Fort Lauderdale
Flygplatstransfer

Flygplatstransfer
11 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Fort Lauderdale

112 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Fort Lauderdale Flygplatstransfer

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Ge dig ut på ett riktigt äventyr med en airboat-tur i Floridas Everglades och inträde till utställningen med alligatorer och reptiler. Utforska detta fascinerande naturunderverk, lyssna till Seminole-folkets historia och lär dig mer om djurlivet av din kapten. Gå ombord på din luftbåt och glid ut i Everglades. Under kryssningen får du höra fascinerande historiska och ekologiska fakta från din kapten. Lyssna på berättelser om hur det inhemska Seminole-folket och pantrarna en gång i tiden levde sida vid sida i denna frodiga vildmark. Håll utkik efter sällsynta och utrotningshotade djur när du åker över det glasklara vattnet, genom gräsbevuxna floder och över det tropiska kärret. Efter din airboat-tur går du till utställningen med alligatorer och reptiler. Kom nära en alligatorbebis, rör vid dess unika hud och lär dig mer om dessa formidabla rovdjur.

Från Miami: Everglades Wildlife Show, Airboat & Busstransfer

Från Miami: Everglades Wildlife Show, Airboat & Busstransfer

Börja en heldagstur (om så önskas) med en rundtur med öppen buss i Miami Beach, Wynwood, Downtown Miami, Little Havana, Coconut Grove och Coral Gables. Fortsätt med en båttur genom Biscayne Bay och Millionaire's Row, där du ser överdådiga kändishem på Star Island, Palm Island och Hibiscus Island. Efter båtturen (och för dem som väljer halvdagsalternativet) kan ni njuta av en bekväm resa ombord på en luftkonditionerad dubbeldäckarbuss från Miami till Everglades Park, där ni kan fördjupa er i det rika djurlivet i Floridas hjärtland. Glid genom River of Grass på en 40-minuters berättad airboat-tur och möt över 200 000 alligatorer i deras naturliga livsmiljö. Få tips om hur du upptäcker dessa fascinerande varelser från dina naturguider. Därefter kan du fördjupa dig i alligatorernas historia med en 40 minuter lång live-presentation, där professionella djurskötare visar reptilernas livscykel och vanor i en säker miljö. Efteråt kan du vandra genom parken på egen hand, utforska alligatorutställningar och njuta av den omgivande skönheten. När dagen är slut går ni ombord på bussen för en avkopplande resa tillbaka till Miami. Avgångstider för turen: 9:00 eller 13:00

Fort Lauderdale: Fyra timmars tur med djuphavsfiske

Fort Lauderdale: Fyra timmars tur med djuphavsfiske

Segla iväg ombord på en 26 meter lång Gulfcraft-fiskebåt, för att fiska utanför Fort Lauderdales kust i Florida. Njut av en fyra timmar lång tur på morgonen, eftermiddagen eller kvällen. Turkostnaderna per person inkluderar all fiskeutrustning du behöver låna, inklusive fiskespön, bete och andra redskap. Du kommer att fiska ungefär 1,5 kilometer utanför kusten, där havsbottnen snabbt går ner till 48 meter och värmen från Golfströmmens inre kant skapar de perfekta fiskeförhållandena. På dagsturerna driver du över reven, vraken och undervattensklipporna för att fiska utanför Fort Lauderdale. Fiska efter seriola, tonfisk, guldmakrill, wahoo, blåfisk, havsabborrar och andra fiskar som nappar. Om du vill få en lite mer äventyrlig upplevelse kan du boka turen på kvällen, där du kastar ankare och besättningen lockar ut havsabborrar och blåfiskar. Allt ingår i priset; ta enkelt med lite mat och dryck som du gillar. Det här är en underhållnade tur för både nybörjare och erfarna sportfiskare. Besättningen finns här för att hjälpa dig under hela resan.

