Paris kommer att vara värdstad för de olympiska och paralympiska spelen från 26 juli till 8 september. Av säkerhetsskäl kommer avgränsningar att finnas på plats runt attraktioner under denna period.

Paris
Tema- och nöjesparker

Tema- och nöjesparker
77 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Paris Tema- och nöjesparker

Paris: 1-timmes kryssning på Seinefloden med ljudkommentar

Paris: 1-timmes kryssning på Seinefloden med ljudkommentar

Gå ombord på en kryssning tur och retur på floden Seine som börjar vid foten av Eiffeltornet. Glid under Paris broar och förundras över en rad vackra monument längs vattenvägen medan du lyssnar på kommentarer om Paris och de sevärdheter du passerar. Under kryssningen passerar du Eiffeltornet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvren och mycket mer. Välj att ta din kryssning på natten för att få ett helt annat perspektiv på Ljusets stad eftersom staden blir upplyst när kvällen närmar sig. Individuella ljudguider finns på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, polska, japanska, koreanska, nederländska, arabiska och hindi. De ger kommentarer om Paris och dess historia, monument och arkitektur. Observera att ljudguiden är tillgänglig via din smartphone genom att ansluta till Wi-Fi ombord. Denna interaktiva webbapp finns tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, japanska, arabiska och hindi. De individuella audioguiderna kan användas inne i båten. Den interaktiva webbappen som finns tillgänglig på din smartphone kan användas inne i båten och på soldäcket.

Paris: Louvren Museum biljett med tidsbestämd entré

Paris: Louvren Museum biljett med tidsbestämd entré

Utforska Louvren i din egen takt med en biljett med tidsbestämd entré som garanterar att du kan gå in på museet inom 30 minuter. Se oöverträffade och ikoniska konstverk som Mona Lisa och Venus de Milo. Upptäck fantastiska renässansmästerverk och forntida egyptiska reliker, sida vid sida med målningar från 1200- till 1900-talen. Det numera världsberömda museet öppnade första gången den 10 augusti 1793 och visade då endast 537 målningar. Trots stängningen 1796 (på grund av byggnadens strukturella problem) återöppnades det igen 1801 som Musée Napoléon med en större samling.  Samlingen har sedan dess fått 20 000 ytterligare verk. Nu finns det åtta olika avdelningar: egyptiska antikviteter, fornlämningar från Främre Orienten, grekiska, etruskiska och romerska antikviteter, islamisk konst, skulptur, konstutsmyckning, måleri samt grafik och teckningar.

Disneyland Paris: 1-dagarsbiljett

Disneyland Paris: 1-dagarsbiljett

Disneyland® Park: I en fantasivärld inte så långt borta lever Disneys hjältar och hjältinnor i sagor som lyckligtvis aldrig tar slut. Njut av oändligt roligt i olika magiska länder. Upplev dina favoritberättelser från Disney precis som du minns dem från klassiska Disneyfilmer. Det är här sagorna verkligen blir sanna. Spänning på Disneyland® Park kommer i alla former och storlekar. Big Thunder Mountain och Star Wars® Hyperspace Mountain erbjuder en rusning för vuxna, medan små kan segla högt upp i den månbelysta himlen med 'Peter Pan's Flight'. . Naturligtvis kan familjekul hittas i varje hörn av parken, från "Pirates of the Caribbean" till "Mad Hatter's Tea Cups. Möt Disney-karaktärer. Missa inte huvudattraktionen: en meet 'n' greet med älskade Disney-karaktärer. Ha din penna och kamera redo och träffa de karaktärer du älskar. Varje dag är en fest på Disneyland® Park. Ovanpå alla underbara attraktioner och karaktärer finns det massor av spektakulära familjeparader och shower att njuta av året runt. Vittna om den fascinerande Disney Electrical Sky Parade vid Sleeping Beauty Castle! Från 8 januari, när solen går ner, förbered dig på att bli förvånad över en bländande skärm innan vårt förtrollande nattspektakel, Disney Dreams! Se hur drönare målar natthimlen med magiska färger. Walt Disney Studios® Park: Upptäck den magiska världen av film och TV på Walt Disney Studios® Park. Utforska 4 Cinemagic studiolotter med spännande attraktioner och spektakulära shower. Stå i centrum på Studios, bara några fotsteg från Disneyland® Park. Du vet aldrig vilken stjärna du kan träffa. Slå dig ihop med Avengers och ta dig an de mäktigaste MARVEL-uppdragen Avengers Campus land. Fans av otrolig liveunderhållning - lyssna! För första gången någonsin på Disneyland® Paris, förbered dig på en musikalisk resa genom Pixars många underbara världar i Together: a Pixar Musical Adventure - en original, uppslukande ny produktion som träffar alla de rätta tonerna. Gå bakom kulisserna och prova området Pixars världar. Följ med till färgglada världar fulla av attraktioner, underhållning, mat och skoj med karaktärer i miljöer direkt från Råttatouille, Hitta Nemo, Toy Story och mycket mer.

