Lägg till datum

DubaiTurer för soloresenärer

Våra mest rekommenderade Dubai Turer för soloresenärer

Dubai: Guidad rundtur i Burj Al Arab med hotelltransporter

1. Dubai: Guidad rundtur i Burj Al Arab med hotelltransporter

Få en guidad tur till Burj Al Arab, Dubais mest ikoniska hotell och en global ikon för arabisk lyx. Utforska Jumeirahs juvel och kliv in i dess överdådiga atrium som är 180 meter högt. Ta en titt in i ett av de dyraste hotellrummen i världen, Royal Suite. Hämta upp dig från ditt hotell i Dubai och åk i luftkonditionerad komfort till Burj Al Arab. När du når lyxhotellet på dess egen konstgjorda strand är det dags att följa din guide in i lokalerna. Börja din rundtur vid välkomstcentret, där du får veta mer om Burj Al Arabs historia. Förundras sedan över hotellets futuristiska arkitektur och utforska de överdådiga interiörerna, som är otillgängliga för de flesta. Ge dig ut på en exklusiv upptäcktsresa, lyssna till de outtalade historierna om det världsberömda hotellet och ta reda på vad som gör Förenade Arabemiratens internationella ikon till ett landmärke för arkitektonisk innovation. Besök det storslagna atriumet, det högsta i sitt slag, och den bländande Royal Suite, en av de dyraste sviterna i världen. Njut också av Experience Suite med digitala interaktiva element för att återuppleva historien om byggandet av Burj Al Arab och se var allting började.

Dubai: 30 minuters vattenskotertur till Burj Al Arab

2. Dubai: 30 minuters vattenskotertur till Burj Al Arab

Gör dig redo att utforska de vackra vattnen i Arabiska viken och uppleva staden från ett unikt perspektiv. Känn adrenalinkicken när du susar fram över vågorna och njut av den fantastiska utsikten över Dubais skyline. Våra certifierade guider tar dig med på en oförglömlig resa, där du kan njuta av friheten och spänningen med att åka vattenskoter samtidigt som du stannar till och tar bilder vid Dubais ikoniska landmärken. Upplev spänningen i att åka våra toppmoderna vattenskotrar och njut av den varma solen på din hud medan du njuter av det vackra landskapet runt omkring dig. Med våra turer får du chansen att utforska de berömda landmärkena i Dubai, inklusive den ikoniska Burj Al Arab. Missa inte detta otroliga tillfälle att njuta av det ultimata äventyret i Dubai. Boka din vattenskotertur nu och gör dig redo att skapa oförglömliga minnen med din familj och dina vänner!

Dubai: Zipline över marinan

3. Dubai: Zipline över marinan

Flyg över Dubai Marina på världens längsta zipline.Zip-linen drivs av ett kvalificerat och globalt certifierat team som utför dagliga tester och regelbundet underhåll och ser till att säkerheten alltid kommer först.  Starta från de 170 meter höga Anwaj Towers och åk i en lutning på 16 grader och få fågelperspektiv över den chica småbåtshamnen nedanför. Uppnå hastigheter på upp till 80 km i timmen när hastigheten på din flygning ökar.Ligg ner på mage som en superhjälte och få en spännande flygliknande upplevelse. Med två tillgängliga parallella linjer kan du välja att uppleva spänningen tillsammans och åka tillsammans med en vän på tandemalternativet. Få foton och videor av din upplevelse för att visa familj och vänner. Observera att deltagare måste ha en minsta längd på 130 cm, väga 50-100 kg och ha bra hälsa. Det görs inga undantag på höjd- och viktbegränsningarna.

Dubai: Guidad rundvandring med viken, marknader och street food

4. Dubai: Guidad rundvandring med viken, marknader och street food

Kliv tillbaka i tiden och utforska Al Fahidi-distriktet på denna rundvandring i Dubai. Lär dig mer om Förenade Arabemiratens historia, korsa Dubaiviken på en traditionell abra, njut av lokal street food och prova arabiskt kaffe på Al Khayma Heritage House. Besök kaffemuseet och myntmuseet med entrébiljetter inkluderade. Träffa din guide på Al Khayma Heritage House och njut av en kopp arabiskt kaffe och dadlar tillsammans med snacks och street food. Börja din rundvandring med att utforska Dubais historiska och traditionella sida. Besök kaffemuseet med din guide och lär dig hur kaffe har spelat en roll i att forma UAE:s historia och kultur. Besök sedan Al Seef, ett gammalt världsarvsområde. Gå förbi den gamla moskén och strosa runt det historiska grannskapet Al Fahidi. Promenera genom dess smala gränder medan du beundrar den arkitektoniska prakten hos de gamla kulturarvsbyggnaderna. Fortsätt förbi Grand Souk för att hoppa på en traditionell abra-vattentaxi och ta en tur runt Dubaiviken. Se en panoramavy av enorma handelsfartyg och häpnadsväckande byggnader medan du seglar. Väl framme vid kryddmarknaden kan du lära dig om de olika kryddorna och pröva att pruta i de lokala butikerna. Besök slutligen guldsouken för att se fina smycken, silver och ädelstenar.

