Lägg till datum

DubaiRullstolsanpassat

Våra mest rekommenderade Dubai Rullstolsanpassat

Dubai: Entrébiljett till Burj Khalifas våning 124 och 125

1. Dubai: Entrébiljett till Burj Khalifas våning 124 och 125

Ta världens snabbaste hiss upp till Dubais ikoniska skyskrapa Burj Khalifa. Den är världens högsta byggnad och du kan åka upp till 125:e våningen och kolla in utsikten från balkongen på observationsdäcket. Burj Khalifa tornar upp sig över Dubais stadskärna med en imponerande höjd på 830 meter. Njut av en vy från ovan med 360 graders panoramautsikter över det omgivande emiratet. Lär dig om arkitekturen och tekniken bakom denna Mellanöstern-ikon samtidigt som du ser utsikter över staden genom ett av däckets teleskop. Köp ett souvenirfoto som tas vid ingången till 125:e våningen. Se Dubais fontänshow med synkroniserad musik på Burj Khalifas observationsdäck. Förundras över världens största dansande fontän, som ligger vid Burj Khalifa-sjön, från din utsiktsplats.

Dubai: Entrébiljett till Museum of the Future

2. Dubai: Entrébiljett till Museum of the Future

Upplev ett museum som siktar på att förvandla världen snarare än att berätta om det förflutna med en biljett till Museum of the Future i Dubai. Besök denna ikoniska byggnad som är en av världens mest komplexa arkitektoniska strukturer.  Passera genom unika rum med uppslukande framtidsmiljöer som syftar till att försätta besökare i en bejakande version av framtiden. Utforska framtiden för rymdresor, klimatförändring, hälsa, välbefinnande och andlighet.  Lär dig om områdena robotik och artificiell intelligens. Upptäck möjligheterna bakom begrepp som mänsklig förstärkning. Se hur utbildning, smarta städer, energi och transport kan förändras i framtiden. 

Burj Khalifa: Biljett till våning 124, 125, 148 & guidning

3. Burj Khalifa: Biljett till våning 124, 125, 148 & guidning

Undvik folkmassorna och unna dig en förstaklassig upplevelse på Burj Khalifas 124:e, 125:e och 148:e våning, inklusive tillträde till terrassen på världens högst belägna observationsdäck. Välj solnedgångsalternativet för att njuta av staden när solen går ner över horisonten.  Lär dig om arkitekturen och tekniken bakom denna Mellanöstern-ikon, samtidigt som du ser utsikter över staden genom ett av däckets teleskop. Ta dig upp till 555 meter höga Burj Khalifa med början i SKY Lounge. Titta på när specialdesignade projektioner låter dig "flyga" över stadens landmärken på vägen. Se Dubai Fountain-showen med synkroniserad musik och beundra världens största dansande fontän vid Burj Khalifa-sjön från din utsiktsplats med panoramavyer. Åk ner till marknivå där en ny utställning låter dig återuppleva byggandet av Burj Khalifa. Hör vittnesmål från hjärnorna bakom byggnaden, från interiörer till landskapsarkitektur, arkitektur och mycket mer.

Dubai: Biljett med köföreträde till Dubai Miracle Garden

4. Dubai: Biljett med köföreträde till Dubai Miracle Garden

Utforska Dubai Miracle Garden, världens största naturliga blomsterträdgård, med den här halvdagsbiljetten. Upptäck en värld som består av 50 miljoner blommor, en grönskande skattkammare med upplevelser som fångar fantasin. Låt dig hänföras av skulpturer som har vunnit tre Guinness World Records. Se 45 miljoner blommande blommor i fantastiska mönster, fantastiska former och iögonfallande färger i Miracle Garden. Se en dubbeldäckare i överdimensionerad design av Emirates A380-planet, täckt av mer än 500 000 färska blommor och levande växter.  Se välbekanta ansikten som Musse Pigg, Mimmi Pigg och deras vänner. Promenera runt på solrosfältet, i sjöparken, i smurfbyn och i paraplytunneln. Lyssna på livemusik, beundra gatudansarna i vagnar och njut av en oförglömlig upplevelse tillsammans med din familj och dina vänner.

