Dubai
Zoo och akvarium

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 2 498 omdömen

Upplevelsen i Burj Khalifa var jättebra och ett absolut måste här i Dubai för att förstår hur stort det verkligen är! Akvariet var dock helt meningslöst boka inte detta!! Det kostar ca 200kr var att gå i denna lilla tunnel. Hade aldrig bokat den om jag hade vetat. Du kan lika gärna se akvariet inne ifrån Dubai Mall eftersom det ligger där.

Ett ”måste” i Dubai att ta sig upp i Burj Khalifa, kombinerat med Dubai Mall. Det var ungefär som väntat. Makalös utsikt men också dyrt, mycket folk o försäljningstricks. Överlag ändå värt besöket. Akvariet helt ok men inte så världsunikt som vi hade trott.

Bra kombo av aktivitet, men svårt att hitta ingången till Burj Khalifa

Bokade en en kombobiljett med Akvariet och en tur upp i Burj Khalifa till 124 våningen (det är inte högst upp). Ingången till Burj Khalifa heter "At the Top" vilket förvillade oss. Förtydligande hade varit bra. Annars fungerade det jättebra.

Jag viste inte att man måste stå i kö först på At The Top disk för pappers biljetter och sedan i kö till vattenakvarium. Jag gjorde tvättom och den första kön var bortkastad.

Burj Khalifa var toppen. Aquarium var det dåliga att man måste stå i kö fastän man köpt biljett innan. I samma kö som de som ska köpa biljetter.