Från Miami: Airboat-tur och naturvandring i Everglades

Från Miami: Airboat-tur och naturvandring i Everglades

Ha fördel av hämtning på ditt hotell eller annan plats i området Greater Fort Lauderdale och Miami-Dade County och res sedan med ett helt nytt fordon till Everglades National Park. Uppskatta områdets naturliga skönhet och lär dig om dess ekologiska betydelse. Följ med en naturguide på en promenad i Everglades nationalpark och lär dig om parkens olika ekosystem. Gå genom en tropisk "hammock" (en lövträdsdunge) för att beundra de mogna träden samt vackra växter och vilda djur. Åk vidare till avgångsplatsen för en timmes åktur med airboat, glid genom vattnet för att se vilda alligatorer på nära håll i deras naturliga miljö. Besök en historisk indianby, exklusiv för båtarrangören, och lär dig om Miccosukee-indianernas speciella traditioner och livsstil. Efter denna uppiggande rundtur med airboat kan du åka tillbaka till hotellet mycket bättre bekant med det verkliga Florida.

Från Fort Lauderdale: Dagsutflykt till Bimini

Från Fort Lauderdale: Dagsutflykt till Bimini

Upptäck Bimini Island i Bahamas på denna dagsutflykt från Fort Lauderdale. Lämna fastlandet och gå ombord på ett modernt och bekvämt höghastighetsfartyg med 600 passagerare som tar dig från Fort Lauderdale till Bimini i Bahamas på bara två timmar. Luta dig tillbaka och slappna av med ett mellanmål och glöm dina bekymmer. När du väl är på ön har du dagen på fritiden för att utforska Biminis underverk, välja mellan lokal autentisk mat, bada med delfiner eller paddla kajak. För 40 USD kan du köpa ett dagskort till Hilton Resort World Bimini ombord på fartyget.

Fort Lauderdale: Kryssning på Millionaire's Row med drinkar

Fort Lauderdale: Kryssning på Millionaire's Row med drinkar

Upptäck skönheten i Floridas guldkust på denna sightseeingkryssning i Fort Lauderdale. Ta in sevärdheterna med en gratis öl, vin eller läsk i handen medan du lyssnar på fascinerande kommentarer från din kustbevakningslicensierade kapten och resvärd. Njut av gratis allmän parkering, eller unna dig att köpa betjänad parkering. Hoppa ombord på en bekväm båt som har ett rymligt utsiktsdäck och ge dig ut på ditt sightseeingäventyr genom de slingrande vattenvägarna. Beundra de lyxiga herrgårdarna som kantar Millionaire's Row, se New River, utforska Intracoastal Waterway och åk förbi den livliga Port Everglades. Dyk ner i sevärdheterna med berättelser som täcker lokal historia och några av de otroliga legenderna om vattenvägarna. Återvänd till din mötesplats med oförglömliga minnen av Fort Lauderdale från vattnet.

Från Miami Beach: Färja tur och retur Bimini och transfer till hotellet

Från Miami Beach: Färja tur och retur Bimini och transfer till hotellet

Upptäck Bahamas närmaste punkt till det amerikanska fastlandet på denna spännande dagsutflykt med färja från Miami Beach till Bimini Island. Tillbringa dagen med att njuta av de vackra vita stränderna och simma i det fantastiska turkosa vattnet. Njut av vår kostnadsfria transport tur och retur från ditt önskade hotell längs Collins Avenue i Miami Beach eller vid en centralt belägen punkt i Downtown Miami. Gå ombord på en 2-timmars snabbfärja som tar dig till den lilla tropiska ön Bimini. Du har möjlighet att köpa ett pass för spännande vattensporter på färjan till Bimini, aktiviteter som snorkling vid skeppsvrak, jetski, parasailing eller simning vid den berömda Hilton-resortens pool. Tillbringa eftermiddagen (ca 6 timmar) på ön och koppla av på stranden, delta i vattensporter, utforska ön i en köpt golfbil eller prova de lokala restaurangerna och butikerna. Sent på eftermiddagen går färjan tillbaka till Florida och vår utsedda chaufför kör dig tillbaka till din önskade upphämtningsplats.

