Välj datum
Dubai

För förstagångsbesökare

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Äventyr
  • Hoppa på/hoppa av-turer
  • Vattenaktiviteter
18 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 18

Vanliga frågor om För förstagångsbesökare i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än För förstagångsbesökare som är värt att besöka i Dubai?

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Hamza är en utmärkt reseguide! Vi bokade turnén 17:30. Det gick så fort och var väldigt roligt. Vi älskade älskade denna turné! Han är mycket kunnig och relaterbar och fick oss att känna oss så bekväma. Han hjälpte oss också med priser på varor från de lokala köpmännen och gav oss lite förhandlingsstyrka! Det är ett bra sätt att lära sig om Dubais historia, se. Kommer definitivt att rekommendera denna turné! Det är värt tiden och pengarna. Stoppen för snacks var ett plus. Ett måste när du besöker Dubai!

Gamza var vår reseledare. Han var otrolig och verkligen kunnig. Han gjorde upplevelsen rolig och engagerande. Hjälpte oss att lära oss om förhandlingar och rätt priser för olika produkter. Rekommenderar definitivt till alla som försöker komma ner till Souken. Gå inte ner dit på egen hand, du kommer inte att njuta av det och kommer med största sannolikhet att bli lurad. Beställ detta paket nu du kommer inte ångra det. :)

Turnén var helt enkelt perfekt. Båda guiderna var supertrevliga, de stannade hos oss till och med lite mer än förväntat för att visa oss några fler marknader. De förklarade all historia, mat och resten var också mycket trevligt. Vi hade så roligt och jag skulle definitivt rekommendera dem. Stort tack från din lilla italienska grupp :)

Fantastisk dag med mycket information om Dubai där vi fick se och höra saker om Dubai som vi förmodligen inte gjort utan den här guidade turen, Hamza var väldigt bra och hade en kunskap som han berättade om på sitt eget sätt och det blev många skratt under turen.

Fantastiskt att åka upp i detta torn och läsa om dess historia