Från Dubai: Dagsutflykt till Abu Dhabi med Louvren & moskén

5. Från Dubai: Dagsutflykt till Abu Dhabi med Louvren & moskén

Njut av en två-i-ett-dagsutflykt till två viktiga platser i Förenade Arabemiraten. Se arkitektoniska och konstnärliga underverk, nya och gamla, på den här inkluderande utflykten från Dubai. Efter upphämtningen kan du luta dig tillbaka och njuta av resan till moskén. Vid ankomsten kan du beundra den skinande utsidan av vit grekisk och makedonisk kakel. Gå in och se världens största handvävda matta, stora kristallkronor och glaspaneler med tusentals Swarovski-kristaller under en guidad tur. Därefter kan du besöka Louvre-museet på Saadiyat Island. Ta en självguidad rundtur i det största museet i Gulfregionen, som visar både klassiska och moderna verk av kulturell och sociologisk betydelse från hela världen. Beundra verk från franska museer som Louvren, Pompidou Center och Musee d'Orsay. Stanna kvar på barnmuseet, koppla av och ät en bit mat på kaféet eller titta i butiken. Efter rundturen kan du slappna av under åkturen tillbaka till ditt hotell i Dubai.

Dubai: Sightseeing på rundtur med hop-on-hop-off-buss

6. Dubai: Sightseeing på rundtur med hop-on-hop-off-buss

Utforska Burj Khalifa, Dubai Mall, Bastakiya Historical Village, Al Fahidi Fort, Old Souk Of Arabia, Old Watchtower and Heritage Village, guld- och kryddsuparna, Dubai Creek, Atlantis The Palm, Souk Madinat och Burj Al Arab. Stig ombord på en öppen dubbeldäckarbuss för att beundra den fantastiska utsikten och njuta av charmen i det gamla och nya Dubai. Du kommer att få se många av Dubais främsta landmärken, från det höga Burj Khalifa, det 7-stjärniga Burj Al Arab och Atlantis the Palm till den exotiska kryddsouken. Passera förbi Museum of the Future och beundra dess arabiska kalligrafi-inspirerade arkitektur. Med en mängd olika biljetter att välja mellan kan du slappna av och njuta av resan med Classic-biljetten för 24 timmar plus tillgång till den traditionella Dhow-kryssningen eller göra det till ett äventyr med Premium-biljetten för 48 timmar. Premium-biljetten inkluderar Dhow-kryssning och The Lost Chambers Aquarium. Du kommer att stöta på spännande marina varelser som hajar, kräftor, albinoalligatorer, stingrockor, sjöhästar och många fler. Stannar du längre? Prova sedan Deluxe med ett enastående 5-dagarskort och besök Lost Chambers Aquarium, Desert Sunset Tour och till och med Ambassador Lagoon med en imponerande utsiktspanel med imponerande vyer in i ruinerna av ett akvarium med Atlantis-tema, som är hemvist för 65 000 marina djur från hela världen. Den här ljudrundturen med berättelser ger dig möjlighet att upptäcka mer än 34 platser i staden, med dagliga avgångar från startpunkten vid Dubai Mall. Du kan också ansluta till rundturen från vilket som helst av ruttens hållplatser. Luftkonditionering finns på nedre däck och inspelade kommentarer finns tillgängliga på 12 språk.

Dubai: Inträde till 3D World Selfie Museum

7. Dubai: Inträde till 3D World Selfie Museum

Kom närmare konstvärlden genom smarta trick-art- målningar och optiska illusioner på det första 3D-trick-art-museet i Dubai. Upplev den traditionella  konsttekniken Trompe-l'oeil på nära håll. Och beundra vägg-, mark- och takmålningar som tar dig in i de scener de visar och gör att du kan bli en del av målningarna. Varje konstverk är omsorgsfullt valt och målad för hand av ett team av begåvade och passionerade konstnärer, som alla är mästare som utmärker sig i sina hantverk. Låt fantasin flöda när du kommer med kreativa idéer för foton. Besökare uppmuntras att  interagera och ha kul med konsten samt ta så många bilder du vill. Dessa 3D-målningar är inte kompletta om du inte är i dem.

Dubai: Jetski-tur med utsikt över Burj Al Arab och upphämtning på hotellet

8. Dubai: Jetski-tur med utsikt över Burj Al Arab och upphämtning på hotellet

Upplev spänningen när du susar fram genom vattnet på en kraftfull vattenskoter under en rundtur i Dubai. detta Njut av bekvämligheten med den inkluderade upphämtningen på hotellet Plus foton och videor från ditt äventyr. Bli hämtad från ditt hotell i en luftkonditionerad bil och koppla av på vägen till marinan (avlämning ingår ej) Lyssna på när din instruktör förklarar hur vattenskotern fungerar och få all nödvändig säkerhetsutrustning och instruktioner. Gör er bekväma och ge er iväg för att se de höga skyskraporna från ett annat perspektiv. Upptäck Dubais imponerande kustlinje och se Burj Khalifa och Burj Al Arab, allt medan du njuter av en lugn tur genom marinan. Stanna till längs vägen för att ta bilder på Dubais ikoniska landmärken. Ta emot foton och videor som souvenirer från din oförglömliga resa. Du har tillgång till skåp där du kan förvara dina saker under turen, samt badrum och dusch. Håll vätskebalansen med det inkluderade dricksvattnet.

