Välj datum
Upplevelser i

Paris

En stad så vacker att även den minst romantiske resenären är försvarslös mot dess charm.

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 192 509 omdömen

Fantastisk upplevelse! Biljetterna till båtturen hämtas ut i Bistron och personalen är mycket serviceinriktade och hjälpsamma. Båtturen var fin men det var svårt att förstå vad man såg mer än stora och fina stenbyggnader. Men än dock en mysig upplevelse. Maten var bra och vinet supergott! Under vår middag bjöds det på magisk musikunderhållning som slutade i en stor dansfest med alla gäster och personal. Otrolig stämning! Rekommenderar starkt bistron och dess härliga atmosfär.

Absolut höjdpunkt. Vi tog båten vid 22-tiden så vi lämnade i ljuset och seglade in i skymningen, när båten vände var det mörkt så man kunde beundra stadens ljus. Och vi kunde förundras över det glittrande Eiffeltornet direkt efter att vi kommit tillbaka vid 23-tiden. Eftersom du sitter på sidan av fartyget har du bra utsikt över sevärdheterna.

Upplevelsen var bra. Men var noga med att läsa alll information även den finstilta det finns annars risk för missförstånd som kan förstöra allt.

Jag och familjen med tonåring och vuxna barn tyckte det var underbar upplevelse att titta på alla djur. Mysigt att vara under marken.

Vacker upplevelse, fick sista båten vid halv 10, den bästa tiden att se allt på natten! Lätt att hitta, skulle rekommendera.