Paris: Versailles slott och trädgårdar Full Access Ticket

Paris: Versailles slott och trädgårdar Full Access Ticket

Besök Versailles slott och trädgårdar med ett förbokat 1-dagspass för full tillgång. Utforska de utsmyckade statslägenheterna och den hisnande spegelsalen inuti den franska monarkins officiella bostad från 1682 till 1789. Lär dig mer om Ludvig XIV och andra franska kungligheter. Få en känsla av livet vid det franska hovet när du tar en promenad genom den glittrande spegelsalen. Promenera genom de legendariska trädgårdarna i din egen takt och beundra fontäner, skulpturer och vackert välskötta gräsmattor. Njut av tillgång till Grand och Petit Trianon på deras egna grunder. Se var "Solkungen" brukade umgås privat och vart han gick för att slippa undan hovlivets hårda krav. Gå sedan till Marie Antoinettes egendom och upptäck var hon skulle söka sin tillflykt privat. Under våren och sommaren kan du välja fontän- och musikträdgårdsalternativet för att njuta av en spektakulär fontänshow eller de ikoniska musikträdgårdarna som avslutning på ditt besök. Horace Vernet: Utställning på slottet i Versailles från den 14 november 2023 till den 17 mars 2024.

Paris: Biljetter till takterrassen på Triumfbågen

Paris: Biljetter till takterrassen på Triumfbågen

Triumfbågen är en nyklassisk variant av den gamla klassiska romerska triumfbågen. Utsikten från plattformen ovanför bågen, som är 50 meter hög, är väl värd turen dit. Se det dussintal parisiska avenyer som strålar ut från bågen in i "Ljusets stad". Paris är en av världens mest fascinerande platser och du kommer befinna dig mitt i dess centrum. Napoleon inspirerades av de stora valven i det antika Rom samt beställde Triumfbågen strax efter sin seger vid Austerlitz. Tyvärr fick han aldrig uppleva att den blev färdig eftersom han dog innan den var färdigställd. Vid basen av bågen ligger den okända soldatens grav som hyllar de 1,3 miljoner franska soldater som dog under första världskriget. Se den eviga lågan som tänds på nytt varje kväll kl. 18.30. Dessutom finns det en utställning som borde ses som dessutom förklarar monumentets symboliska betydelse. Utsikten från toppen av bågen är värd de 284 trapporna. Från denna privilegierade position kan du se ut över hela Paris. Till skillnad från det obligatoriska besöket av Eiffeltornet är Triumfbågen en ansträngning som inte alla turister tar sig för.

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Njut av Paris nattliga sken på en sightseeingkryssning på floden Seine. Se ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musik spelas. Ta del av panoramautsikten över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Om du vill veta mer om monumenten du ser kan du ladda ner appen för att använda den under kryssningen (instruktioner för nedladdning finns på bekräftelsekupongen).