Dubai: Blå moskén, viken och marknader på halvdagstur

9. Dubai: Blå moskén, viken och marknader på halvdagstur

Utforska Dubais imponerande landmärken från förr och nu på en guidad rundtur med buss. Res bekvämt i ett luftkonditionerat fordon från punkt till punkt och lär dig av din guide om den rika kultur som Dubai har att erbjuda. Stanna till och promenera runt eller genom dessa höjdpunkter och njut av en tur över Dubaiviken i en traditionell abra-båt. Bli upphämtad från ditt hotell eller önskad plats i ett luftkonditionerat fordon. Stanna till vid The Pointe i Palm Jumeirah för att beundra charmen hos Atlantis, The Palm Hotel, innan du tar ett fotostopp vid Burj Al Arab från stranden. Fortsätt till Blå moskén, som är inspirerad av den ottomanska och andalusiska arkitekturstilen, med en invecklad interiör dekorerad med vackra ljuskronor och ett bibliotek med nästan 40 000 religiösa böcker. Därefter kan du utforska det gamla Dubai och viken där allting började. Hoppa ner i en abra (vattentaxi), stadens äldsta transportmedel, för att korsa viken. Besök Guldmarknaden som är känd för sitt breda utbud av guldsmycken, medan kryddmarknaden är fylld till brädden av aromatiska kryddor, örter, nötter, oljor, saffran och så vidare. Besök sedan Al Khayma Heritage House i Al Fahidi Historical District, där du får uppleva traditionell emiratisk gästfrihet genom att bli serverad te och kaffe. När du besöker hemmet får du lära dig mer om Förenade Arabemiratens historia, som började i öknen med tält som nu når Mars. Vid slutet av rundturen kan du välja om du vill stanna vid marknaden eller åka tillbaka till ditt hotell eller annan valfri plats.

Från Dubai: Transfer tur och retur till Ferrari World Abu Dhabi

10. Från Dubai: Transfer tur och retur till Ferrari World Abu Dhabi

Boka en sömlös tur-retur-överföring mellan ditt boende i Dubai och Ferrari World Abu Dhabi. Res bekvämt i ett luftkonditionerat fordon med en professionell förare. Spendera din fritid i parken med dina egna entrébiljetter. Njut av gott om tid i Ferrari World och den berömda Yas Mall i Abu Dhabi. I slutet av din dag kan du luta dig tillbaka i bekvämligheten med ett luftkonditionerat fordon för din returresa till Dubai. Upplev en bekväm och bekväm resa utan att behöva oroa dig för förbokning eller sista minuten-sökning.

38 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Turer för soloresenärer i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Turer för soloresenärer som är värt att besöka i Dubai?

Andra upplevelser du inte bör missa i Dubai:

Vilka Turer för soloresenärer i Dubai vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 178 omdömen

Det är värt det. De två attraktionerna är väl värda att se och är värda ett besök bara för sin arkitektur. Eftersom vi var i Dubai bestämde vi oss för denna dagstur och var helnöjda. Du hämtas direkt på hotellet mycket punktligt, du får all nödvändig information i förväg, du kommer att ha en kontaktperson för frågor som har allt klarlagt inom några minuter och du kan även få ett PCR-test (vilket var nödvändigt på tid för resan) för ett mycket rimligt pris boka arrangören. Bussen som hämtade dig och körde dig tillbaka var luftkonditionerad, du fick vatten till resan och dit. På plats och i förväg på bussen berättade guiden intressanta detaljer om sevärdheterna (Mosche och Louvren) och frågor besvarades i detalj och med mycket bakgrundskunskap. Allt som allt var det en mycket lyckad dag och jag kan bara rekommendera den.

En fanatisk upplevelse! Upphämtning och avlämning skedde vid smidigt vid min lokalisation. Uppskattas att de var väldigt punktliga. Ziad vår guide fantastisk rolig och kunnig som gjorde hela upplevelsen extraordinärt. Så tacksam att vi hade honom. Schejk Zayed moskén förbluffade mig med sin arkitektur och fantastiska konst. Museet louvre var likaså. Super nöjd och rekommenderar starkt. Stort tack till dig Ziad som gav oss en fantastisk rolig och spännande upplevelse

Allt var perfekt!! Stort tack till Anour och Ibrahim som hämtade oss och tillbringade dagen med oss för utflykten. Guiden Ibrahim lärde oss mycket om landet och staden Abu Dhabi, återigen ett stort tack för hans kunskaper, dessutom talar han franska mycket bra! moskén är fantastisk och definitivt värd en titt, Louvren är också vacker, vi ångrade oss inte!

It was a fantastic tour with a supernice guide Mohammed Ali. His knowledge about the historical parts of Dubai was outstanding! So worth it, this tour with him!!

Bra introduktion av personalen och fina motiv. Väl lämpad för unga och gamla.