Lägg till datum

ParisSightseeing Vandringsturer

Våra mest rekommenderade Paris Sightseeing Vandringsturer

Paris: Guidad tur till den hemsökta kyrkogården Père Lachaise

1. Paris: Guidad tur till den hemsökta kyrkogården Père Lachaise

Upptäck Père-Lachaise-kyrkogården, Paris största och mest populära kyrkogård och en plats för fantastiska paranormala fenomen. Hör berättelser om de kändisar som ligger begravda här, lär dig mer om kyrkogårdens långa historia och upptäck fascinerande berättelser om spöken som vandrar omkring på området. Promenera bland gravarna med din guide och upptäck de platser där berömda personer som Frédéric Chopin, Edith Piaf, Marcel Proust, Oscar Wilde och Jim Morrison vilar. Lär dig mer om livet för de kändisar och många parisare som vilar på Père-Lachaise-kyrkogården. Med över en miljon människor begravda på kyrkogården är det ingen överraskning att den är en av de mest hemsökta platserna i Paris. Lär dig mer om kyrkogårdens långa historia, de märkliga kulter som är förknippade med den och fördjupa dig i de spöken som rapporterats genom åren. Medan du utforskar kyrkogården berättar din guide historier om spiritismens grundare Allan Kardec, fantasier som hittats vid Jim Morisons grav, Marcel Prousts spöke som vandrar runt på kyrkogården för att leta efter sin älskare och många mindre kända fenomen som finns på Père-Lachaise-kyrkogården.

Paris: Guidad rundtur på Père Lachaise-kyrkogården

2. Paris: Guidad rundtur på Père Lachaise-kyrkogården

Upptäck en förtrollad kulle i centrala Paris under en guidad rundtur på den labyrintiska Père Lachaise-kyrkogården, världsberömd för dess begravningskonst och som sista viloplats för många stora män och kvinnor från världen av konst, musik, litteratur och historia. Père Lachaise är Paris mest överraskande friluftsmuseum och är hem för 70 000 gravar och 5 300 träd över 44 hektar av anlagd skönhet. Din guide leder dig nerför kyrkogårdens kullerstensbelagda gångar för att se många pittoreska gravstenar. Denna dödsromantiska utflykt, som är certifierad av Paris turistbyrå, tar dig med på en resa genom historien som ger liv åt stora kändisar från det förflutna. Se gravarna där Oscar Wilde, Edith Piaf och Jim Morrison vilar. Upptäck Molières och Chopins sista viloplatser. Visa din respekt vid Isadora Duncans och Gertrude Steins gravar och förundras av Héloise och Abaelards gravvalv. Din energiska och passionerade guide balanserar humor med historisk noggrannhet och delar med sig av hemligheter och anekdoter om dåtidens och nutidens legender.

Paris: De berömda gravarna i Père Lachaise - liten grupptur

3. Paris: De berömda gravarna i Père Lachaise - liten grupptur

Den historiska och natursköna kyrkogården Père-Lachaise ståtar med några av de dyraste och mest eftertraktade gravplatserna i världen. Det är den sista viloplatsen för många berömda konstnärer, författare och musiker, från Yves Montand och Simone Signoret till Chopin och Oscar Wilde. På denna 2-timmars tur promenerar du genom denna labyrint av gravstenar, träd och gångar medan din guide pekar ut de berömda gravar och egenheter som gör denna plats så speciell. Oscar Wildes grav står ut, då den är täckt med klarrött läppstift från kyssar lämnade av besökande beundrare. När du passerar Chopins grav är det nästan som att du nästan kan höra hans välkända begravningsmarsch. Se den sista viloplatsen för den berömde franske dramatikern Molière. Molière (som var känd för ironi och satir) var en sjuk man vars läkare trodde att han var en hypokondriker, och dog på scenen spelandes en frisk man med hypokondri medan publiken jublade. Den mest besökta graven är den som tillhör den amerikanska rockstjärnan Jim Morrison. Hans och de som omger hans gravar är täckta med graffiti från de horder av fans som kommer hit. Njut av en promenad genom en extraordinär kyrkogård och återupplev några av världens storheters liv.

Paris: Guidad rundvandring i Le Marais

4. Paris: Guidad rundvandring i Le Marais

Möts i hjärtat av Le Marais för att se stadsdelens viktigaste sevärdheter, såväl som mindre kända platser. Huvudinnehållet på denna tur förblir en hemlighet, men var beredd på att turen kommer att avslöja ett av de mest fantastiska renässanspalatsen samt dolda trädgårdar, på denna kulturella och förtrollande upplevelse. På denna tur utforskar du Hotel de Ville, Place des Vosges, Maison de Victor Hugo, Paroisse Saint-Paul Saint-Louis, Musée National Picasso, Pont Marie, Église Saint-Gervais, Fontaine du Lycée Charlemagne, Rue des Rosiers och Jardin Anne Frank. Gör dig redo för en säregen upplevelse i ett Paris vackraste områden.

