Lägg till datum

Fort LauderdaleFlygplatstransfer

Våra mest rekommenderade Fort Lauderdale Flygplatstransfer

Ft. Lauderdale Airport Shuttle till Port of Miami upp till 14pax

1. Ft. Lauderdale Airport Shuttle till Port of Miami upp till 14pax

Ta en privat transfer från Ft Lauderdale-Hollywood Airport för upp till 14 passagerare till hamnen i Miami. Med upphämtning dygnet runt är denna tjänst perfekt för stora grupper eller familjer. När du väl har hämtats från din terminal på Fort Lauderdale-Hollywood Airport reser du effektivt i en bekväm, praktisk och högkvalitativ skåpbil. Resan tar cirka 45 minuter och avlämningen sker antingen vid Miamis kryssningsterminal eller vid närliggande hotell.

Fort Lauderdale International Airport: Biltransfer till Miami

2. Fort Lauderdale International Airport: Biltransfer till Miami

Spara dig själv besväret med att ordna transport efter en lång resa med en privat biltransfer från Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL) till Miami eller South Beach. Låt din förare köra trafik och navigering medan du sträcker ut dig med gott om benutrymme. Möt din chaufför vid trottoarkanten eller vid terminalutgången för ditt flyg. Få tillgång till telefonsupport dygnet runt, alla dagar i veckan och få din chaufförs kontaktinformation 48 timmar före ditt flyg. Ha gott om plats för en resväska och en handbagage per passagerare. Luta dig tillbaka och koppla av på din transfer till ditt boende i Miami eller South Beach. Känn dig trygg när du reser ombord på ett fordon som har upprätthållit höga säkerhetsstandarder. Anländ till din destination utan några onödiga stopp med en privat transfertjänst.

Miami: MIA - Port Everglades eller FLL - Port of Miami Transfer

3. Miami: MIA - Port Everglades eller FLL - Port of Miami Transfer

Från Miami Airport till Port Everglades, från Fort Lauderdale Airport till Port of Miami eller tvärtom, kan vi ta dig till din destination i en modern och bekväm Executive Sedan-bil. Våra fordon med en kapacitet på 1-3 personer och erfarna förare kommer att ge dig en säker och snabb privat transport. Vi erbjuder en omfattande flotta av toppmoderna fordon för alla typer av transporter och turer. Vårt team av professionella förare och personal är engagerade i din säkerhet och komfort. Pris per bil. Högst 2 timmar. Tillgänglig dygnet runt. Meddela oss om du talar spanska, franska, portugisiska eller italienska.

Sarasota: Privat transfer till Fort Lauderdale flygplats

4. Sarasota: Privat transfer till Fort Lauderdale flygplats

Njut av en säker och pålitlig privat flygplatstransfer mellan ditt boende i Sarasota och Fort Lauderdale–Hollywood International Airport (FLL). Koppla av med en bekväm enkelriktad service direkt till flygplatsen. Bli hälsad av din chaufför som väntar på dig utanför ditt boende i Sarasota. Spara dig själv med att behöva bära tunga väskor och navigera i kollektivtrafiken och njut av att veta att alla fordon regelbundet underhålls till hög kvalitet.

Naples, FL: Privat transfer till Fort Lauderdale Airport

5. Naples, FL: Privat transfer till Fort Lauderdale Airport

Njut av en säker och pålitlig privat flygplatstransfer mellan ditt boende i Naples, Florida, och Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL). Slappna av med en bekväm enkelresa direkt till flygplatsen. Vi hälsas välkomna av din chaufför som väntar på dig utanför ditt boende i Naples. Spara dig själv från att behöva bära tunga väskor och navigera i kollektivtrafiken och känn dig trygg med att veta att alla fordon regelbundet underhålls enligt högkvalitativa standarder.

Marco Island: Privat transfer till Fort Lauderdale flygplats

6. Marco Island: Privat transfer till Fort Lauderdale flygplats

Njut av en säker och pålitlig privat flygplatstransfer mellan ditt boende i Marco Island och Fort Lauderdale–Hollywood International Airport (FLL). Koppla av med en bekväm enkelriktad service direkt till flygplatsen. Hälsas av din chaufför som kommer att vänta på dig utanför ditt boende på Marco Island. Spara dig själv med att behöva bära tunga väskor och navigera i kollektivtrafiken och njut av att veta att alla fordon regelbundet underhålls till hög kvalitet.

Fort Myers: Privat transfer till Fort Lauderdale Airport: Fort Myers: Privat transfer till Fort Lauderdale Airport: Fort Lauderdale

7. Fort Myers: Privat transfer till Fort Lauderdale Airport: Fort Myers: Privat transfer till Fort Lauderdale Airport: Fort Lauderdale

Njut av en säker och pålitlig privat flygplatstransfer mellan ditt boende i Fort Myers och Fort Lauderdale International Airport (FLL). Slappna av med en bekväm enkelresa direkt till flygplatsen. Vi hälsas välkomna av din chaufför som väntar på dig utanför ditt boende i Fort Myers. Spara dig själv från att behöva bära tunga väskor och navigera i kollektivtrafiken och känn dig trygg med att veta att alla fordon underhålls regelbundet enligt högkvalitativa standarder.

Vanliga frågor om Flygplatstransfer i Fort Lauderdale

Vad finns det för andra saker att göra än Flygplatstransfer som är värt att besöka i Fort Lauderdale?

Andra upplevelser du inte bör missa i Fort Lauderdale:

Flygplatstransfer i Fort Lauderdale –Vilka är de bästa upplevelserna?

Vilka Flygplatstransfer i Fort Lauderdale vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Fort Lauderdale: Fler aktiviteter och sevärdheter

Fort Lauderdale: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.