Dubai: Inträdesbiljett till Atlantis Aquaventure Waterpark

5. Dubai: Inträdesbiljett till Atlantis Aquaventure Waterpark

Upplev spänningen på Dubais Aquaventure Waterpark, den största vattenparken i Mellanöstern, med dussintals åkattraktioner och vattenrutschkanor. Förbered dig på att slåss med havets kung i Poseidons torn med en dagsbiljett. Färdas genom den mörka och slingrande vattentunneln Aquaconda. Ta en inre tub och följ med på en tur på forsarna av en flod. Sätt nerverna på prov på den spännande Ziggurat och hoppa mer än 27 meter ned i Leap of Faith, en nästan vertikal fritt falls-vattenrutschkana, genom hajfyllda vatten. Slappna av på en privat strand och njut av lite tilltugg från restaurangen. Ta med barnen till Splashers, en vattenlekplats speciellt gjord för barn.

Dubai: Inträde till Premium Lounge på den internationella flygplatsens avgångar

6. Dubai: Inträde till Premium Lounge på den internationella flygplatsens avgångar

Njut av din tid på flygplatsen genom att tillbringa den i Plaza Premium Lounge på Dubais internationella flygplats. Unna dig läckra internationella rätter, inklusive autentiska arabiska och asiatiska rätter, och förnya dig med ett brett utbud av drycker, inklusive alkohol. Du kan koppla av i den rymliga lyxloungen som ligger på plan 4, hall A, i terminal 3 på Dubais internationella flygplats. Området erbjuder bekväma sittplatser och ett läckert utbud av arabiska, asiatiska och internationella rätter som tillagas nyss i platsens kök. Njut av bryggt te och kaffe, läskedrycker och alkoholhaltiga drycker från den välfyllda Aerobar. Anslut dig till gratis WiFi, njut av dedikerade rökrum och fräscha upp dig med en avkopplande privat dusch. Det finns även en specialdesignad lekplats för barn med hållbara träleksaker för yngre resenärer. Använd ett brett utbud av hälsosamma F&B-erbjudanden, en conciergetjänst, mötesrum, ett konferensrum, utskrifts- och kopieringstjänster.

Dubai: Entrébiljetter till La Perle av Dragone

7. Dubai: Entrébiljetter till La Perle av Dragone

Dra nytta av en förbokad biljett för att se La Perle av Dragone. 65 artister, som alla har sina egna unika färdigheter, medverkar i föreställningen. Se skådespelare och akrobater göra vatten- och luftstunt under den energiska liveshowen. La Perle kombinerar Dubais själ med en ikonisk vattenscen. Resultatet blir ett oförglömligt spektakel i, ovan och under vatten. Akrobaterna dyker ner i poolen på scenen och flyger högt genom teatern, vilket skapar en visuellt spektakulär och oförglömlig upplevelse! La Perle ligger i Al Habtoor City i centrala Dubai och är regionens första permanenta föreställning med en egen teater. Platsen erbjuder en unik upplevelse för publiken. Med bara 14 rader på den 1 300 platser stora teatern är publiken nära framförandet.

Dubai: Inträde till Sky Views Dubai med utsikt över Burj Khalifa

8. Dubai: Inträde till Sky Views Dubai med utsikt över Burj Khalifa

Få ett nytt perspektiv med inträdesbiljetten till Sky Views Dubai Observatory. Dra nytta av perfekta fotomöjligheter och ta några bilder av Dubais fantastiska skyline 219,5 meter ovanför staden. Ta dig uppför spiraltrappan till våning 53 och glid ner till våningen nedanför i Sky Glass Slide, ett flytande genomskinligt rör, medan du tittar på stadens omgivningar i full fart. Ge dig ut på "Sky Edge Walk" (valfritt) efter en säkerhetsgenomgång och utrustad med en säkerhetssele - en handfri promenad utan fönster eller andra skyddande barriärer som står mellan dig och utsikten på höga höjder.

