Välj datum
Paris

För återvändande resenärer

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Workshoppar och kurser
  • Vattenaktiviteter
18 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 18

Vanliga frågor om För återkommande resenärer i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än För återkommande resenärer som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka För återkommande resenärer i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Mont-Saint-Michel på sommaren var fortfarande väldigt trångt och lite svårt att gå, men det var en underbar upplevelse som mer än kompenserade för det. Du kan till fullo njuta av skönheten i Mont Saint Michels exteriör och interiör, såväl som de omgivande souvenirbutikerna, restaurangerna och snabbmat som glass. Restauranger måste dock vara försiktiga med öppettider. Jag ville äta en berömd omelett, men det var utanför kontorstid... Dessutom är resan från Paris extremt lång. Du kan äta en lätt måltid med en paus på vägen fram och tillbaka, men det är bättre att ta med vatten och lättare måltider i bussen. Jag kunde stanna i Mont-Saint-Michel i cirka tre och en halv timme, men om du funderar på att äta lunch ska du tänka att du nästan inte har någon tid över. Det mesta av tiden är borta bara genom att besöka Mont Saint Michel.

Mycket trevligt och romantiskt. Bra humör musik. Enligt min åsikt är ett av de bästa sätten att uppleva Paris atmosfär och utsikt över Eifeltornet.

Turnén var superorganiserad. Det var underhållande och väldigt roligt. Fantastisk utsikt över Paris från Seine. Vi skulle boka det igen.

Det var en fantastisk upplevelse att se sevärdheterna längs Seine vid solnedgången. Bra musik, bra vibbar, bra valuta för pengarna.

Lätt på och av. Sparade timmar av kötid genom att handla tidigt online.