Välj datum
Paris

Buss- och minivanturer

Populära Buss- och minivanturer i Paris

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka Buss- och minivanturer i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 12 224 omdömen

Mont-Saint-Michel på sommaren var fortfarande väldigt trångt och lite svårt att gå, men det var en underbar upplevelse som mer än kompenserade för det. Du kan till fullo njuta av skönheten i Mont Saint Michels exteriör och interiör, såväl som de omgivande souvenirbutikerna, restaurangerna och snabbmat som glass. Restauranger måste dock vara försiktiga med öppettider. Jag ville äta en berömd omelett, men det var utanför kontorstid... Dessutom är resan från Paris extremt lång. Du kan äta en lätt måltid med en paus på vägen fram och tillbaka, men det är bättre att ta med vatten och lättare måltider i bussen. Jag kunde stanna i Mont-Saint-Michel i cirka tre och en halv timme, men om du funderar på att äta lunch ska du tänka att du nästan inte har någon tid över. Det mesta av tiden är borta bara genom att besöka Mont Saint Michel.

Vi hade bokat besöket för att göras på franska... Tyvärr, trots att vi betalat mer för det, gjordes besöket på engelska utan att varna oss i förväg. Detta påverkade i hög grad mitt besök, t.ex. min förståelse för alla de tekniska komponenter som presenterades. Trots detta flödade champagnen fritt, måltiden som serverades var utmärkt och guiden Bastien kunde mycket om champagne. Han försökte få oss att upptäcka all hans kunskap! Mycket vänlig och tillgänglig! Vi var en liten grupp från hela världen, 8 personer. Fantastisk frakt!!!

Det fungerade väldigt bra. Vi kom till mötesplatsen och åkte med buss fram och tillbaka till Verseille. Det var smidigt. Verseille var väldigt vackert och ståtligt. Det blev ca 2 timmars sightseeing och lika mycket transporttid. Ytterligare en timme till sightseeing skulle kunna läggas till, annars var allt bra.

Pittoresk plats. Tyvärr finns det inte tillräckligt med tid att njuta av det. Man skulle ha önskat sig 30 minuter eller en timmes tystnad. Trädgården är så fascinerande och tiden går fort där. Guiden var redo att åka till Paris utan oss, vi tog bussen i sista sekund.

Perfekt uppstyrt, hade inte kunnat ordna med detta på egen hand Super nöjda !