Paris: Louvren reserverad tillgång och båtkryssning

Paris: Louvren reserverad tillgång och båtkryssning

Få nycklarna till staden Paris med en kombinerad biljett till Louvren och en flodkryssning. Besök det ikoniska Louvren-museet med en biljett med reserverad tillgång och följ med på en kryssning på floden Seine när som helst på dygnet. Förundras över konstverk, från forntida Egypten till renässansen, och promenera i din egen takt. Koppla sedan av på en 1-timmes flodkryssning och se staden från en annan vinkel. Se världen passera förbi från en bekväm kryssningsbåt som avgår från Eiffeltornet varje dag. Biljetten för flodkryssningen gäller för valfri dag under de kommande sex månaderna; den går ungefär var 30:e minut, 7 dagar i veckan, med avgång från Alma Bridge, några minuters promenad från Eiffeltornet. Boka alternativet Louvren med reserverad tillgång, kryssning och Eiffeltornet och uppgradera din vistelse i Paris med ett besök i Eiffeltornet. Från Eiffeltornet kan du njuta av fågelperspektiv över Paris från Eiffeltornets observationsdäck på andra våningen. Möt din guide bredvid Eiffeltornet för en kort introduktion till tornets historia. Sedan kan du ta dig upp till andra våningen med hiss och höra intressanta berättelser och anekdoter om tornets unika historia från din guide. Lär dig mer om "Ljusets stad" och njut av den privilegierade utsikten över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide lämnar dig sedan för att du ska kunna njuta av Eiffeltornet i din egen takt. VIKTIGT: Mellan den 18 juli och den 24 juli 2024 kommer kryssningen inte att genomföras. För Louvrenbesök som bokas mellan dessa dagar kommer du att få en rundtur med hop-on hop-off-buss biljett som gäller för 1 dag istället.

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Få tillgång till Eiffeltornet och beundra den hisnande utsikten från den utvalda våningen i den ikoniska byggnaden. Tillbringa så mycket tid du vill i tornet och utforska de olika nivåerna i din egen takt. Se Paris från ovan och från ett helt nytt perspektiv. Förundras över Louvrens gamla fasad och finansdistriktet La Defense. Beundra det färgglada Pompidou-museet och den stora vita basilikan Sacré-Coeur. Om du väljer toppalternativet har du förmånen att beundra Paris stad från dess högsta punkt. På vägen ner kan du ta del av de många intressanta aktiviteterna på första våningen. Testa ditt mod genom att gå på glasgolvet!

Paris: Inträdesbiljett till Opera Garnier

Paris: Inträdesbiljett till Opera Garnier

Opera Garnier har en eklektisk och prålig barockdesign och är ett av Frankrikes mest extravaganta exempel från det andra franska kejsardömet. Dra fördel av snabb och bekväm tillgång till denna magnifika byggnad i centrala Paris. Operahuset invigdes 1875 och är döpt efter sin unga ambitiösa arkitekt, Charles Garnier och är än i dag Europas största operahus. Låt dig hänföras av de förvridna ormarna på bronsstatyn Pythonisse, innan du går upp för den imponerande dubbeltrappan, Grand escalier. Föreställ dig hur krinolinerna sveper förbi dig medan du beundrar den oerhört vackra dekoren i de enorma foajéerna, fyllda med mosaik som glänser, färggranna marmorkolonner och guldornament. Vart du än vänder blicken får du se något vackert. Du får din digitala biljett direkt efter din bokning, bara att visa den vid operans besöksingång för att inleda ditt besök.

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Upplev det bästa av Paris på bara en, två eller tre dagar med denna hop-on hop-off-tur! De 100% rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltornet och mer. När du turnerar i staden kan du använda ljudguidekommentaren för att lära dig mer om Paris och hoppa av vid varje stopp för att utforska sevärdheterna mer detaljerat. Besök Louvren-museet, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa lite i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Latin Quarter, Marais eller Ile de Saint Louis och lära dig mer om Paris genom ljudguidekommentaren. En barnvänlig kanal är tillgänglig för de små på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar vid första validering, och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Rutten stannar enligt följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Sevärdheter du inte bör missa

Paris

Paris

Våra mest rekommenderade Paris Tema- och nöjesparker

Paris: 1-timmes kryssning på Seinefloden med ljudkommentar

Paris: 1-timmes kryssning på Seinefloden med ljudkommentar

Gå ombord på en kryssning tur och retur på floden Seine som börjar vid foten av Eiffeltornet. Glid under Paris broar och förundras över en rad vackra monument längs vattenvägen medan du lyssnar på kommentarer om Paris och de sevärdheter du passerar. Under kryssningen passerar du Eiffeltornet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvren och mycket mer. Välj att ta din kryssning på natten för att få ett helt annat perspektiv på Ljusets stad eftersom staden blir upplyst när kvällen närmar sig. Individuella ljudguider finns på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, polska, japanska, koreanska, nederländska, arabiska och hindi. De ger kommentarer om Paris och dess historia, monument och arkitektur. Observera att ljudguiden är tillgänglig via din smartphone genom att ansluta till Wi-Fi ombord. Denna interaktiva webbapp finns tillgänglig på franska, engelska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, kinesiska, ryska, japanska, arabiska och hindi. De individuella audioguiderna kan användas inne i båten. Den interaktiva webbappen som finns tillgänglig på din smartphone kan användas inne i båten och på soldäcket.

