florida's rich wildlife. Your journey begins with a 50-minute bus ride to the edge of the Everglades, Florida's wild heartland. At Everglades Holiday Park, you'll discover a world of local plants and animals. Here, you'll hop on an airboat for a 45-minute ride into the Everglades. Before you start exploring, take a free group photo to remember the day. As you glide across the swamplands, our guide will highlight different types of wildlife from hidden alligators to sunbathing turtles and various bird species flying above. Next, join an exciting wildlife show using traditional Seminole methods of handling animals. Get up close and personal with alligators, which were once nearly extinct, and understand more about these reptiles, their habits, and their important role in the ecosystem. After your adventure, we'll take you back to Miami to continue your day. Two departure points available: Depart from Miami Beach (Soundscape Park): 8:30AM, 9AM, 2PM, & 2:30PM. Depart from Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05AM, 9:35AM, 2:35PM, & 3:05PM

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

Upplev magin i Miami med denna rundtur med hop-on hop-off-buss. Luta dig tillbaka och koppla av ombord på en öppen dubbeldäckad sightseeingbuss medan du njuter av sevärdheter och ljud i en av USA: s mest livliga städer. Njut av underhållande och expert ljudguide som guidar dig genom Miamis livliga historia och dagliga liv, och lyfter fram alla måste-se platser längs vägen. Med flexibiliteten att hoppa av och utforska på din fritid, ta tillfället i akt att upptäcka Miamis ikoniska stränder, kubanska kultur och livliga livsstil. Fördjupa dig i Miamis unika atmosfär med möjlighet att utforska Design District med sin fantastiska Art Deco-stil och den vackra botaniska trädgården i Soundscape Park med gratis inträde. Och när du är redo för en paus kan du njuta av de läckra restaurangerna runt Lincoln Road. Gör det mesta av din tid och njut av staden i din egen takt. Hoppa på för att höra den färgstarka historien om Miami, och hoppa av för att utforska staden och de berömda stränderna. Med täta bussankomster var 30: e minut behöver du aldrig vänta länge för att fortsätta ditt äventyr. Välj Everglades-kombinationen för att ge dig ut på ett äventyr till den närliggande Everglades National Park, där du kommer nära och personligt med exotiska fåglar, ormar, fiskar och sköldpaddor i deras naturliga livsmiljö. Dessutom kan du ta en tur med en airboat längs gräsfloden innan du går på en djurlivsshow med traditionella Seminole-tekniker för alligatorhantering. Bland de bästa sevärdheterna finns: - Bayside marknadsplats - South Beach - Soundscape Park - Designdistriktet - Wynwood Walls - Miami centrum - Little Havana

Miami, Miami Millionaires Row Bay Cruise & Sightseeing Bus Tour

Miami, Miami Millionaires Row Bay Cruise & Sightseeing Bus Tour

Upptäck Miamis livliga kultur och skönhet med en sightseeing-tur med öppen busstur och ta sedan en guidad kryssning ombord på en fullt berättad tvåspråkig sightseeing-kryssning längs natursköna Millionaire's Row - en topprankad sak att göra i Miami! Bevittna den eklektiska blandningen av arkitektoniska stilar som gör Miami distinkt och lär dig mer om deras historiska och kulturella betydelse. Hör rekommendationer om lokala rätter och dolda hotspots för att upptäcka stadens smältdegel av mångfald. Passera den livliga Bayside Marketplace innan du åker vidare till de konstnärliga Wynwood Walls, ett måste för konstentusiaster. Besök Miami Zoo, där du kan komma nära och personligt med olika vilda djur. Känn den livliga atmosfären när du kryssar nerför den ikoniska Ocean Drive och njut av gågatans paradis på Lincoln Road. Och naturligtvis är ingen tur komplett utan att njuta av solen på den världsberömda Miami Beach. Nästa tur är en spektakulär 90-minuters båttur i Biscayne Bay. Med en helt berättad upplevelse och kommentarer på både engelska och spanska får du en djupgående förståelse för områdets ekologi och historia. Blicka på de eleganta kändishusen som kantar stranden, ett bevis på stadens lockelse för de rika och berömda längs Miamis Millionaire's Row. Kryssningen ger dig möjlighet att absorbera buktens skönhet från två perspektiv: utomhusdäcket för en obehindrad utsikt eller komforten i den luftkonditionerade interiören med fullt utrustad bar. Boka din tur nu och bevittna magin, charmen och livligheten i Miami för dig själv.

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Ge dig ut på ett riktigt äventyr med en airboat-tur i Floridas Everglades och inträde till utställningen med alligatorer och reptiler. Utforska detta fascinerande naturunderverk, lyssna till Seminole-folkets historia och lär dig mer om djurlivet av din kapten. Gå ombord på din luftbåt och glid ut i Everglades. Under kryssningen får du höra fascinerande historiska och ekologiska fakta från din kapten. Lyssna på berättelser om hur det inhemska Seminole-folket och pantrarna en gång i tiden levde sida vid sida i denna frodiga vildmark. Håll utkik efter sällsynta och utrotningshotade djur när du åker över det glasklara vattnet, genom gräsbevuxna floder och över det tropiska kärret. Efter din airboat-tur går du till utställningen med alligatorer och reptiler. Kom nära en alligatorbebis, rör vid dess unika hud och lär dig mer om dessa formidabla rovdjur.