Père-Lachaise kyrkogård: 2 timmars guidad tur i liten grupp

5. Père-Lachaise kyrkogård: 2 timmars guidad tur i liten grupp

Kyrkogården Père-Lachaise öppnades först i Paris 1804. Idag är det den största kyrkogården i Paris och är hem till många gravar som tillhör berömda artister, författare och politiker, inklusive Chopin, Jim Morisson, Oscar Wilde, Edith Piaf och Delacroix.    På detta guidade besök vandrar du igenom kyrkogården för att upptäcka olika typer av arkitektur och skulpturer längs gravarna, kompletterat med fascinerande anekdoter och historiska förklaringar från din guide. Bland annat får du höra om Père Lachaise-kyrkogårdens skapande och namn, samt upptäckten av några vackra gravar och legender, såsom den om det tragiska kärleksparet Heloise och Abelard.

Paris: Emily i Paris: Vandringstur

6. Paris: Emily i Paris: Vandringstur

Välkommen till vår spännande och informativa rundvandring i Paris, där vi följer i fotspåren av Emily i Paris och utforskar ljusets charmiga gator. Vår rundvandring lovar att bli en upplevelse som inte liknar någon annan, när vi fördjupar oss i föreställningens sevärdheter och ljud och upptäcker den sanna magin i Paris. Vårt första stopp är det vackra torget där Emilys lägenhet ligger, "La place de l'Estrapade". Här får vi chansen att se Gabriels restaurang, där Emilys kärleksintresse arbetar, och även prova en utsökt pain au chocolat från samma bageri som Emily besökte i det första avsnittet av serien. När vi går genom de slingrande gatorna kommer vi att ta oss till Place Saint Michel, där Mindy och hennes band först spelade tillsammans. Vår resa tar oss sedan längs den vackra floden Seine, där vi stannar vid den romantiska kärleksbron. Här håller Emily ett rörande tal till sin pojkvän från Chicago om hur Paris är kärlekens stad. Vi kommer att gå igenom betydelsen av denna bro och dess roll i Paris historia och utforska de charmiga gatorna som omger den. Vårt nästa stopp är Place De Valois, där vi ska upptäcka Savoir, marknadsföringsbyrån där Emily arbetar. Vi får lära oss mer om företagets betydelse och den roll det spelar i föreställningen. Därifrån beger vi oss till de fantastiska trädgårdarna i Palais Royale, där vi sätter oss på samma bänk där Emily träffade Mindy och fördjupar oss i trädgårdens lugna atmosfär. Vi kommer att kunna passera exakt samma restauranger där Emily äter i serien, inklusive den Michelin-stjärniga restaurangen där hon gör en reservation till fel dag. Under hela rundturen kommer vi att diskutera de kulturella skillnader och utmaningar som expats som flyttar till Paris ställs inför. Vi kommer att prata om det franska språket och hur viktigt det är att kunna lite grundläggande franska när man bor i Paris. Vi kommer också att beröra vikten av att anpassa sig till den franska kulturen, från hälsningsrutiner till sociala normer. Slutligen kommer vi att prata om vad parisarna verkligen tycker om programmet och om det representerar deras stad och livsstil på ett korrekt sätt. Vi kommer att diskutera de stereotyper som porträtteras i serien och hur de kan jämföras med det verkliga livet i Paris. Följ med oss på denna otroliga resa och upptäck Paris genom ögonen på Emily i Paris. Den här turen lovar att bli en upplevelse du aldrig kommer att glömma!

Paris: Marais-distriktet judisk historia guidad rundvandring

7. Paris: Marais-distriktet judisk historia guidad rundvandring

Följ med oss på en oförglömlig resa genom hjärtat av Marais, Paris berömda judiska distrikt. Följ med på en rundtur i en liten grupp och se de viktigaste landmärkena och attraktionerna, som det judiska dokumentationscentret, minnesmärket över Förintelsen (Mémorial de la Shoah) och den största synagogan i området (från utsidan). Utforska den ikoniska Rue des Rosiers, även känd som Pletzl på jiddisch, med din lokala expertguide. Börja på Hotel de Ville med vår kunniga guide och få inblick i den rika historien om det judiska samhället i Paris från antiken till modern tid. Lär dig var de först bosatte sig och varför de flyttade till Marais-distriktet. Se platsen där Talmud brändes offentligt för första gången. Promenera genom de vackra gatorna, upptäck St Gervais kyrka och två av de äldsta medeltida husen i Paris. Vid Förintelsemonumentet (Mémorial de la Shoah) kan du hedra de miljontals liv som gick förlorade under detta mörka kapitel i historien. Minnesmärket har en rörande utställning med fotografier, personliga tillhörigheter och vittnesmål från överlevande. Den kastar ljus över de parisiska judarnas dagliga liv och deras upplevelser under kriget. Se Wall of Names och Wall of the Righteous. Gå runt i Village Saint Paul, ett område där judar gömde sig under nazisternas ockupation, Förstå förändringen och se nu ett mycket härligt och lugnt område med design- och konstverkstäder för konstnärerna. Njut av ett samtal med din guide om viktiga händelser som inträffade i Paris och dess omgivningar. Dela med dig av fascinerande insikter om konstnärer som Chagall som målade taket på Opera Garnier. Besök sedan Hector Guimard-synagogan, den största och mest ikoniska synagogan i området, och upptäck dess rika arkitektoniska och kulturella arv. Detta mästerverk i jugendarkitektur ritades av den berömde franske arkitekten Hector Guimard i början av 1900-talet och har intrikata järnarbeten, livfulla glasmålningar och böljande, organiska linjer. Promenera längs Rue des Rosiers, en livlig gata kantad av judiska bagerier, delikatesser och butiker, och vår guide kommer att dela med sig av historier och insikter om den livliga judiska kulturen som fortfarande blomstrar i detta charmiga hörn av Paris. Vår resa avslutas framför Museum of Jewish Art and History, där du kan välja att besöka på egen hand för att lära dig mer om de unika och fascinerande konstnärliga traditionerna i den judiska kulturen. Den här turen är perfekt för alla som är intresserade av judisk historia och kultur eller som vill få en djupare förståelse för Paris olika stadsdelar. Följ med oss på en oförglömlig resa genom Marais och upplev det judiska samfundets skönhet och motståndskraft på nära håll.