Paris: Louvren Museum biljett med tidsbestämd entré

Paris: Louvren Museum biljett med tidsbestämd entré

Utforska Louvren i din egen takt med en biljett med tidsbestämd entré som garanterar att du kan gå in på museet inom 30 minuter. Se oöverträffade och ikoniska konstverk som Mona Lisa och Venus de Milo. Upptäck fantastiska renässansmästerverk och forntida egyptiska reliker, sida vid sida med målningar från 1200- till 1900-talen. Det numera världsberömda museet öppnade första gången den 10 augusti 1793 och visade då endast 537 målningar. Trots stängningen 1796 (på grund av byggnadens strukturella problem) återöppnades det igen 1801 som Musée Napoléon med en större samling.  Samlingen har sedan dess fått 20 000 ytterligare verk. Nu finns det åtta olika avdelningar: egyptiska antikviteter, fornlämningar från Främre Orienten, grekiska, etruskiska och romerska antikviteter, islamisk konst, skulptur, konstutsmyckning, måleri samt grafik och teckningar.

Disneyland Paris: 1-dagarsbiljett

Disneyland Paris: 1-dagarsbiljett

Disneyland® Park: I en fantasivärld inte så långt borta lever Disneys hjältar och hjältinnor i sagor som lyckligtvis aldrig tar slut. Njut av oändligt roligt i olika magiska länder. Upplev dina favoritberättelser från Disney precis som du minns dem från klassiska Disneyfilmer. Det är här sagorna verkligen blir sanna. Spänning på Disneyland® Park kommer i alla former och storlekar. Big Thunder Mountain och Star Wars® Hyperspace Mountain erbjuder en rusning för vuxna, medan små kan segla högt upp i den månbelysta himlen med 'Peter Pan's Flight'. . Naturligtvis kan familjekul hittas i varje hörn av parken, från "Pirates of the Caribbean" till "Mad Hatter's Tea Cups. Möt Disney-karaktärer. Missa inte huvudattraktionen: en meet 'n' greet med älskade Disney-karaktärer. Ha din penna och kamera redo och träffa de karaktärer du älskar. Varje dag är en fest på Disneyland® Park. Ovanpå alla underbara attraktioner och karaktärer finns det massor av spektakulära familjeparader och shower att njuta av året runt. Vittna om den fascinerande Disney Electrical Sky Parade vid Sleeping Beauty Castle! Från 8 januari, när solen går ner, förbered dig på att bli förvånad över en bländande skärm innan vårt förtrollande nattspektakel, Disney Dreams! Se hur drönare målar natthimlen med magiska färger. Walt Disney Studios® Park: Upptäck den magiska världen av film och TV på Walt Disney Studios® Park. Utforska 4 Cinemagic studiolotter med spännande attraktioner och spektakulära shower. Stå i centrum på Studios, bara några fotsteg från Disneyland® Park. Du vet aldrig vilken stjärna du kan träffa. Slå dig ihop med Avengers och ta dig an de mäktigaste MARVEL-uppdragen Avengers Campus land. Fans av otrolig liveunderhållning - lyssna! För första gången någonsin på Disneyland® Paris, förbered dig på en musikalisk resa genom Pixars många underbara världar i Together: a Pixar Musical Adventure - en original, uppslukande ny produktion som träffar alla de rätta tonerna. Gå bakom kulisserna och prova området Pixars världar. Följ med till färgglada världar fulla av attraktioner, underhållning, mat och skoj med karaktärer i miljöer direkt från Råttatouille, Hitta Nemo, Toy Story och mycket mer.

