Paris
Musikaktiviteter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Paris

Want to discover all there is to do in Paris? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 294 omdömen

Skit kul, personalen var as trevlig. Sedan gick vi 2 timmar innan bestämd tid och de var snälla nog för att prioritera oss först även det. Fick nog bästa bordet i restaurangen. 10/10 service En kille vid namnet David hjälpte och, sjukt trevligt servitör med en sjukt bra service erfarenhet. 10/10 maten Åt starka wingar som jag verkligen rekommenderar till de som vågat. Sedan deras original burgare som huvudmål. Vi hoppade tyvärr över efterrätt då jag kunde verkligen inte få in mer mat. 10/10 plats Vi var på plats 2 och En halv timme tidigt, vi fick börja 2 timmar innan bokad tid men de resterande 30 minuter gick vi runt områden och det var verkligen mycket och se.

Det var en upplevelse och för den som gillar testa nya maträtter.

Det var en härlig och mysig upplevelse och det kändes som en stor smakbit av Paris. Hade trevlig personal som verkligen fick en att känna sig uppvaktad. Mycket god och spännande maträtter , något för den som älskar att testa något nytt. Tack för denna gången och hoppas vi ses igen. Mvh Victoria och Marcus

Sån upplevelse! Jag och min sambo åkte turen på kvällen och fick se Paris i sitt esse. Maten var god, servicen var fantastisk. Jag tål inte rött vin så fick tillgång till bara vitt. live musiken hlj. rekommenderar detta till alla!