Välj datum
Paris

För förstagångsbesökare

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Paketerbjudanden
  • Vattenaktiviteter
18 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 18

Vanliga frågor om För förstagångsbesökare i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än För förstagångsbesökare som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka För förstagångsbesökare i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Jag var med min 14-åriga dotter, vi lyckades åka toppattraktioner i två parker, vi var vid ingången från 9:20, alla var i tid. Jag gillade Disney studioparken mer, den är modernare, hotellet är något fantastiskt, bredvid står en raket med acceleration som klämmer tårar ur ögonen, såklart 5d bio + karuseller i ratatouillekomplexet. väl, och många andra markerade med en bock. i snitt gick 10 i varje park (de översta) i måndags, det var mycket folk, det kommer alltid att vara mycket, som taxichauffören sa))) lycka till alla

Ett måste för alla som besöker Paris. En vacker föreställning med härlig atmosfär, vackra dekorationer, professionella dansare och magisk musik. Min fru och jag gick till föreställningen klockan 23:30 och det är här MOULIN ROGUE-området är som vackrast. Vi fick ett bord med champagne. Jättebra service. Cirka 2 timmar av oförglömliga intryck. Jag tror att vi kommer att använda det igen i framtiden. MAGI!!!

Mycket intressant aktivitet (igår var vädret fint med en vacker sol kl 10 så vi kunde njuta av båten i det fria) och personalen där var mycket välkomnande, för information är det precis framför Eiffeltornet till höger om bron och du letar efter pontonnumret som anges i bokningen :-).

Bra att ha förbokad biljett och vara på plats tidigt. Vi fick stå i kö ändå för att införskaffa gratisbiljetten åt vår dotter. Sedan gick allt smidigt. Var beredd på att promenera länge och mycket.

Ett väl fungerande besök på Triumfbågen. En fin upplevelse!