Paris: Versailles slott och trädgårdar Full Access Ticket

Paris: Versailles slott och trädgårdar Full Access Ticket

Besök Versailles slott och trädgårdar med ett förbokat 1-dagspass för full tillgång. Utforska de utsmyckade statslägenheterna och den hisnande spegelsalen inuti den franska monarkins officiella bostad från 1682 till 1789. Lär dig mer om Ludvig XIV och andra franska kungligheter. Få en känsla av livet vid det franska hovet när du tar en promenad genom den glittrande spegelsalen. Promenera genom de legendariska trädgårdarna i din egen takt och beundra fontäner, skulpturer och vackert välskötta gräsmattor. Njut av tillgång till Grand och Petit Trianon på deras egna grunder. Se var "Solkungen" brukade umgås privat och vart han gick för att slippa undan hovlivets hårda krav. Gå sedan till Marie Antoinettes egendom och upptäck var hon skulle söka sin tillflykt privat. Under våren och sommaren kan du välja fontän- och musikträdgårdsalternativet för att njuta av en spektakulär fontänshow eller de ikoniska musikträdgårdarna som avslutning på ditt besök. Horace Vernet: Utställning på slottet i Versailles från den 14 november 2023 till den 17 mars 2024.

Paris: Biljetter till takterrassen på Triumfbågen

Paris: Biljetter till takterrassen på Triumfbågen

Triumfbågen är en nyklassisk variant av den gamla klassiska romerska triumfbågen. Utsikten från plattformen ovanför bågen, som är 50 meter hög, är väl värd turen dit. Se det dussintal parisiska avenyer som strålar ut från bågen in i "Ljusets stad". Paris är en av världens mest fascinerande platser och du kommer befinna dig mitt i dess centrum. Napoleon inspirerades av de stora valven i det antika Rom samt beställde Triumfbågen strax efter sin seger vid Austerlitz. Tyvärr fick han aldrig uppleva att den blev färdig eftersom han dog innan den var färdigställd. Vid basen av bågen ligger den okända soldatens grav som hyllar de 1,3 miljoner franska soldater som dog under första världskriget. Se den eviga lågan som tänds på nytt varje kväll kl. 18.30. Dessutom finns det en utställning som borde ses som dessutom förklarar monumentets symboliska betydelse. Utsikten från toppen av bågen är värd de 284 trapporna. Från denna privilegierade position kan du se ut över hela Paris. Till skillnad från det obligatoriska besöket av Eiffeltornet är Triumfbågen en ansträngning som inte alla turister tar sig för.

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Paris: Kvällskryssning på floden med musik

Njut av Paris nattliga sken på en sightseeingkryssning på floden Seine. Se ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musik spelas. Ta del av panoramautsikten över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Om du vill veta mer om monumenten du ser kan du ladda ner appen för att använda den under kryssningen (instruktioner för nedladdning finns på bekräftelsekupongen).

Paris: Louvren reserverad tillgång och båtkryssning

Paris: Louvren reserverad tillgång och båtkryssning

Få nycklarna till staden Paris med en kombinerad biljett till Louvren och en flodkryssning. Besök det ikoniska Louvren-museet med en biljett med reserverad tillgång och följ med på en kryssning på floden Seine när som helst på dygnet. Förundras över konstverk, från forntida Egypten till renässansen, och promenera i din egen takt. Koppla sedan av på en 1-timmes flodkryssning och se staden från en annan vinkel. Se världen passera förbi från en bekväm kryssningsbåt som avgår från Eiffeltornet varje dag. Biljetten för flodkryssningen gäller för valfri dag under de kommande sex månaderna; den går ungefär var 30:e minut, 7 dagar i veckan, med avgång från Alma Bridge, några minuters promenad från Eiffeltornet. Boka alternativet Louvren med reserverad tillgång, kryssning och Eiffeltornet och uppgradera din vistelse i Paris med ett besök i Eiffeltornet. Från Eiffeltornet kan du njuta av fågelperspektiv över Paris från Eiffeltornets observationsdäck på andra våningen. Möt din guide bredvid Eiffeltornet för en kort introduktion till tornets historia. Sedan kan du ta dig upp till andra våningen med hiss och höra intressanta berättelser och anekdoter om tornets unika historia från din guide. Lär dig mer om "Ljusets stad" och njut av den privilegierade utsikten över Notre Dame, Louvren, Triumfbågen och Les Invalides. Din guide lämnar dig sedan för att du ska kunna njuta av Eiffeltornet i din egen takt. VIKTIGT: Mellan den 18 juli och den 24 juli 2024 kommer kryssningen inte att genomföras. För Louvrenbesök som bokas mellan dessa dagar kommer du att få en rundtur med hop-on hop-off-buss biljett som gäller för 1 dag istället.

