Lägg till datum

DubaiFamiljevänliga aktiviteter

Våra mest rekommenderade Dubai Familjevänliga aktiviteter

Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

1. Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

Upptäck öknen utanför Dubai på en guidad sanddynsafari. Njut av möjligheten att delta i en mängd olika valfria aktiviteter, som t.ex. en tur på fyrhjuling, en kameltur eller middag och underhållning i samband med en förlängd tur. Din guide hämtar dig på ditt hotell eller på en vald plats.Res sedan ut till Dubais öken och efter en kort paus kan du uppleva den spännande åkturen i dynerna med utbildade förare. Du kan också prova på sandboarding samt ta fantastiska bilder av de rullande sanddynerna. Fortsätt till Al Khayma-lägret för en valfri kamelritt samt inkluderade förfriskningar.Under den 7 timmar långa turen fortsätter deltagarna att njuta av några underhållningsshower och äta en utsökt BBQ-middag i lägret.När turen tar slut kommer du att bli skjutsad tillbaka till ditt hotell/byggnaden.

Dubai: Entrébiljett till Museum of the Future

2. Dubai: Entrébiljett till Museum of the Future

Upplev ett museum som siktar på att förvandla världen snarare än att berätta om det förflutna med en biljett till Museum of the Future i Dubai. Besök denna ikoniska byggnad som är en av världens mest komplexa arkitektoniska strukturer.  Passera genom unika rum med uppslukande framtidsmiljöer som syftar till att försätta besökare i en bejakande version av framtiden. Utforska framtiden för rymdresor, klimatförändring, hälsa, välbefinnande och andlighet.  Lär dig om områdena robotik och artificiell intelligens. Upptäck möjligheterna bakom begrepp som mänsklig förstärkning. Se hur utbildning, smarta städer, energi och transport kan förändras i framtiden. 

Dubai: Biljett med köföreträde till Dubai Miracle Garden

3. Dubai: Biljett med köföreträde till Dubai Miracle Garden

Utforska Dubai Miracle Garden, världens största naturliga blomsterträdgård, med den här halvdagsbiljetten. Upptäck en värld som består av 50 miljoner blommor, en grönskande skattkammare med upplevelser som fångar fantasin. Låt dig hänföras av skulpturer som har vunnit tre Guinness World Records. Se 45 miljoner blommande blommor i fantastiska mönster, fantastiska former och iögonfallande färger i Miracle Garden. Se en dubbeldäckare i överdimensionerad design av Emirates A380-planet, täckt av mer än 500 000 färska blommor och levande växter.  Se välbekanta ansikten som Musse Pigg, Mimmi Pigg och deras vänner. Promenera runt på solrosfältet, i sjöparken, i smurfbyn och i paraplytunneln. Lyssna på livemusik, beundra gatudansarna i vagnar och njut av en oförglömlig upplevelse tillsammans med din familj och dina vänner.

Dubai: Inträdesbiljett till Atlantis Aquaventure Waterpark

4. Dubai: Inträdesbiljett till Atlantis Aquaventure Waterpark

Upplev spänningen på Dubais Aquaventure Waterpark, den största vattenparken i Mellanöstern, med dussintals åkattraktioner och vattenrutschkanor. Förbered dig på att slåss med havets kung i Poseidons torn med en dagsbiljett. Färdas genom den mörka och slingrande vattentunneln Aquaconda. Ta en inre tub och följ med på en tur på forsarna av en flod. Sätt nerverna på prov på den spännande Ziggurat och hoppa mer än 27 meter ned i Leap of Faith, en nästan vertikal fritt falls-vattenrutschkana, genom hajfyllda vatten. Slappna av på en privat strand och njut av lite tilltugg från restaurangen. Ta med barnen till Splashers, en vattenlekplats speciellt gjord för barn.

Dubai: Guidad rundtur i Burj Al Arab med hotelltransporter

5. Dubai: Guidad rundtur i Burj Al Arab med hotelltransporter

Få en guidad tur till Burj Al Arab, Dubais mest ikoniska hotell och en global ikon för arabisk lyx. Utforska Jumeirahs juvel och kliv in i dess överdådiga atrium som är 180 meter högt. Ta en titt in i ett av de dyraste hotellrummen i världen, Royal Suite. Hämta upp dig från ditt hotell i Dubai och åk i luftkonditionerad komfort till Burj Al Arab. När du når lyxhotellet på dess egen konstgjorda strand är det dags att följa din guide in i lokalerna. Börja din rundtur vid välkomstcentret, där du får veta mer om Burj Al Arabs historia. Förundras sedan över hotellets futuristiska arkitektur och utforska de överdådiga interiörerna, som är otillgängliga för de flesta. Ge dig ut på en exklusiv upptäcktsresa, lyssna till de outtalade historierna om det världsberömda hotellet och ta reda på vad som gör Förenade Arabemiratens internationella ikon till ett landmärke för arkitektonisk innovation. Besök det storslagna atriumet, det högsta i sitt slag, och den bländande Royal Suite, en av de dyraste sviterna i världen. Njut också av Experience Suite med digitala interaktiva element för att återuppleva historien om byggandet av Burj Al Arab och se var allting började.

