Lägg till datum

Fort LauderdaleNatur och äventyr

Våra mest rekommenderade Fort Lauderdale Natur och äventyr

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

1. Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Ge dig ut på ett riktigt äventyr med en airboat-tur i Floridas Everglades och inträde till utställningen med alligatorer och reptiler. Utforska detta fascinerande naturunderverk, lyssna till Seminole-folkets historia och lär dig mer om djurlivet av din kapten. Gå ombord på din luftbåt och glid ut i Everglades. Under kryssningen får du höra fascinerande historiska och ekologiska fakta från din kapten. Lyssna på berättelser om hur det inhemska Seminole-folket och pantrarna en gång i tiden levde sida vid sida i denna frodiga vildmark. Håll utkik efter sällsynta och utrotningshotade djur när du åker över det glasklara vattnet, genom gräsbevuxna floder och över det tropiska kärret. Efter din airboat-tur går du till utställningen med alligatorer och reptiler. Kom nära en alligatorbebis, rör vid dess unika hud och lär dig mer om dessa formidabla rovdjur.

Från Miami: Everglades airboat-tur och naturvandring

2. Från Miami: Everglades airboat-tur och naturvandring

Ha fördel av hämtning på ditt hotell eller annan plats i området Greater Fort Lauderdale och Miami-Dade County och res sedan med ett helt nytt fordon till Everglades National Park. Uppskatta områdets naturliga skönhet och lär dig om dess ekologiska betydelse. Följ med en naturguide på en promenad i Everglades nationalpark och lär dig om parkens olika ekosystem. Gå genom en tropisk "hammock" (en lövträdsdunge) för att beundra de mogna träden samt vackra växter och vilda djur. Åk vidare till avgångsplatsen för en timmes åktur med airboat, glid genom vattnet för att se vilda alligatorer på nära håll i deras naturliga miljö. Besök en historisk indianby, exklusiv för båtarrangören, och lär dig om Miccosukee-indianernas speciella traditioner och livsstil. Efter denna uppiggande rundtur med airboat kan du åka tillbaka till hotellet mycket bättre bekant med det verkliga Florida.

Från Fort Lauderdale: Key West och glasbottenbåt

3. Från Fort Lauderdale: Key West och glasbottenbåt

Upplev Key West, den sydligaste staden i kontinentala USA, från både land och vatten. Ta in den karibiska atmosfären när du utforskar de många butikerna och restaurangerna innan du tar en båttur till det tredje största revet. Genom båtens glasbotten kan du förundras över färgrika exotiska fiskar och koraller. Under färden korsas 42 broar över 32 öar innan vi når Key West. Här väntar gatuartister, utomhuskaféer och restauranger - en förtjusande miljö. När du har utforskat Key West på egen hand tar vi dig med på en tre timmars tur med glasbottenbåt till ett korallrev precis utanför Key West. Detta är världens tredje största rev och hem för en mängd olika växter och djur. Du kommer att förundras över fiskens lysande färger och korallformationerna på denna förtrollande båttur.

Från Fort Lauderdale: Everglades hel dags safari

4. Från Fort Lauderdale: Everglades hel dags safari

Utforska den subtropiska vildmarken Everglades på en Everglades heldagssafari. Safarin inkluderar transport med kommentarer från Fort Lauderdale till de fyra huvudsakliga ekosystemen i Everglades. Väl i Everglades går du ombord på en airboat och glider över "River-of-Grass" genom de gräsbevuxna grunda vattnen. Återvänd till torra land och ge dig ut på en djurlivstur till Big Cypress National Preserve där du utforskar de gamla cypressträsken i Everglades och kollar efter alligatorer, sköldpaddor och fåglar. Strosa genom Big Cypress och se ananasväxter, orkidéer, kokosplommon och en mängd olika flora som utgör kärr och träsk i vildmarken. Under eftermiddagspausen avnjuter du en utmärkt lunch på en restaurang vid vattnet i hjärtat av Everglades. Utbudet sträcker sig från grillade räkor, svärtad Mahi, stekta kycklingmackor och hamburgare till sallader. Ta slutligen en avkopplande naturskön båttur in i mangroveskogen i Everglades nationalpark. Båtturen går i det grunda, mangrovekantade vattnet vid Ten Thousand Islands och kolla efter manater, havssköldpaddor, delfiner, fiskgjuse och en mängd annat marint liv som frodas här.