Fort Lauderdale: Flamingo Gardens inträdesbiljett

Fort Lauderdale: Flamingo Gardens inträdesbiljett

Upplev en smak av det tropiska Florida så snart du kommer in i Flamingo Gardens med en djungel av tropiska träd, växter och över 1 000 orkidéer. Njut av en show med vilda djur som presenteras tre gånger om dagen, titta på lekfulla floduttrar och träffa några av de djur som skyddas av fristaden, till exempel Josh, en inhemsk svartbjörn. Ta en berättad 30-minuters spårvagnstur genom de bakre 50 tunnland och upplev tre olika ekosystem samt USA:s största cycadsamling. Stanna kvar på spårvagnen hela tiden eller stig av för att upptäcka våtmarkerna, Cycad Garden, Native Plant Walkway, Wildflower Garden eller Mango Grove. Besök Birds of Prey Center och gå genom en halv hektar stor voljär med över 250 våtmarksfåglar som är inhemska i Florida. Kliv in i det förflutna i det historiska Wray Home Museum, som byggdes 1933, och stanna till i galleriet för olika shower och utställningar. Turistguider finns alltid på plats för att hjälpa dig att få en smak av gamla Floridas historia. Sommaren 2020 - från den 6 juni till den 13 september 2020 - kan du se den prisbelönta utställningen "Nature Connects" som skapats med över 1,6 miljoner LEGO-bitar. Sommaren 2021 visas David Rogers utställning Big Bugs, ett måste för konst- och naturälskare.

Fort Lauderdale, FL: Parasailing i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL: Parasailing i Fort Lauderdale

Se den bästa utsikten som Floridakusten har att erbjuda med denna parasailing-upplevelse i Fort Lauderdale. Få en fågelperspektiv över södra Floridas kust i sällskap av en förstklassig besättning som strävar efter att göra din resa oförglömlig. Anländ till den lokala partnerns kontor och träffa din USCG-licensierade kapten i världsklass som har över 15 års erfarenhet av parasailing. Efter säkerhetsgenomgången ger ni er iväg på ett oförglömligt äventyr. Stig upp och beundra den hisnande utsikten över södra Florida, till och med Bahamas på en mycket klar dag. Flygningarna över Atlanten varar i 8-10 minuter och bli inte förvånad om kaptenen doppar dina tår i vattnet.

Miami: Privat båttur med kapten

Miami: Privat båttur med kapten

Privata turer som erbjuder den bästa servicen för upp till 12 passagerare! **KONTROLLERA FLIKEN INKLUDERING / EXKLUDERING LÄNGST NER I LISTAN FÖR AVGIFTER SOM BETALAS VID KAJ ** Tillgängliga alternativ är ; 2 timmar (Sightseeing) - Det enda sättet att verkligen uppleva de bästa vyerna över staden. Stressfritt, på egen hand, alternativ till trånga båtturer. 3 timmar (Sightseeing & strand) - Njut av en extra timme för att smutta på det varma vattnet. Dra också nytta av förmåner ombord, till exempel ett Premium Bluetooth-ljudsystem för att spela din egen musik och en rolig flytande vattenmatta. 4 timmar (halvdag) - Det bästa för längre firanden som födelsedagar, möhippor eller andra speciella evenemang! Ankra upp bredvid andra båtar och FEST! Jet-Skies finns tillgängliga på begäran mot en extra kostnad, ta en bit mat från en båt som säljer mat och njut av den flytande mattan som vi inkluderar, allt detta samtidigt som du har den bästa utsikten över hela staden från båten! Besöker de bästa platserna, inklusive ; - Miami River - Bayside Miami (inklusive pariserhjulet) - Hamnen i Miami (en av de största hamnarna i USA) - Miami Beach och alla dess öar - Star Island - Millionaire's Row - Fisher Island Kom ombord för en oförglömlig upplevelse! ***VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA UNDANTAGEN SOM BETALAS VID KAJEN***

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Våra mest rekommenderade Fort Lauderdale Flygplatstransfer

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Everglades: Sawgrass Park med airboat-tur och utställningar