Dagsbiljett till Dubai Aquarium & Underwater Zoo

6. Dagsbiljett till Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Gå igenom akvarietunneln och upplev livet under vattnet. Förundras över den gigantiska tanken på 10 miljoner liter vatten, som innehåller mer än 33 000 vattenlevande djur och världens största samling av sandtigerhajar. Efter att ha utforskat akvarietunneln fortsätter du till Underwater Zoo, som erbjuder ett interaktivt sätt att utbilda om det marina livets ekologi och hållbarhet. Beundra de olika exotiska arterna. Resan består av tre ekologiska zoner: Rainforest, Rocky Shore och Living Ocean.  Möt lekfulla uttrar och pingviner och missa inte chansen att se en av världens största krokodiler, King Croc och hans drottning, på Underwater Zoo.

Dubai: Inträdesbiljett till AYA Universe och valfria transfers

7. Dubai: Inträdesbiljett till AYA Universe och valfria transfers

Bli upphämtad på ditt hotell om du har valt det alternativet, eller kom direkt till WAFI City Mall. Gå in i AYA Universe förtrollande värld och utforska de 12 uppslukande zonerna i en 40 000 kvadratmeter stor park. Det finns olika saker i varje zon, t.ex. den beröringsreaktiva kupolen i The Source. Prova den drömska Drift Zone om du vill. Uppskatta också de futuristiska displayerna, ljusen, ljuden, grafiken, projektionerna och rörelsesensorerna. Flyt genom tiden, promenera runt i upplysta trädgårdar, titta på omvända vattenfall och mycket mer. Slutligen transfer tillbaka till ditt hotell eller avhämtningsplats i Dubai. Vi inleder din dag med en bekväm upphämtningsservice från din plats i Dubai. När du anländer till WAFI City Mall kommer du att kliva in i AYA Universe förtrollande värld, där kreativiteten inte känner några gränser. Uppslukande zoner: Utforska 12 unika zoner i den rymliga parken på 40 000 kvadratmeter. Varje zon erbjuder en annorlunda och förtrollande upplevelse, från den beröringsreaktiva kupolen i The Source till den drömska Drift-zonen. Konst möter teknik: Upplev den perfekta blandningen av konst och teknik med futuristiska displayer, ljus, ljud, grafik, projektioner och rörelsesensorer. Det är en fest för dina sinnen. Utomjordiska upplevelser: Förbered dig på surrealistiska äventyr, som att sväva genom tiden, bevittna omvända vattenfall och sola dig i det strålande skenet från den kännande trädgården. Efter ditt AYA Universe-äventyr ser vi till att du får en bekväm och säker resa tillbaka till din upphämtningsplats i Dubai.

Dubai: Premiumsafari i öknen med kameler & BBQ i Al Khayma

8. Dubai: Premiumsafari i öknen med kameler & BBQ i Al Khayma

Upptäck Dubai på en dagslång resa genom Dubaiöknen. Njut av spännande aktiviteter som dynkörning och sandsurfning och ta chansen att koppla av i ett läger med traditionella snacks och aktiviteter som henna och shisha. Slutligen kan du njuta av solnedgången genom ett kraftfullt teleskop. Efter att ha blivit upplockad av din safarikapten, gör det första stoppet på din resa för att sträcka på benen och koppla av, eller ta den valfria fyrhjulingsturen. Äventyret börjar med en 30-40-minuters tur med sanddyner djupt i Lahbab Red Dunes-öknen. Prova att åka sandboard (surfa över sanddynerna) för en extra spänning innan du går till Al Khayma Camp. Al Khayma premiumlägret kommer att vara redo att välkomna dig med arabiskt kaffe, godis och dadlar när du är klar med ökensafari. Säg hej till lägrets kameler och, om du vill, hoppa på kamelen för en tur över sanddynerna. Njut av en av aktiviteterna som genomförs av lägret, såsom hennamålning, arabiskt kaffe och te, kamelmatning och till och med en shisha-station. Ät en middagsbuffé med aktiviteter, emiratiska, marockanska och arabiska rätter, följt av en grillfest i solnedgången. Se en live-show med beduinunderhållning och avsluta middagen med att njuta av olika lokala efterrätter. Lägrets atmosfär förändras när solen går ner, så att du kan njuta av den fridfulla ökenkvällen. Spana in stjärnorna på ökenhimlen med hjälp av ett kraftfullt teleskop under en fascinerande stjärnskådning innan du slutar för dagen. Bli avsläppt vid ditt hotell efter en vacker dag med äventyr och underhållning.