Everglades: Sawgrass Park Airboat Adventure Package

5. Everglades: Sawgrass Park Airboat Adventure Package

Njut av Sawgrass Recreation Parks olika aktiviteter och dra nytta av dess spännande paket samtidigt som du sparar några dollar. Utforska Floridas Everglades och se parkens många reptilutställningar för att lära dig om historien om denna anmärkningsvärda skatt. Tillgänglig hela säsongen, upplev den andeförnyande luftbåtsturen och glid över floden för att möta det inhemska djurlivet, inklusive alligatorer, sköldpaddor, ormar, grodor och mycket mer. Utforska parkens utställningsområden med över 50 reptiler som har adopterats och räddats. Ta en promenad på den vilda sidan bakåt i tiden när du möter en original dinosaurie, Florida Alligator. Se till att du tar med din kamera för att fånga "Meet a Baby Alligator"-upplevelsen. Beroende på vilket paket du väljer, njut av en kredit på $15 för att ta en bit mat på Gator Grill, där du kan njuta av mozzarellastavar, mac och cheese-bitar, pommes frites, hamburgare, varmkorv, kycklinganbud och till och med några berömda gator-tacos . Innan du går, ta din fotosouvenirnyckelring och ditt val av en souvenir-t-shirt eller hatt för att ta hem ett minne du aldrig kommer att glömma.

Sawgrass Park: Privat äventyr på en timme med svävare

6. Sawgrass Park: Privat äventyr på en timme med svävare

Ta del av en 60 minuters rundtur med träskbåt i Everglades och upplev naturen och ekosystemet med dess intressanta flora och fauna på nära håll. Under den här rundturen, som guidas av en erfaren båtkapten från Everglades, kommer du att få lära dig om hur seminolerna och de vilda pantrarna en gång i tiden levde sida vid sida ute i den lummiga vildmarken. Du kommer också att få lära dig om regionen och vad som gör den så speciell. Se utrotningshotade djur medan du åker över det klara vattnet. Alla turer med träskbåtarna inkluderar också biljetter till utställningsområdet. Här kan du få se och interagera med reptiler, exotiska vilda djur  samt undersöka träskmarken. Välj hur du skulle vilja uppleva Everglades. Under dagsturen får du utforska detta unika ekosystem i fullt dagsljus, perfekt om du vill få klar utsikt över det mångskiftande vilda djurlivet. Under kvällsturen reser du på den mörka floden för att leta upp sevärdheter och ljud från olika varelser, inklusive den nattliga alligatorn, som endast kan särskiljas på grund av sina glödande röda ögon.

Fort Lauderdale: Everglades Express Tour med Airboat Ride

7. Fort Lauderdale: Everglades Express Tour med Airboat Ride

Utforska Everglades National Park på en airboat-tur genom Floridas våtmarker på en dagsutflykt från Fort Lauderdale. Lär dig mer om de inhemska växterna och djuren av guider som har oöverträffad kunskap om stigarna, växterna och djurlivet. Hämta upp dig från ditt hotell i centrum innan du beger dig iväg på din bilresa till Sawgrass Recreation Park. Slappna av när din chaufför tar dig till din destination i bekvämligheten av en Mercedes Metris van. Vid ankomsten får du komma nära och personligen med Everglades inhemska djurliv. Hoppa på en av parkens spännande luftbåtar och glid över kilometerlånga våtmarker medan du får lära dig mer om regionens flora och fauna. Se till att hålla utkik efter alligatorer. Stanna till vid parkens reptilreservat, där det finns över 50 reptiler som har adopterats och räddats, bland annat sköldpaddor och leguaner. Se parkens främsta reptilutställning, Floridaalligatorn. Du kanske till och med får chansen att träffa en alligatorbebis. Om du blir hungrig under ditt äventyr kan du göra ett stopp på The Gator Grill. Njut av Gator Bites, tacos, hamburgare och mycket mer i matbilen på plats. Eller gå till Gator Emporium för souvenirer, snacks och drycker. När du är klar med din upplevelse får du sällskap av en chaufför tillbaka till ditt hotell.

