Paris
Rundvandringar

Andre seværdigheder i Paris

Vil du se alle oplevelser i Paris? Klik her for en fuld oversigt

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 16 651 omdömen

Vid samlingsplatsen var det rätt rörigt, men det var helt klart värt att det var lite bökigt innan guiden hittade oss. Vi var 6 personer med en guide. Vi slapp stå i den långa kön och blev visad det som man vill se utan att behöva irra runt själva. Guiden var kunnig och det märktes att hon var intresserad.

An easy and good choise when visiting la tour Eiffel. Clearly instructions how to come there and how to do to get your tickets. Duringtime was good, nor too long or too short. The guide was excellent! You visited the top on your own and that was also good.

Mycket smidigt att hämta biljetterna och även en bra guide som följde oss upp till tornet där vi fick höra om Paris historia, efteråt var det fritt att ta sig till tornets topp med en fantastisk utsikt över Paris.

Vi hade en jättebra guide han var trevlig och kunde mycket om sevärdheterna. Vinerna var goda trodde det skulle vara mer historia kring dem. Men helheten är vi nöjda med

Toppenguide. Tydlig instruktion om mötesplats, mycket bra att slippa köer trots utökad säkerhet kring tornet. Smidig entré och klockrena hissar.