Lägg till datum

MiamiFlygplatstransfer

Våra mest rekommenderade Miami Flygplatstransfer

Miami: Miami International Airport & PortMiami Transfer

1. Miami: Miami International Airport & PortMiami Transfer

Hämtning på Miami International Airport vid schemalagd tid Tjänsten ombokas om flyget är försenat När flyget anländer kommer föraren att kontakta passagerarna för att ordna en mötesplats. Transfer till ditt hotell i Miami Beach, Downtown, Doral/ flygplatsområde/ Miamis hamn. Beräknad körtid 30 till 45 minuter Upphämtning sker alltid i tid Föraren kommer att vara på flygplatsen och vänta på passagerarna Föraren kommer att hjälpa passagerare att lasta bagage Lämna av på utvalt hotell/hamn i Miami Föraren kommer att hjälpa passagerare att lasta av bagage Luftkonditionerad transport Professionell förarservice

Miami International Airport: Transfer till Miami enkelriktad

2. Miami International Airport: Transfer till Miami enkelriktad

Njut av en bekväm enkelriktad privat transfer från Miami International Airport till din destination i Miami. Koppla av och veta att du reser säkert i ett licensierat fordon. Din chaufför väntar på dig utanför flygplatsterminalen. Upplev en bekväm resa i ett luftkonditionerat fordon direkt från flygplatsen.

Ft. Lauderdale Airport Shuttle till Port of Miami upp till 14pax

3. Ft. Lauderdale Airport Shuttle till Port of Miami upp till 14pax

Ta en privat transfer från Ft Lauderdale-Hollywood Airport för upp till 14 passagerare till hamnen i Miami. Med upphämtning dygnet runt är denna tjänst perfekt för stora grupper eller familjer. När du väl har hämtats från din terminal på Fort Lauderdale-Hollywood Airport reser du effektivt i en bekväm, praktisk och högkvalitativ skåpbil. Resan tar cirka 45 minuter och avlämningen sker antingen vid Miamis kryssningsterminal eller vid närliggande hotell.

Fort Lauderdale International Airport: Biltransfer till Miami

4. Fort Lauderdale International Airport: Biltransfer till Miami

Spara dig själv besväret med att ordna transport efter en lång resa med en privat biltransfer från Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL) till Miami eller South Beach. Låt din förare köra trafik och navigering medan du sträcker ut dig med gott om benutrymme. Möt din chaufför vid trottoarkanten eller vid terminalutgången för ditt flyg. Få tillgång till telefonsupport dygnet runt, alla dagar i veckan och få din chaufförs kontaktinformation 48 timmar före ditt flyg. Ha gott om plats för en resväska och en handbagage per passagerare. Luta dig tillbaka och koppla av på din transfer till ditt boende i Miami eller South Beach. Känn dig trygg när du reser ombord på ett fordon som har upprätthållit höga säkerhetsstandarder. Anländ till din destination utan några onödiga stopp med en privat transfertjänst.

Miami Int'l Airport: Privat transfer till hamnen i Miami: 1 väg till Miami Port

5. Miami Int'l Airport: Privat transfer till hamnen i Miami: 1 väg till Miami Port

Resa från Miami International Airport till Miami Port enkelt och utan stress med en privat transfer med chaufför. Relaxa efter en lång flygning i vetskap om att transporten är täckt. Undvik besväret med att förhandla med kollektivtrafiken eller långa taxiköer på flygplatsen och bli välkomnad av din egen personliga chaufför direkt vid ankomsten. Följ din chaufför till ett modernt, luftkonditionerat fordon som du väljer, låt dem ta hand om ditt bagage och ge dig sedan iväg till Miamis hamn.