Ge dig ut på ett riktigt äventyr med en airboat-tur i Floridas Everglades och inträde till utställningen med alligatorer och reptiler. Utforska detta fascinerande naturunderverk, lyssna till Seminole-folkets historia och lär dig mer om djurlivet av din kapten. Gå ombord på din luftbåt och glid ut i Everglades. Under kryssningen får du höra fascinerande historiska och ekologiska fakta från din kapten. Lyssna på berättelser om hur det inhemska Seminole-folket och pantrarna en gång i tiden levde sida vid sida i denna frodiga vildmark. Håll utkik efter sällsynta och utrotningshotade djur när du åker över det glasklara vattnet, genom gräsbevuxna floder och över det tropiska kärret. Efter din airboat-tur går du till utställningen med alligatorer och reptiler. Kom nära en alligatorbebis, rör vid dess unika hud och lär dig mer om dessa formidabla rovdjur.

Från Miami: Everglades Wildlife Show, Airboat & Busstransfer

Från Miami: Everglades Wildlife Show, Airboat & Busstransfer

Börja en heldagstur (om så önskas) med en rundtur med öppen buss i Miami Beach, Wynwood, Downtown Miami, Little Havana, Coconut Grove och Coral Gables. Fortsätt med en båttur genom Biscayne Bay och Millionaire's Row, där du ser överdådiga kändishem på Star Island, Palm Island och Hibiscus Island. Efter båtturen (och för dem som väljer halvdagsalternativet) kan ni njuta av en bekväm resa ombord på en luftkonditionerad dubbeldäckarbuss från Miami till Everglades Park, där ni kan fördjupa er i det rika djurlivet i Floridas hjärtland. Glid genom River of Grass på en 40-minuters berättad airboat-tur och möt över 200 000 alligatorer i deras naturliga livsmiljö. Få tips om hur du upptäcker dessa fascinerande varelser från dina naturguider. Därefter kan du fördjupa dig i alligatorernas historia med en 40 minuter lång live-presentation, där professionella djurskötare visar reptilernas livscykel och vanor i en säker miljö. Efteråt kan du vandra genom parken på egen hand, utforska alligatorutställningar och njuta av den omgivande skönheten. När dagen är slut går ni ombord på bussen för en avkopplande resa tillbaka till Miami. Avgångstider för turen: 9:00 eller 13:00

Fort Lauderdale: Fyra timmars tur med djuphavsfiske

Fort Lauderdale: Fyra timmars tur med djuphavsfiske

Segla iväg ombord på en 26 meter lång Gulfcraft-fiskebåt, för att fiska utanför Fort Lauderdales kust i Florida. Njut av en fyra timmar lång tur på morgonen, eftermiddagen eller kvällen. Turkostnaderna per person inkluderar all fiskeutrustning du behöver låna, inklusive fiskespön, bete och andra redskap. Du kommer att fiska ungefär 1,5 kilometer utanför kusten, där havsbottnen snabbt går ner till 48 meter och värmen från Golfströmmens inre kant skapar de perfekta fiskeförhållandena. På dagsturerna driver du över reven, vraken och undervattensklipporna för att fiska utanför Fort Lauderdale. Fiska efter seriola, tonfisk, guldmakrill, wahoo, blåfisk, havsabborrar och andra fiskar som nappar. Om du vill få en lite mer äventyrlig upplevelse kan du boka turen på kvällen, där du kastar ankare och besättningen lockar ut havsabborrar och blåfiskar. Allt ingår i priset; ta enkelt med lite mat och dryck som du gillar. Det här är en underhållnade tur för både nybörjare och erfarna sportfiskare. Besättningen finns här för att hjälpa dig under hela resan.

