Välj datum
Dubai

Tema- och nöjesparker

  • Guidade turer
  • Inträdesbiljetter
  • Stadskort
  • Vattenaktiviteter
  • Andra upplevelser
30 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 30

Vanliga frågor om Tema- och nöjesparker i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Tema- och nöjesparker som är värt att besöka i Dubai?

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 1 930 omdömen

Vår guide Zeeshan var mycket trevlig och talade perfekt engelska. Vi hade också många trevliga fotostopp och han var inte ovan att ta bilder åt alla. Topp ! Det var bara synd att Formula Rossa var stängd, där GYG informerade oss några dagar i förväg, vilket verkligen var mycket fördelaktigt. Tyvärr finns det ingen indikation på Ferrari World-sajten vad en stark minuspunkt är, vilket naturligtvis inte har något med GYG att göra och för det får de 5 stjärnor.

Detta pass är verkligen väldigt användbart och väldigt bra. Det låter dig besöka flera webbplatser och spara pengar. Jag rekommenderar passet. Tack till alla som hjälpt oss att få ut det mesta av vår semester.

Mycket trevlig park. Många sensationella attraktioner, som passar oss. Ganska anständigt värde för pengarna. Väldigt ren. Och lite folk den dagen, vilket var mycket uppskattat.

Väldigt cool park! Barnen var förtjusta, och inte bara barn. Vi vuxna skrek av förtjusning! Attraktionerna är coola, varje temapaviljong är coolt genomtänkt!

Perfekt. Fick kuponger snabbt och fungerar enligt beskrivning.