Saker att göra Frankrike

Frankrike: Fler aktiviteter och sevärdheter

Frankrike: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Frankrike

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 233 129 omdömen

Vår chaufför Chiu hämtade oss på utsatt tid 08:10 med en minibuss vid hotellet i Nice. Han var en mycket bra guide som berättade för oss om sevärdheter och historia. Vi åkte till en Bergsby, Antibes, Cannes, En parfymfabrik, Ytterligare en bergsby, Monaco. Vi fick tillräcklig med tid på varje ställe att gå runt på. Vi såg en stor del av rivieran på en dag. Chiu kunde flera språk, trevlig och vänlig. Han lämnade oss sedan vid hotellet efter 11 timmar efter en händelserik dag.

Möttes av väldigt trevlig personal när vi ombord båten, atmosfären inuti var elegant och mysig. Servitören visade oss till vårt bord och förklarade menyn. Maten var god och genomtänkt. Trevlig underhållning under middagen. Båten tog oss till flertal sevärdheter och skapade oförglömliga minnen. Kan verkligen rekommenderas!

vi blev vänligt omhändertagna på GetYourGuides kontor vid Versailles där vi anmälde vår ankomst. Vår guide, Gabriela, guidade oss och gjorde turen väldigt intressant och levande. Dessutom pratade hon en tydlig engelska. Audiophone apparaten fungerade också mycket bra. Vi kan varmt rekommendera denna tur!

Upplevelsen var fantastisk och vi hade en underbar tid. Längden var precis lagom och vi kunde njuta av den majestätiska synen av Eiffeltornet från övre däck. Vi efterfrågade den veganska maten och vi gillade maten väldigt mycket. Sammantaget var det värt pengarna.

En trevlig och kunnig chaufför/guide och fantastiska vyer till lika fina Clampagnehus med provningar.