Orlando till Miami Shuttle: En enkel resa

6. Orlando till Miami Shuttle: En enkel resa

Miami shuttle service erbjuder en enkel resa. Luta dig tillbaka och koppla av i en bekväm, luftkonditionerad turistbuss. Ta en paus från semesterorter och nöjesparker för att utforska en av USA:s mest livliga och aktiva städer. Kolla in Miamis livliga shoppingdistrikt eller dess avslappnade stränder och konstgallerier. Valet är ditt när du utforskar staden som du vill. Det finns inget bättre sätt att ta sig från Orlando till Miami på kortast möjliga tid, så kom ombord på denna flotta för en enkel och bekväm resa. Bussen avgår till Miami från Orlando Depot runt 19:00 och anländer till Miami runt 23:00 - 12:00. Hållplatser i Miamiområdet för avlämning Miami International Airport Zone Miami International Airport Intermodal Center - på NW 21st St. Regency Hotel - på NW Le Jeune Road. Centrala Miamis zon Bayside Marketplace Mall - Biscayne Blvd FL, 33132. North Miami Beach-området Newport Beach Resort på Collins Ave, Sunny Isle. Marco Polo Hotel på Collins Ave. Publix Surfside på Harding Ave. Miami Beach-området Best Western Atlantic på Collins Avenue. Deauville Beach Resort på Collins Ave. South Miami Beach Zone Chesterfield Hotel på Collins Avenue. Sagamore Hotel på Collins Avenue. Detta är endast en transporttjänst. Det finns inga guider ombord på dessa fordon, utan det är en transport mellan städer. Perfekt om du behöver ha ett tvillingcenter eller behöver ta dig till staden Miami för ett flyg eller en resa framåt.

Miami: MIA - Port Everglades eller FLL - Port of Miami Transfer

7. Miami: MIA - Port Everglades eller FLL - Port of Miami Transfer

Från Miami Airport till Port Everglades, från Fort Lauderdale Airport till Port of Miami eller tvärtom, kan vi ta dig till din destination i en modern och bekväm Executive Sedan-bil. Våra fordon med en kapacitet på 1-3 personer och erfarna förare kommer att ge dig en säker och snabb privat transport. Vi erbjuder en omfattande flotta av toppmoderna fordon för alla typer av transporter och turer. Vårt team av professionella förare och personal är engagerade i din säkerhet och komfort. Pris per bil. Högst 2 timmar. Tillgänglig dygnet runt. Meddela oss om du talar spanska, franska, portugisiska eller italienska.

Transfer Miami flygplats/hotell till Miami hamn eller hotell 14pax

8. Transfer Miami flygplats/hotell till Miami hamn eller hotell 14pax

Prisvärd privat Miami Shuttle Service i Van Upp till 14 pax till Port of Miami, 24/7 pickup tillgänglig, dessa fordon är perfekta för grupper eller familjer, garanterat bästa pris. Prissättningen är per grupp, inte per person. Res med effektiv, enkel, bekväm och högkvalitativ flygplatstransfer. Från Miami Airport till Miami Cruise port är 30 minuter ca. Vår fokuserade är i Miamis kryssningsfartyg transport från Miami Airport eller något hotell i Miami till Port of Miami. vi alltid i tid och ge professionella förare med bekväma Vans för överkomligt pris.

Fort Myers: Privat transfer till Miami International Airport

9. Fort Myers: Privat transfer till Miami International Airport

Njut av en säker och pålitlig privat flygplatstransfer mellan ditt boende i Fort Myers och Miami International Airport (MIA). Koppla av med en bekväm enkelriktad service direkt till flygplatsen. Hälsas av din chaufför som väntar på dig utanför ditt boende i Fort Myers. Spara dig själv med att behöva bära tunga väskor och navigera i kollektivtrafiken och njut av att veta att alla fordon regelbundet underhålls till hög kvalitet.

Sarasota: Privat transfer till Miamis internationella flygplats

10. Sarasota: Privat transfer till Miamis internationella flygplats

Njut av en säker och pålitlig privat flygplatstransfer mellan ditt boende i Sarasota och Miamis internationella flygplats (MIA). Slappna av med en bekväm enkelresa direkt till flygplatsen. Vi välkomnas av din chaufför som väntar på dig utanför ditt boende i Sarasota. Spara dig själv från att behöva bära tunga väskor och navigera i kollektivtrafiken och känn dig trygg med att veta att alla fordon regelbundet underhålls enligt högkvalitativa standarder.

Tillgängliga aktiviteter

12 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanliga frågor om Flygplatstransfer i Miami

Vad finns det för andra saker att göra än Flygplatstransfer som är värt att besöka i Miami?

Miami: Fler aktiviteter och sevärdheter

Miami: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.