Välj datum
Dubai

Aktiviteter för par

  • Inträdesbiljetter
  • Vattenaktiviteter
  • Äventyr
  • Privata turer
  • Andra upplevelser
46 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 46

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 23 917 omdömen

Denna utflykt är viktig om du är i Dubai, PCR behövs men när den väl har bokats kommer guiden att kontakta dig och ge dig alla faciliteter, de gjorde det åt oss direkt på hotellet, de ber dig att gå in i moskén och alla offentliga plats. Om du inte tar mat tar de dig till shoppingcentret Marina Abu Dhabi och där finns KFC, MacDonalds... Det är väl värt det och Hassan är exceptionell, han förklarar allt väldigt bra

Hej Igår åkte vi till Abu Dhabi i deras sällskap med Mohammad iqbal. Jag skulle vilja påpeka hans professionalism, hans inställning till resenärerna, de exakta förklaringarna och framför allt hans personliga inställning till varje resenär i gruppen. Du ska vara stolt över att ha sådana anställda i ditt företag. Vänligen förmedla vårt hjärtliga tack till honom Moshik och Hana Israel

Vår guide Ramadan var mycket vänlig och svarade på alla våra frågor. Det har märkts att han har mycket idéer och har mycket kunskap om allt. Hans tyska är perfekt och accentfri. Du kan inte tyska bättre. Jag kan inte tänka mig en bättre reseguide. Tack till Ramadan och chauffören. Bara bra.

Fantastisk upplevelse!! Vår guide Stefano fick oss att leva en oförglömlig dag bland platser rika på kultur. En mycket väl förberedd, kompetent, snäll och hjälpsam person speciellt när det gäller att ta underbara bilder. Vi önskar att alla ska få en sådan upplevelse med Stefano !!

Resan till Abu Dhabi var fantastisk. Även under 13-årig son var entusiastisk. Ramadan berättade mycket om Emiraterna och arabiska seder. Resan kunde inte ha varit bättre. Vi rekommenderar. Moskén - unik. Palatset - imponerande. Och alltid rätt information från Ramadan.