Välj datum

Dubai Tema- och nöjesparker

33 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Dubai

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Dubai?

Vilka är de bästa dagsturerna från Dubai?

De bästa dagsturerna från Dubai:

Abu Dhabi

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 1 930 omdömen

Stor vattenpark med fantastiska rutschbanor! Aquaxpress-passet är väldigt dyrt, men rekommenderas definitivt! Extra ingång till rutschbanorna och ingen/knappt någon väntetid. En del halkade 4-5 gånger medan vi marscherade hela tiden uppför trappan förbi samma personer som stod i den vanliga kön. Tyvärr är det väldigt dyrt att dricka och äta i parken. Locker är inte riktigt värt det enligt mig, kanske en liten diskret väska (eller vattentät axelväska) för kreditkortet. Du behöver inte lämna alla andra värdesaker som mobiltelefoner, kontanter eller ID-kort hemma på hotellet ändå. Vi lämnade bara vår väska och handdukar på en av solstolarna, ingen svarade på dem. Definitivt skaffa gratis strumpor annars kommer du att bränna dina fötter! (Kvaliteten är riktigt dålig, men vi kunde få nya två gånger gratis) Ha kul!

Vi gick till ingången till Sky View Observatory klockan 18.00 (ingången ligger precis bredvid tunnelbanestationen) och behövde inte stå i kö vare sig för att byta ut vouchern mot en biljett eller för att gå igenom säkerhetskontrollen. Du har en fantastisk utsikt över Burj Khalifa och de omgivande byggnaderna. Endast ett fåtal besökare fanns på utsiktsplattformen. Upplevelsen och utsikten är definitivt värt pengarna och jag skulle definitivt rekommendera det.

Vi valde alternativet 5 attraktioner. Vi använder passet för Burj Khalifa, Dubai Aquarium, Big Bus Hop On/Hop Off Tour Dubai, Atlantis Aquaventure Water Park och Ferrari World Abu Dhabi. Vi skulle ha betalat totalt cirka 328 € för enkelbiljetterna och cirka 285 € för passet. Det sparar verkligen pengar och det är helt okomplicerat. Visa bara passet i appen vid attraktionerna så får du biljetterna.

Väldigt bra vi hittade lätt och vi fick hjälp när vi kom fram till aktiviteten så att vi fick biljetter som funkade vid inträdet. Informationen bör dock vara tydligare när det gäller hur passet fungerar och att man måste skaffa biljetter för aktiviteten innan man går in, det är bara att visa passet i kassan Upphämtning mm fungerade utmärkt så vi är nöjda

Mycket bra aktiviteter Utmärkt tillsyn: många och trevliga Vi hade turen att inte behöva köa för mycket och vi kunde göra nästan alla aktiviteter under vår dag. Restaurang ganska dyra Små tofflor ges för att undvika att halka och bränna fötterna på själva varmt golv