Från Miami: Airboat-tur och naturvandring i Everglades

Från Miami: Airboat-tur och naturvandring i Everglades

Ha fördel av hämtning på ditt hotell eller annan plats i området Greater Fort Lauderdale och Miami-Dade County och res sedan med ett helt nytt fordon till Everglades National Park. Uppskatta områdets naturliga skönhet och lär dig om dess ekologiska betydelse. Följ med en naturguide på en promenad i Everglades nationalpark och lär dig om parkens olika ekosystem. Gå genom en tropisk "hammock" (en lövträdsdunge) för att beundra de mogna träden samt vackra växter och vilda djur. Åk vidare till avgångsplatsen för en timmes åktur med airboat, glid genom vattnet för att se vilda alligatorer på nära håll i deras naturliga miljö. Besök en historisk indianby, exklusiv för båtarrangören, och lär dig om Miccosukee-indianernas speciella traditioner och livsstil. Efter denna uppiggande rundtur med airboat kan du åka tillbaka till hotellet mycket bättre bekant med det verkliga Florida.

Från Fort Lauderdale: Dagsutflykt till Bimini

Från Fort Lauderdale: Dagsutflykt till Bimini

Upptäck Bimini Island i Bahamas på denna dagsutflykt från Fort Lauderdale. Lämna fastlandet och gå ombord på ett modernt och bekvämt höghastighetsfartyg med 600 passagerare som tar dig från Fort Lauderdale till Bimini i Bahamas på bara två timmar. Luta dig tillbaka och slappna av med ett mellanmål och glöm dina bekymmer. När du väl är på ön har du dagen på fritiden för att utforska Biminis underverk, välja mellan lokal autentisk mat, bada med delfiner eller paddla kajak. För 40 USD kan du köpa ett dagskort till Hilton Resort World Bimini ombord på fartyget.

Fort Lauderdale: Kryssning på Millionaire's Row med drinkar

Fort Lauderdale: Kryssning på Millionaire's Row med drinkar

Upptäck skönheten i Floridas guldkust på denna sightseeingkryssning i Fort Lauderdale. Ta in sevärdheterna med en gratis öl, vin eller läsk i handen medan du lyssnar på fascinerande kommentarer från din kustbevakningslicensierade kapten och resvärd. Njut av gratis allmän parkering, eller unna dig att köpa betjänad parkering. Hoppa ombord på en bekväm båt som har ett rymligt utsiktsdäck och ge dig ut på ditt sightseeingäventyr genom de slingrande vattenvägarna. Beundra de lyxiga herrgårdarna som kantar Millionaire's Row, se New River, utforska Intracoastal Waterway och åk förbi den livliga Port Everglades. Dyk ner i sevärdheterna med berättelser som täcker lokal historia och några av de otroliga legenderna om vattenvägarna. Återvänd till din mötesplats med oförglömliga minnen av Fort Lauderdale från vattnet.

Från Miami Beach: Färja tur och retur Bimini och transfer till hotellet

Från Miami Beach: Färja tur och retur Bimini och transfer till hotellet

Upptäck Bahamas närmaste punkt till det amerikanska fastlandet på denna spännande dagsutflykt med färja från Miami Beach till Bimini Island. Tillbringa dagen med att njuta av de vackra vita stränderna och simma i det fantastiska turkosa vattnet. Njut av vår kostnadsfria transport tur och retur från ditt önskade hotell längs Collins Avenue i Miami Beach eller vid en centralt belägen punkt i Downtown Miami. Gå ombord på en 2-timmars snabbfärja som tar dig till den lilla tropiska ön Bimini. Du har möjlighet att köpa ett pass för spännande vattensporter på färjan till Bimini, aktiviteter som snorkling vid skeppsvrak, jetski, parasailing eller simning vid den berömda Hilton-resortens pool. Tillbringa eftermiddagen (ca 6 timmar) på ön och koppla av på stranden, delta i vattensporter, utforska ön i en köpt golfbil eller prova de lokala restaurangerna och butikerna. Sent på eftermiddagen går färjan tillbaka till Florida och vår utsedda chaufför kör dig tillbaka till din önskade upphämtningsplats.

