Välj datum
Dubai

Dolda guldkorn

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Andra upplevelser
  • Äventyr
18 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 18

Vanliga frågor om Alternativa turer i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Alternativa turer som är värt att besöka i Dubai?

Vilka Alternativa turer i Dubai vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 10 190 omdömen

Vi bokade sjöturen till 19.15 och det var perfekt tajming eftersom det blev mörkare och vi kunde se alla byggnader etc lysa upp. Det var så härligt att ta en kort båttur runt sjön och sedan stanna för att titta på den verkligt fantastiska fontänshowen. Vi älskade alla varje minut av det och det var stort värde för pengarna. Rekommenderar definitivt att alla ser fontänerna på detta sätt.

Fontänshowen är bara vacker, redan om man tittar på spektaklet som fotgängare från sjöns promenad. Men att sitta i denna lilla traditionella båt, glida genom vattnet och ha utsikten från olika perspektiv gör det ännu mer speciellt och njutbart. Värt pengarna! Vi hämtade våra kuponger i Dubai Mall och hittade båtarna lätt utanför.

Resan är långsam och lugn, det bästa är att du får se fontänen dyka upp på nära håll. Alla turer är tidsinställda för att se showen så oroa dig inte för det. I juni klockan 18.15 var det inte mycket folk så supertrevligt och kön var snabb. Man får lite dimma av föreställningen men man blir inte blöt.

vi upplevde en fontänshow på stranden och en med båten på sjön, för oss var det en fantastisk upplevelse på kvällen i slutet av en fantastisk dag, belysningen var fantastisk runt om, så definitivt för den sena kvällen (när det är mörkt ) Reserv

Bästa jag har varit med sååå wow vilken upplevelse