Välj datum

Paris Entrébiljetter

  • Entrébiljetter
  • Entrébiljetter med värd
  • Paketerbjudanden
112 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 114 140 omdömen

Lätt att hitta plats för att hämta biljetter. Eskorterade till Eiffeltornet och fick en genomgång. Guide lämnade oss då och vi ställde oss i kön till liftar. Såg mycket enklare ut än att bara gå till platsen och hämta biljetter så skulle starkt rekommendera. Vi gick 18.30 och köerna var inte alls långa och vi gick rätt till toppen. Fick hiss ner till andra våningen på väg tillbaka och gick sedan ner för trappor. Lätt promenad. Älskade utsikten från Eiffeltornet och några bra ställen att äta och dricka där.

Att bara få sitta i salongen var en upplevelse. Dessutom genom att jag och min partner var på plats 45 minuter innan insläpp gjorde att vi fick väldigt bra sittplats. Champagnen blev bättre än förväntat då vi trodde vi skulle få en halv flaska, visade sig vara en hel flaska. Och själva föreställningen var magisk. Därav värt varenda krona för att få den bästa upplevelsen man inte vill missa :)

Alla i Paris borde ta sig tid! Det inspirerar också människor som inte är mega Disney-fans! Du måste verkligen se det. Jag skulle rekommendera 1 dag för en park. Även om Peter Pan är ganska trevlig, är det inte värt att köa för den mycket korta restiden. Vår höjdpunkt var båtturen på Pirates of the Caribbean!

Väldigt fin utsikt över staden Paris, helt magiskt att komma dit i solnedgången. Rekommenderar starkt detta istället för att gå upp i Eiffeltornet!!

Det var jättebra. Еn underbar upplevelse för hela familjen.