Fort Lauderdale: Flamingo Gardens inträdesbiljett

Fort Lauderdale: Flamingo Gardens inträdesbiljett

Upplev en smak av det tropiska Florida så snart du kommer in i Flamingo Gardens med en djungel av tropiska träd, växter och över 1 000 orkidéer. Njut av en show med vilda djur som presenteras tre gånger om dagen, titta på lekfulla floduttrar och träffa några av de djur som skyddas av fristaden, till exempel Josh, en inhemsk svartbjörn. Ta en berättad 30-minuters spårvagnstur genom de bakre 50 tunnland och upplev tre olika ekosystem samt USA:s största cycadsamling. Stanna kvar på spårvagnen hela tiden eller stig av för att upptäcka våtmarkerna, Cycad Garden, Native Plant Walkway, Wildflower Garden eller Mango Grove. Besök Birds of Prey Center och gå genom en halv hektar stor voljär med över 250 våtmarksfåglar som är inhemska i Florida. Kliv in i det förflutna i det historiska Wray Home Museum, som byggdes 1933, och stanna till i galleriet för olika shower och utställningar. Turistguider finns alltid på plats för att hjälpa dig att få en smak av gamla Floridas historia. Sommaren 2020 - från den 6 juni till den 13 september 2020 - kan du se den prisbelönta utställningen "Nature Connects" som skapats med över 1,6 miljoner LEGO-bitar. Sommaren 2021 visas David Rogers utställning Big Bugs, ett måste för konst- och naturälskare.

Fort Lauderdale, FL: Parasailing i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale, FL: Parasailing i Fort Lauderdale

Se den bästa utsikten som Floridakusten har att erbjuda med denna parasailing-upplevelse i Fort Lauderdale. Få en fågelperspektiv över södra Floridas kust i sällskap av en förstklassig besättning som strävar efter att göra din resa oförglömlig. Anländ till den lokala partnerns kontor och träffa din USCG-licensierade kapten i världsklass som har över 15 års erfarenhet av parasailing. Efter säkerhetsgenomgången ger ni er iväg på ett oförglömligt äventyr. Stig upp och beundra den hisnande utsikten över södra Florida, till och med Bahamas på en mycket klar dag. Flygningarna över Atlanten varar i 8-10 minuter och bli inte förvånad om kaptenen doppar dina tår i vattnet.

Miami: Privat båttur med kapten

Miami: Privat båttur med kapten

Privata turer som erbjuder den bästa servicen för upp till 12 passagerare! **KONTROLLERA FLIKEN INKLUDERING / EXKLUDERING LÄNGST NER I LISTAN FÖR AVGIFTER SOM BETALAS VID KAJ ** Tillgängliga alternativ är ; 2 timmar (Sightseeing) - Det enda sättet att verkligen uppleva de bästa vyerna över staden. Stressfritt, på egen hand, alternativ till trånga båtturer. 3 timmar (Sightseeing & strand) - Njut av en extra timme för att smutta på det varma vattnet. Dra också nytta av förmåner ombord, till exempel ett Premium Bluetooth-ljudsystem för att spela din egen musik och en rolig flytande vattenmatta. 4 timmar (halvdag) - Det bästa för längre firanden som födelsedagar, möhippor eller andra speciella evenemang! Ankra upp bredvid andra båtar och FEST! Jet-Skies finns tillgängliga på begäran mot en extra kostnad, ta en bit mat från en båt som säljer mat och njut av den flytande mattan som vi inkluderar, allt detta samtidigt som du har den bästa utsikten över hela staden från båten! Besöker de bästa platserna, inklusive ; - Miami River - Bayside Miami (inklusive pariserhjulet) - Hamnen i Miami (en av de största hamnarna i USA) - Miami Beach och alla dess öar - Star Island - Millionaire's Row - Fisher Island Kom ombord för en oförglömlig upplevelse! ***VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA UNDANTAGEN SOM BETALAS VID KAJEN***

Vanliga frågor om Flygplatstransfer i Fort Lauderdale

Vad finns det för andra saker att göra än Flygplatstransfer som är värt att besöka i Fort Lauderdale?

Andra upplevelser du inte bör missa i Fort Lauderdale:

De mest populära sevärdheterna i Fort Lauderdale

Att göra i Fort Lauderdale

Städer i USA

Fort Lauderdale: Fler aktiviteter och sevärdheter

Fort Lauderdale: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Fort Lauderdale

Samlat omdöme

4.8
(5 recensioner)