Välj datum
Dubai

Körupplevelser

  • Äventyr
  • Privata turer
42 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 42

Vanliga frågor om Körupplevelser i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Körupplevelser som är värt att besöka i Dubai?

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 178 omdömen

Vår guide Zeeshan var mycket trevlig och talade perfekt engelska. Vi hade också många trevliga fotostopp och han var inte ovan att ta bilder åt alla. Topp ! Det var bara synd att Formula Rossa var stängd, där GYG informerade oss några dagar i förväg, vilket verkligen var mycket fördelaktigt. Tyvärr finns det ingen indikation på Ferrari World-sajten vad en stark minuspunkt är, vilket naturligtvis inte har något med GYG att göra och för det får de 5 stjärnor.

Allt fungerade perfekt, vi hade fantastisk guide Mounir, kunde inte önska oss en bättre. Han kände sitt jobb väl, vi kunde fråga om alla fakta, allt väl förklarat. Alla turné mycket personliga, inte stor grupp, som fungerade så bra för oss. Rekommenderar starkt till alla som gillar hans guide att vara mer av en vän.

En fantastisk upplevelse med en lysande reseguide! Zeeshan var enastående, han gav oss en full rundtur i Abu Dhabi och kunde ge oss all information om Dubai och Abu Dhabis och Förenade Arabemiraten. Ferrari världen var också lysande! Skulle rekommendera värt vartenda öre!

Jag slutade vara den enda som bokade denna turné för dagen så jag hade en privat turné med Zeeshan som min guide. Han var en stor värd och mycket kunnig under vår Tour of Abu Dhabi.

Positivt överraskad över rundturen till alla fina ställen på vägen till Ferarri World. Mkt trevlig och säker förare med humor och förstånd( Zeeshen).