Miami: Sightseeing med motorbåt

Miami: Sightseeing med motorbåt

Kliv ombord på en kraftfull katamaran och ge dig iväg på en 45-minuter sightseeing längs med Miamis kust med en upplevelse som är som hämtad från "Miami Vice". Se vyerna av Miami och den spektakulära stadssiluetten från det bekväma och säkra sätet ombord på den lyxiga båten. Kryssa längs med Miamis kust och åk förbi kändisarnas dyra hus på Star Island, Fisher Island och Miami Beach. Uppskatta området Art Deco på South Beach från det unika perspektivet du får ombord på motorbåten på Atlanten. Ge dig ut på en båttur med den enda båten i Miami som åker ut på havet. Båten avgår varje dag, året runt, från Bayside Marketplace. Avgångar från kl. 11.00 till solnedgång: en gång i timmen på veckodagar och var 30:e minut på helger och lovdagar.

Miami: Biljett för den uppslukande konstupplevelsen Superblue Miami

Miami: Biljett för den uppslukande konstupplevelsen Superblue Miami

Upptäck Miamis mest spännande konstupplevelse på Superblue. Utforska en hisnande skulpterad labyrint av speglar, interagera med häpnadsväckande digitala världar i säsongsbetonade blommor och vattenfall, se ditt eget hjärta slå till skenet av 3 000 lampor och så mycket mer - allt under ett och samma besök. Publiken i alla åldrar kommer att finna kreativa, upplysande och överraskande stunder när de reser genom Superblue's 50 000 kvadratmeter konstupplevelser. Superblue skapas av ambitiösa konstnärer och fullbordas genom ditt deltagande. Låt dig inspireras av den senaste tekniken, fördjupa dig i aktuella världsproblem och få en känsla av förundran som gör att du kommer att fråga dig "hur gjorde de det?"

Miami: Guidad kvällskryssning på Biscayne Bay

Miami: Guidad kvällskryssning på Biscayne Bay

Utforska den glittrande Biscayne Bay på en kvällskryssning, samtidigt som du får en inblick i livsstilen hos några av världens mest kända stjärnor. Kryssa genom Miamis hamn, den exklusiva Fisher Island och Miami Beachs stränder. Gå ombord på båten och beundra de höga skyskraporna i Miami Skyline från Biscayne Bay. Njut av livekommentarer från din guide ombord och intressanta fakta om staden och dess berömda invånare. Förundras över hemmen vid havet som tillhör internationellt kända stjärnor som Lionel Messi, Jennifer Lopez och David Beckham. Kryssa förbi lokala landmärken som Fisher Island, Port of Miami och Venetian Islands. Under kryssningen kan du också köpa drycker och snacks från baren ombord.

Miami: Everglades Safari Park Airboat-tur

Miami: Everglades Safari Park Airboat-tur

Upptäck floran och faunan i Everglades Safari Park medan kaptenen navigerar genom nationalparkens orörda vatten på en airboat-tur. Lär känna detta unika landskap på nära håll tillsammans med en guide. Njut av djurföreställningar, utställningar, en observationsplattform och en brädgång med djungelstigar. Börja din airboatresa djupt in i naturens mystiska vildmark. Slappna av medan du passerar genom ett intrikat system av gräsfåror. Lär dig mer om våtmarkerna av din guide när du manövrerar genom denna hemligt bevarade djungel och dess invånare. Upplev hisnande panoramautsikter när du glider genom parken med stopp på diken längs vägen. Håll utkik efter alligatorer, sköldpaddor, rådjur, vildsvin och tvättbjörnar. Möt den inhemska floran och andra exotiska djur i Everglades frodiga vegetation och lugn. Efter den 40 minuter långa luftbåtsturen kan du titta närmare på några av de djur som bor i Floridas Everglades under en interaktiv Wildlife Nature Show. Du kan också utforska den slingrande Jungle Trail till fots, titta på observationsdäcket och se andra utställningar i parken.

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Miami

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Miami?

Andra upplevelser du inte bör missa i Miami:

Toppattraktioner i Miami

Saker att göra i Miami

Städer i USA

Utforska Miami

Läs vår kompletta guide till Miami eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Miami

Samlat omdöme

4.1
(7 675 recensioner)

Vi gillade verkligen kombinationen av busstur och båttur. Högt rekommenderad! Viktigt att veta: du kan också ta bussen en dag, men du måste börja med den och göra båtturen en annan dag inom tre dagar. Det var väldigt avslappnat och vi delade upp det på två dagar.

Mycket bra tillfälle att få ett helhetsintryck av denna underbara stad. Se till att börja först på morgonen, eftersom bussarna bara går till 16.00 och rusningstrafiken (trafikstockningar!) börjar kl. Biljetter är billigare via Get your Gide än på plats.

Väldigt bra. Hade bara önskat att ha avgångstiderna från någon hållplats så man vet när bussen skulle gå.

Bussturen var mycket informativ. Båtturen däremellan var en välkommen förändring.

Kommunikationen vid mötesplatsen kan förbättras, få mer information