The Green Planet - Dubais unika inomhus-regnskog

9. The Green Planet - Dubais unika inomhus-regnskog

The Green Planet är en kupol fylld med liv, där besökare kan utforska jordens fascinerande flora och fauna på en spännande expedition genom tropikerna. The Green Planet är utformat som ett slutet ekosystem bestående av en tropisk skog med över 3 000 växter och djur samt världens största träd som odlats inomhus och som håller andra växter och djur vid liv. Kliv in i The Bat Cave för att träffa några av naturens mest spännande och förunderliga invånare. Rör en smaragdboa om du vågar. Hör de särskiljande ropen från den underbara mängden av fåglar som flyger runt Green Planet. Hälsa på en av de två sengångarna som bor och sover mellan 15-20 timmar om dagen. Se dödskalleapor koppa och klättra med sina jättelånga svansar som balanserar dem medan de rör dig från ett träd till ett annat. Anläggningens fokus är att utbilda på ett roligt och intressant sätt, för att väcka medvetenhet om naturens skörhet och om ett av världens äldsta ekosystems viktiga betydelse, vilket gör The Green Planet till den perfekta platsen för hela familjen. Här inspireras personer i alla åldrar och av olika nationaliteter att lära sig och att bry sig mer om världens alla växter och djur. 

Dubai: Atlantis Aquaventure & Lost Chambers Aquarium-biljett

10. Dubai: Atlantis Aquaventure & Lost Chambers Aquarium-biljett

Upplev ett spännande äventyr med vattenrutschbanor och attraktioner på Aquaventure Waterpark och  upptäck mer än 65 000 marina djur på Lost Chambers Aquarium vid Atlantis Palm Hotel på Palm Jumeirah, Dubai. Gå förbi de långa köerna till Aquaventure Waterpark med prioriterat inträde. Få en adrenalinkick på 30 rutschkanor och åkattraktioner, glid nedför Dubais längsta Lazy River och koppla av på 500 meter av privat strand. Förbered dig på en strid mot havsguden vid Tower of Poseidon eller åk genom den mörka och vridna vattentunneln Aquaconda. Möt tidvattenvågorna i en fors med en uppblåsbar vattenring eller upplev de dramatiska svallvågorna i The Torrent. Upptäck mer än 65 000 marina djur på Lost Chambers Aquarium. Vandra bland ruinerna av en förlorad stad och få en inblick bakom kulisserna om hur det är att vara en expert på marina djur. Möt hajar och rockor samt rör vid några av världens mest exotiska ryggradslösa djur.

101 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Familjevänliga aktiviteter i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Familjevänliga aktiviteter som är värt att besöka i Dubai?

Andra upplevelser du inte bör missa i Dubai:

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Great event!! Very well organized where everything worked perfectly from pickup until drop-off at the hotel. Activity schedule was met to the highest possible extent. Our guide William from Oceanair Travel made this tour unforgettable. He combined necessary safety information with enormous amount of interesting information about UAE and surroundings in general. William showed the very best friendship, experience and skills during the whole tour and gave all efforts making us really appreciate the event.

En fanatisk upplevelse! Upphämtning och avlämning skedde vid smidigt vid min lokalisation. Uppskattas att de var väldigt punktliga. Ziad vår guide fantastisk rolig och kunnig som gjorde hela upplevelsen extraordinärt. Så tacksam att vi hade honom. Schejk Zayed moskén förbluffade mig med sin arkitektur och fantastiska konst. Museet louvre var likaså. Super nöjd och rekommenderar starkt. Stort tack till dig Ziad som gav oss en fantastisk rolig och spännande upplevelse

Our guide Ramzan was the best driver and very helpful. He tolk Cate of us safetly. The show at the camp could be better. The food was great. Everything was good.

This is trip was awesome! Rafeeq was an excellent guide. The Experience is suits for kids as for grown ups. Filmon from Sweden

Nadim the best Guide. We were driving in the dessert with a 4 Wheeling and see camels and Did sand surfing. Fantastic day !!