Välj datum
Paris

Dagsutflykter

  • Inträdesbiljetter
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Paketerbjudanden
  • Vattenaktiviteter
122 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 122

Vanliga frågor om Dagsutflykter i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Dagsutflykter som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 813 omdömen

Mont-Saint-Michel på sommaren var fortfarande väldigt trångt och lite svårt att gå, men det var en underbar upplevelse som mer än kompenserade för det. Du kan till fullo njuta av skönheten i Mont Saint Michels exteriör och interiör, såväl som de omgivande souvenirbutikerna, restaurangerna och snabbmat som glass. Restauranger måste dock vara försiktiga med öppettider. Jag ville äta en berömd omelett, men det var utanför kontorstid... Dessutom är resan från Paris extremt lång. Du kan äta en lätt måltid med en paus på vägen fram och tillbaka, men det är bättre att ta med vatten och lättare måltider i bussen. Jag kunde stanna i Mont-Saint-Michel i cirka tre och en halv timme, men om du funderar på att äta lunch ska du tänka att du nästan inte har någon tid över. Det mesta av tiden är borta bara genom att besöka Mont Saint Michel.

Vi hade bokat besöket för att göras på franska... Tyvärr, trots att vi betalat mer för det, gjordes besöket på engelska utan att varna oss i förväg. Detta påverkade i hög grad mitt besök, t.ex. min förståelse för alla de tekniska komponenter som presenterades. Trots detta flödade champagnen fritt, måltiden som serverades var utmärkt och guiden Bastien kunde mycket om champagne. Han försökte få oss att upptäcka all hans kunskap! Mycket vänlig och tillgänglig! Vi var en liten grupp från hela världen, 8 personer. Fantastisk frakt!!!

Bra service, shuttle var trevlig och effektiv. Disneyland är fantastiskt och magiskt! Det enda problemet vi hade var att hitta shuttlen i slutet av dagen. Kanske föreslå för gäster att släppa en nål på sin telefonkarta eller ett litet papper för att indikera var skytteln var. Vi var så exalterade när vi kom dit, vi ägnade inte mycket uppmärksamhet åt platsen där skyttlarna var!

Allt var toppen! Sophie som var vår guide var väldigt duktig och påläst.

Tir till Champagnedistriktet med 8 provsmakningar.