Välj datum
Dubai

Familjevänliga aktiviteter

  • Inträdesbiljetter
  • Vattenaktiviteter
  • Äventyr
  • Heldagsturer
  • Privata turer
39 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 39

Vanliga frågor om Familjevänliga aktiviteter i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Familjevänliga aktiviteter som är värt att besöka i Dubai?

Vilka Familjevänliga aktiviteter i Dubai vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Vår guide Zeeshan var mycket trevlig och talade perfekt engelska. Vi hade också många trevliga fotostopp och han var inte ovan att ta bilder åt alla. Topp ! Det var bara synd att Formula Rossa var stängd, där GYG informerade oss några dagar i förväg, vilket verkligen var mycket fördelaktigt. Tyvärr finns det ingen indikation på Ferrari World-sajten vad en stark minuspunkt är, vilket naturligtvis inte har något med GYG att göra och för det får de 5 stjärnor.

Dubai Miracle Gardens var trevligt men skulle kunna förbättras med en mängd olika blommor. Utställningarna såg likadana ut eftersom samma blommor användes och efter en liten stund blev detta monotont. Dubai Miracle Gardens är bra för barn eller vuxna som aldrig har besökt blomsterutställningar. Min dotter njöt av upplevelsen och för mig var det viktigt.

Mycket bra vattenpark, jag rekommenderar det. Bilderna är fantastiska. Du har tillgång till en strand med solstolar. Handdukar och skåp är avgiftsbelagda. Enda nackdelen, restauranger/stånd som är dyra (en hamburgare runt 60 dirham).

Mycket trevlig park. Många sensationella attraktioner, som passar oss. Ganska anständigt värde för pengarna. Väldigt ren. Och lite folk den dagen, vilket var mycket uppskattat.

En mycket trevlig park. Perfekt för att ta bilder. Definitivt värt en resa.