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Få tillgång till Eiffeltornet och beundra den hisnande utsikten från den utvalda våningen i den ikoniska byggnaden. Tillbringa så mycket tid du vill i tornet och utforska de olika nivåerna i din egen takt. Se Paris från ovan och från ett helt nytt perspektiv. Förundras över Louvrens gamla fasad och finansdistriktet La Defense. Beundra det färgglada Pompidou-museet och den stora vita basilikan Sacré-Coeur. Om du väljer toppalternativet har du förmånen att beundra Paris stad från dess högsta punkt. På vägen ner kan du ta del av de många intressanta aktiviteterna på första våningen. Testa ditt mod genom att gå på glasgolvet!

Paris: Inträdesbiljett till Opera Garnier

Paris: Inträdesbiljett till Opera Garnier

Opera Garnier har en eklektisk och prålig barockdesign och är ett av Frankrikes mest extravaganta exempel från det andra franska kejsardömet. Dra fördel av snabb och bekväm tillgång till denna magnifika byggnad i centrala Paris. Operahuset invigdes 1875 och är döpt efter sin unga ambitiösa arkitekt, Charles Garnier och är än i dag Europas största operahus. Låt dig hänföras av de förvridna ormarna på bronsstatyn Pythonisse, innan du går upp för den imponerande dubbeltrappan, Grand escalier. Föreställ dig hur krinolinerna sveper förbi dig medan du beundrar den oerhört vackra dekoren i de enorma foajéerna, fyllda med mosaik som glänser, färggranna marmorkolonner och guldornament. Vart du än vänder blicken får du se något vackert. Du får din digitala biljett direkt efter din bokning, bara att visa den vid operans besöksingång för att inleda ditt besök.

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Paris: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Upplev det bästa av Paris på bara en, två eller tre dagar med denna hop-on hop-off-tur! De 100% rena bussarna ger ett bekvämt och bekvämt sätt att se stadens främsta landmärken och attraktioner, inklusive Louvren, Notre-Dame-katedralen, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Eiffeltornet och mer. När du turnerar i staden kan du använda ljudguidekommentaren för att lära dig mer om Paris och hoppa av vid varje stopp för att utforska sevärdheterna mer detaljerat. Besök Louvren-museet, beundra Notre Dame-katedralen, shoppa lite i Champs-Elysées, besök toppen av Triumfbågen eller Eiffeltornet och njut av fantastisk utsikt över staden. Ta en promenad i Latin Quarter, Marais eller Ile de Saint Louis och lära dig mer om Paris genom ljudguidekommentaren. En barnvänlig kanal är tillgänglig för de små på engelska och franska. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar vid första validering, och du kan hoppa på och av bussen så många gånger du vill inom giltighetsperioden. Rutten stannar enligt följande: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Paris2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Paris3. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Paris4. Notre-Dame - 13 Rue Saint-Jacques 75005 Paris 5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Paris6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Paris7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Paris10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Paris

Vanliga frågor om Tema- och nöjesparker i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Tema- och nöjesparker som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

De mest populära sevärdheterna i Paris

Att göra i Paris

Städer i Frankrike

Utforska Paris

Läs vår kompletta guide till Paris eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.3
(11 771 recensioner)

Jättebra fast man behöver nog 3 dagar där för hinna med allt,de va verkligen stort och barnen gillade allt.missade dock några shower Och man borde kunna köpa skip on line biljetter från er,för köerna tog tid från 35min-80min Avenger shower va täta så där såg man de mesta. Rekommenderar för familjer verkligen en upplevelse

Det var en underbar och oförglömlig upplevelse. Jag tog den här resan till Disneyland Paris för att ge en present till min dotter Aimhaa när hon var 16 år gammal, hon var väldigt upprymd som första gången vi kom när hon var 11 år gammal... men nu upplevde hon det ännu mer fram till kl. slut. tack så mycket för allt....

Cirka 20 miles så en timmes resa utanför Paris men väl värt besöket för Disney-fans! Väntetiderna var rimliga för åkattraktioner och parken medan olika är upplagda så att du kan täcka den på en dag. Mycket rent och alla skyltar på engelska och franska.

Du kan logga in direkt. Vi tillbringade lite tid i Walt Disney Studios, men det visar sig att det också är vackert och det finns saker att åka på. Efter att ha lämnat kunde vi gå in i Disneyland igen eftersom det var på väg att stänga.

Väldigt stor. Du kan bara besöka 1 park och du måste fortfarande besöka 2 parker.