Paris
Utställningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Paris

Want to discover all there is to do in Paris? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 16 116 omdömen

Fantastisk konst för 30-talet , före sin tid, och i en underbar byggna

En hyllad och beundrad konstnär, som kunde få vem som , barn tonåringar och vuxna att se Picazzos former och färger för vad det gav uttryck för. Mycket av det att finna vid begrundande och lugn skådan av hans verk. Arrengemanget med att kunna läsa hans korrespondens och att i utställningslokalen se film från Paris gator med folk i rörelse , kring de åren Picazzo var verksam , gör att tiden då, 30--40 - talet blir skildrat på ett realistiskt sätt. Konsten är modernistisk , men visar även självporträtt, kvinna o barn , svartvita blyertskonst samt rikt med glada färgsättningar som man kan se perspektivseende i genom kombinationerna, i färgerna i måleriet. Jag är så glad att jag kom att med min dotter Sara , se detta rika och älskade konst som Picazzos verk har givit till Parisare och all världens folk att beskåda, just där på plats i en enastående vacker byggnad!!!

Muséet med sina samlingar och den otroliga f d järnvägsstationen, där de är inrymda är värda högsta beröm, om det inte hade varit för de väldiga köerna vid entré C för förbeställda inträdesbiljetter, som vi hade. Något tröttande. Dessutom visade det sig att det fanns två C-köer, en för en betalande och en för 2 eller flera, något inte alla observerade utan måste ställa sig i ny kö. Här kan säkert organisationen bli bättre.

Personligt, proffsigt och super smidigt!

Jag och min sambo kan verkligen rekommendera denna tur! vår Guide Nancy Bentley var mycket trevlig och gav oss en proffsig och personlig guidning. Hennes kunskap om verken och passion för Louvrens historia gör att hennes guidning ger verken liv och djup utöver det man kan läsa sig till i museets information.

Absolutely beautiful place, much people at Monalisa, but that was no surprise. Just make sure you have a lot of time because it is really big and many room to see.

Allt fungerade utmärkt och det var skönt att ha det klart i förväg.

Mycket prisvärd, bra service med leverans till hotellet. Känns skönt att veta att man har biljetterna klart innan man reser från Sverige.