The Green Planet - Dubais unika inomhus-regnskog

9. The Green Planet - Dubais unika inomhus-regnskog

The Green Planet är en kupol fylld med liv, där besökare kan utforska jordens fascinerande flora och fauna på en spännande expedition genom tropikerna. The Green Planet är utformat som ett slutet ekosystem bestående av en tropisk skog med över 3 000 växter och djur samt världens största träd som odlats inomhus och som håller andra växter och djur vid liv. Kliv in i The Bat Cave för att träffa några av naturens mest spännande och förunderliga invånare. Rör en smaragdboa om du vågar. Hör de särskiljande ropen från den underbara mängden av fåglar som flyger runt Green Planet. Hälsa på en av de två sengångarna som bor och sover mellan 15-20 timmar om dagen. Se dödskalleapor koppa och klättra med sina jättelånga svansar som balanserar dem medan de rör dig från ett träd till ett annat. Anläggningens fokus är att utbilda på ett roligt och intressant sätt, för att väcka medvetenhet om naturens skörhet och om ett av världens äldsta ekosystems viktiga betydelse, vilket gör The Green Planet till den perfekta platsen för hela familjen. Här inspireras personer i alla åldrar och av olika nationaliteter att lära sig och att bry sig mer om världens alla växter och djur. 

Dubai: Atlantis Aquaventure & Lost Chambers Aquarium-biljett

10. Dubai: Atlantis Aquaventure & Lost Chambers Aquarium-biljett

Upplev ett spännande äventyr med vattenrutschbanor och attraktioner på Aquaventure Waterpark och  upptäck mer än 65 000 marina djur på Lost Chambers Aquarium vid Atlantis Palm Hotel på Palm Jumeirah, Dubai. Gå förbi de långa köerna till Aquaventure Waterpark med prioriterat inträde. Få en adrenalinkick på 30 rutschkanor och åkattraktioner, glid nedför Dubais längsta Lazy River och koppla av på 500 meter av privat strand. Förbered dig på en strid mot havsguden vid Tower of Poseidon eller åk genom den mörka och vridna vattentunneln Aquaconda. Möt tidvattenvågorna i en fors med en uppblåsbar vattenring eller upplev de dramatiska svallvågorna i The Torrent. Upptäck mer än 65 000 marina djur på Lost Chambers Aquarium. Vandra bland ruinerna av en förlorad stad och få en inblick bakom kulisserna om hur det är att vara en expert på marina djur. Möt hajar och rockor samt rör vid några av världens mest exotiska ryggradslösa djur.

229 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 15

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Rullstolsanpassat i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Rullstolsanpassat som är värt att besöka i Dubai?

Andra upplevelser du inte bör missa i Dubai:

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 41 981 omdömen

Vi var i Dubai för första gången. Entrén gick genom köpcentret, eftersom vi redan hade bokat biljetter här behövde vi inte köa. Sedan gick det våning för våning och det fanns historiska saker om Burj Kalifa som man kunde titta på och lyssna på. Kön till hissarna var ganska lång och vi fick vänta ca 15/20 minuter tills vi var på toppen. När vi kom dit var vi lite besvikna. För det var väldigt trångt och fronten som man kunde besöka utifrån, som var utanför, var också väldigt trångt, så man fick vänta på att ens kunna ta bilder eller titta ut. Uteområdet var bara som en halvmåne och fönstren var tyvärr väldigt smutsiga så att man kunde se på filmerna att det var fläckar på fönstren. Du måste se den en gång men skulle inte spendera så mycket pengar för den igen. Fontänerna underifrån var mycket mer hisnande än ovanifrån.

Hade bokat biljetter till högsta våningen 148 vilket vi inte ångrade. Färre personer och bättre utsikt. Verkligen värt den extra kostnaden. Åkte upp kl 17,00 och såg därmed solnedgången. Fantastiskt! Ett besök i Bur Kalifha är ett måste (enligt oss) om du reser till Dubai

Helt fantastiskt! Vi uppgraderade till våning 154. Det va lagom med folk och utsikten va magisk!! Sjukt dyrt dock, men man fick lite snittar och bubbel och slapp trängseln som va på dom andra våningarna.

Ett mycket bra sätt att ta sig runt i städer o se alla sevärdheter på ett enkelt sätt, mycket hjälpsam o serviceinriktad personal, vi är mycket nöjda☺️

Värt varenda peng, det hände något hela tiden, super duktiga artister, det var en fantastisk upplevelse.