Välj datum
Dubai

För återvändande resenärer

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Andra upplevelser
  • Äventyr
18 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 18

Vanliga frågor om För återkommande resenärer i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än För återkommande resenärer som är värt att besöka i Dubai?

Vilka För återkommande resenärer i Dubai vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Min fru och jag firade vår 20-års bröllopsdag den kvällen med denna kryssning och det var INGENTING mindre än magiskt. Vi betalade också extra för VIP:n och även om min fru var lite skeptisk till en början upptäckte vi att VIP-prissättningen och placeringen var VÄRD VARJE ÖRE! Rekommenderar starkt denna kryssning. Det var väldigt romantiskt men också mycket roligt och spänning ibland också. Besättningen var också EXTREMT professionella och sjöng även grattis på årsdagen. Var en av de bästa kvällarna i våra liv.

Tyvärr blev vi bara informerade om vår hämtning via WhatsApp under natten. Efter det var hämtningen väldigt punktlig, Mahir försökte mycket att ta hand om oss, gjorde många stopp (fototiden räckte helt till) och mycket vänlig. Annonsförsäljningsevenemanget (Konstgalleriet) kan förkortas till 5 minuter om det inte finns något intresse. På de 3 timmarna får du en bra överblick på engelska. Språk och extra ljudguide.

Helt lysande kryssningsmat riktigt bra valuta för pengarna och massor av val vi gick för hårda drycker paketet och våra glas var aldrig tomma fick några fantastiska bilder riktigt trevlig personal och underhållning förstklassig tack för en fantastisk natt natt min son och dotter i -law besöker Dubai i november och jag kommer att boka dem på yachten för en kväll.

Om någon besöker Dubai måste du åka på Mega Yatch Dinner Cruise. Vi hade en fantastisk tid och maten var att dö för. Vi fick spriten som en del av vår paketerade affär och vi fick den kungliga behandlingen. Underhållningen var så kul och det du måste använda toaletten de är mycket trevliga och rena, jag kan inte vänta med att gå igen!

Det var väldigt roligt Mat och dryck räckte mycket bra, biljetterna gick jättebra. Du sparar mycket pengar