Paris: 3-timmars vandringstur med choklad och konditori

8. Paris: 3-timmars vandringstur med choklad och konditori

Ta en rundvandring i stadsdelen Saint Germain des Prés med 8 provningsstopp. Utforska konstgallerier, butiker, romantiska passager och, naturligtvis, bakverk och chokladbutiker. Hör om traktens historia och dess hantverkare från din guide. Möt din guide i hjärtat av Saint Germain des Près. Börja med ett besök på Debauve & Gallais, där du kommer att bli förförd av deras choklad som Marie Antoinette var 1779. Upptäck hur kärleken till choklad i Paris har expanderat sedan dess, särskilt i detta distrikt. Lyssna på anekdoter om bakverk och choklad som du kommer att smaka. Några av Frankrikes bästa konditori- och chokladkockar, kända för sina choklad och macarons som Pierre Hermé, Patrick Roger, Yannick Lefort och många andra, bosatte sig i Saint Germain des Près. Beundra några av de vackraste monumenten på Paris vänstra strand, som kyrkan Saint Germain des Prés och kyrkan Saint Sulpice. Trampa på kullerstenarna i den charmiga rue de Buci och begrunda en av Paris institutioner, Café de Flore. Smaka på choklad, macarons och bakverk i Paris, Café de Flore. Din guide kommer att lära dig allt som finns att veta om dessa sötsaker medan du njuter av en kopp te, kaffe eller varm choklad.

Paris: Matrundtur i Le Marais med provsmakningar

9. Paris: Matrundtur i Le Marais med provsmakningar

Möt din vänliga guide i Le Marais centrum, bredvid tunnelbanestationen Temple. Gå längs de pittoreska gatorna i denna medeltida stadsdel och stanna till vid en av de äldsta marknaderna i Paris. Sug in den charmiga atmosfären i detta livliga samhällscentrum och njut av den stora mängden av sevärdheter och dofter. Fortsätt rundturen till en rad noggrant utvalda matbutiker och traditionella restauranger. På varje plats får du glädja dina smaklökar med ett urval av franska delikatesser och rätter tillsammans med kvalitetsvin. Du får också uppleva den parisiska kulturen på nära håll när du blandar dig med lokalbefolkningen. Turen avslutas nära den berömda Rue de Rivoli, en av stadens huvudgator.

Privat guidad tur, Louvren på natten!

10. Privat guidad tur, Louvren på natten!

Din privata guide tar dig till ovanliga platser för att njuta av det bästa av vad Louvren har att erbjuda. Känn dig fri att känna atmosfären och uppfatta vad mästerverken kan avslöja i ditt djupa hjärta. Din guide hjälper dig att öppna ögonen för konstnärernas kärnbudskap. Även om Louvren har ett universellt kall och en dialog mellan civilisationer, kommer du att resa in i den franska historien från källan till den medeltida Louvren till den av Napoleon den 3: e under andra hälften av 1800-talet. Turen kan anpassas efter dina intressen Bästa uppmärksamhet hela tiden Max 5 till 6 personer (det gör stor skillnad) En unik upplevelse utöver det vanliga.

Tillgängliga aktiviteter

218 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 14

Vanliga frågor om Sightseeing Vandringsturer i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Sightseeing Vandringsturer som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka Sightseeing Vandringsturer i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Mycket lärorikt besök i en mytisk stadsdel i Paris. Guiden var mycket trevlig och gav oss massor av detaljer. Till slut var unga och gamla glada!

Vi hade Ami som guide. Jättekunnig kille som berättade intressanta och spännande historier. Det märktes att han älskar historia. Rekommenderar!

En bra guide! Vi hade en fantastisk tid och barnen också.