Ft. Lauderdale: Privat helikoptertur till Miami Beach

8. Ft. Lauderdale: Privat helikoptertur till Miami Beach

Beundra sevärdheterna i Fort Lauderdale från ett fågelperspektiv på en naturskön helikopterflygning. Njut av utsikten över allt som staden och de omgivande städerna Miami och Miami Beach har att erbjuda, från berömda byggnader och herrgårdar till båtar och havets djurliv. Om det är din lyckodag kan du se hajar, sköldpaddor, rockor, sjökor och mer när du flyger över havet, nära strandlinjen. Flyg över centrala Fort Lauderdale och bege dig till strandlinjen, förbi Dania Beach, Hollywood Beach, Sunny Isles och Haulover Beach. Gå sedan genom bukten runt Haulover, till Downtown Miami, Miami Port, Star Island och Miami Beach innan du beger dig tillbaka norrut.

Everglades: Sawgrass Park Reptile Exhibit Private Tour

9. Everglades: Sawgrass Park Reptile Exhibit Private Tour

Njut av ett familjevänligt äventyr med en privat guidad 1-timmes rundtur i Sawgrass Recreation Parks reptilutställning. Utforska olika reptillivsmiljöer, upptäck både inhemska och exotiska arter, och rör och klappa några djur för en ultimat inlärningsupplevelse. Njut av exklusiviteten hos endast din grupp som är antagen till sessionen och vandra genom utställningarna för att lära dig om sköldpaddor, leguaner, ormar och en 1 000 pund alligator som heter Cannibal. Lyssna noga när din guide förklarar djurskyddsinsatser och hur reptiler överlever i naturen. Se till att ta med din kamera för parkens "Meet a Baby Alligator"-upplevelse.

Fort Lauderdale: Guidad snorkeltur på rev och lektion

10. Fort Lauderdale: Guidad snorkeltur på rev och lektion

Utforska Fort Lauderdales vackra korallrev, som är hemvist för över 500 olika fiskarter. Njut av en insiktsfull snorklingslektion innan du hoppar i vattnet för en guidad utforskning av reven. Börja med att bli utrustad med snorkelutrustning av hög kvalitet av din PADI-certifierade guide. Få allt du behöver, inklusive masker, fenor, snorklar, flythjälpmedel och en avdunstningslösning. Hör grunderna i snorkling under en kort lektion. Nästan går du rakt ut i vattnet och simmar ut till snorkelplatsen som bara ligger 150 fot utanför kusten. Simma i det kristallklara vattnet på 3 av Fort Lauderdales mest eftertraktade dykplatser från land. Din instruktör kommer att peka ut vattenlevande organismer och guida dig genom den vackra marina miljön. Se det lokala vattenlivet, inklusive många tropiska fiskarter som t.ex. ängelfiskar, fjärilsfiskar, tanger och annat revliv. Lär dig mer om ekosystemet i revet som sträcker sig från Port St Lucy i Florida till Dry Tortugas National Park i söder.

13 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Sevärdheter du inte bör missa

Immersion-upplevelser

Vanliga frågor om Natur och äventyr i Fort Lauderdale

Vad finns det för andra saker att göra än Natur och äventyr som är värt att besöka i Fort Lauderdale?

Andra upplevelser du inte bör missa i Fort Lauderdale:

Vilka Natur och äventyr i Fort Lauderdale vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Fort Lauderdale: Fler aktiviteter och sevärdheter

Fort Lauderdale: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Fort Lauderdale

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 96 omdömen

Guiden Josh lyckades hitta en flock med alligatorer men det var "båtresan" som var det bästa.