Välj datum
Paris

Träffa lokalbefolkningen

Vanliga frågor om Träffa lokalbefolkningen i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Träffa lokalbefolkningen som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka Träffa lokalbefolkningen i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 1 043 omdömen

Riktigt bra turné för att lära känna Paris och de dolda hörnen. Såg så många coola ställen som vi inte ens hade hört talas om. Dessutom kan du fortfarande lära dig mycket om Paris historia. I efterhand är vi irriterade över att vi inte gjorde turen i början av resan eftersom det fortfarande fanns så mycket att utforska. Jasmin var riktigt bra som guide! Hon lever fransk kultur och konst och man märker hur mycket hon brinner för det hon berättar. Att cykla i Paris är galet, det är också riktigt roligt. Bara att rekommendera!

Versailles är ett måste när du besöker Paris. Det är ett otroligt palats med en rik historia och fantastisk utsikt och arkitektur. Både inne och ute. Trädgårdarna är en rundtur i sig. Resan sköts väl av den utbildade och humoristiska guiden och var en av höjdpunkterna i vårt Parisbesök.

Justin, vår sommelier, var mycket kunnig och gjorde upplevelsen så rolig. Gruppen vi var med var vänliga och det gjorde upplevelsen ännu bättre. Vi lärde oss mycket och jag rekommenderar alla att göra detta! Jag skulle vilja göra det igen!

Isabelle var mycket kunnig och gjorde upplevelsen oerhört mycket bättre än om man själv skulle ha besökt Versailles. Plus för hörlurar så att även jag med försämrad hörsel hörde allt hon sade.

Nils, vår superguide gjorde upplevelsen oförglömlig! Bra kunnighet om Franska historien. Tack Nils!