Saker att göra i
Formentera

Våra mest rekommenderade saker att göra i Formentera

Från Ibiza: Samma dag 2-vägs färjebiljett till Formentera

Från Ibiza: Samma dag 2-vägs färjebiljett till Formentera

Njut av en tur- och returresa med färja från Ibiza till Formentera med denna tur- och returbiljett för samma dag. Få ut det mesta av din tid på ön och återvänd till Ibiza när som helst samma dag, tack vare din flexibla biljett. Hoppa ombord på färjan och segla till Formentera. Anländer till hamnen i La Savina i Formentera efter en trevlig 55-minuters färjetur. Tillbringa dagen på ön som du vill. Hyr en cykel, motorcykel eller fyrhjuling i hamnen och ge dig ut på upptäcktsfärd på Formentera. Eller använd stadstrafiken för att ta dig till vilken del av ön som helst. Upptäck den 69 kilometer långa kusten med klippor, vikar och stränder med överraskande skönhet. Höjdpunkter som är värda att besöka inkluderar stränderna Cala Saona, Ses Illetes och Els Arenals. Om du känner dig äventyrlig kan du till och med klättra upp i fyren La Mola, som är byggd på en 120 meter hög klippa. I slutet av dagen, efter att ha sett en av de bästa solnedgångarna i Medelhavet, kan du åka tillbaka till hamnen i La Savina och ta färjan tillbaka till Ibiza.

Ibiza: Platja d'en Bossa transfer tur och retur till Formentera

Ibiza: Platja d'en Bossa transfer tur och retur till Formentera

Ir a Ibiza y no visitar Formentera puede considerarse un pecado...Esta pequeña isla es una visitita obligada. Te llevamos hasta ella en un trayecto de aproximadamente 1 hora y una vez allí podrás decidir que hacer...nadar en las espectaculares aguas de Illetas (¡descubrirás tonalidades de azul que no sabías que existían!), besök el famoso faro de Cap de Barbaria o pasear por sus pintorescos pueblecitos ¡te vas a enamorar de la isla! Salimos desde Platja d'en Bossa por la mañana y regresamos al mismo lugar por la tarde, ponemos a tu disposición varios horarios tanto de ida como de regreso para que puedas elegir los que más se adapten a tí.

Ibiza: Sunset Boat Party med obegränsade drinkar och DJ

Ibiza: Sunset Boat Party med obegränsade drinkar och DJ

Fly verkligheten och hoppa ombord på Ibizas största båtparty för att dansa in i solnedgången med upp till 250 festprissar. Utrustad med ett kraftfullt toppmodernt ljudsystem, ett rymligt dansgolv samt soffa loungeområden och sängar, resa med båt längs den vackra kusten av Ibiza. Förundras över Ibizas kustlinje från havet medan residenta DJ:s bjuder på de senaste Ibiza anthems och sommarhits - det kan till och med finnas en chans att en gäst-DJ kommer med en stor överraskning. Njut av den öppna premiumbaren med öl, sangria och läskedrycker. Koppla av och sola på solstolarna och soffloungerna som är tillgängliga för alla. För på den här båten är alla VIP. Du har också möjlighet att stanna till och simma i det kristallklara och turkosa vattnet eller svalka dig i en av Ibizas vackra, gömda vikar om det blir för hett på dansgolvet. Incheckningen börjar 1 timme före avgång från Playa d'en Bossa-piren bredvid Bar Happiness.

Ibiza: Formentera-kryssning med middag, solnedgång och drinkar

Ibiza: Formentera-kryssning med middag, solnedgång och drinkar

Upptäck skönheten i Formentera och Ibiza på all-inclusive båttur ombord på Ibizas unika flytande strandklubb: Ibiza Boat Club. På turen "Formentera with Benefits" är alla VIP med tillgång till solstolarna. Båten har en kapacitet på 300 gäster, men endast 80 gäster får följa med på denna kryssning för att säkerställa komfort, utrymme och kvalitetsservice för alla. Simma i klart, blått vatten, lek med vattenleksaker eller ta ut din egen kurs genom vattnet med paddleboards. Njut av läckra drycker och prova nya vändningar på traditionella livsmedel. Börja din seglingstur med incheckning och ombordstigning på Playa d'en Bossa-stranden i Ibiza. Turen börjar klockan 10:30. Beundra utsikten över naturreservatet Las Salinas på väg till Formentera medan du smuttar på nybryggt kaffe i kombination med en balearisk frukost med lokala godisar som Greixonera (balearisk pudding) och Ensaimadas (ett fläckigt, sött bakverk). . Klockan 11:15 kommer du att släppas av vid hamnen i Formentera. Ha 6 timmars ledig tid att utforska ön Formentera där du kan hyra en skoter eller en cykel, shoppa på hippiemarknaden, njuta av solen på den vita Ses Illetes-stranden eller utforska fyren Far de la Mola. . Gå tillbaka till båten på eftermiddagen (17:30) för att fortsätta båtturen. Stanna vid en av de berömda stränderna i Formentera där du kan simma mellan superyachterna från de rika och berömda, ha kul med stand-up paddleboards och andra gigantiska vattenleksaker, ta bilder för Instagram eller sola. Förfriska dig med fruktig sangria de Cava, klassisk sangria de vino Tinto, öl, vatten och läskedrycker medan du seglar längs Ibiza och Formentera och kopplar av på solstolar och loungesoffor. Prova spanska och baleariska viner under en vinprovning för att avrunda din lokala kulinariska upplevelse. Under simstoppet i Formentera kommer middagen att serveras. Titta på din mat som är nygjord i en live matlagningsshow. Njut av Ibizas mest populära maträtt: Paella. Prova hemlagad Paella Ibicenca med skaldjur eller veganska och glutenfria alternativ, serveras med en mängd olika bröd och aioli. Se solnedgångens glöd på Sol d'en Sera medan du upplever en Café Caleta Show Cooking (rom, brandy, socker och varmt kaffe) och lyssnar på ljudet av vågorna, tillsammans med en saxspelare. Slutligen avslutar du din resa genom att återvända till mötesplatsen.

Ibiza: Crystal Waters Formentera, öppen bar och lunchbuffé

Ibiza: Crystal Waters Formentera, öppen bar och lunchbuffé

Upptäck de majestätiska klipporna på Formenteras västkust på denna kryssning från Ibiza. Koppla av med drycker som sangria, öl, läsk och vatten från den välfyllda öppna baren. Njut av två simstopp längs vägen. Hoppa ombord på en rymlig och bekväm båt och känn vinden i ditt hår när du sätter segel mot Formentera. Segla längs klipporna på Formenteras västkust till Cap de Barberia och passera en majestätisk klippa med en fyr. Efter att ha nått denna punkt, återvänd till Cala Saona och släpp ankaret. Dyk ner i det kristallklara vattnet och njut av att använda våra nautiska leksaker. Njut av lite ledig tid att utforska på egen hand. Arbeta upp och aptit och sitta ner till en munvattenbuffé när du kommer ut ur vattnet. Efter lunch, fortsätt till den berömda Illetas Beach och släpp ankaret igen för lite mer tid att simma genom skolor med livligt färgad fisk. Slutligen, gå till hamnstaden La Savina för ledig tid. Ta en promenad genom den pittoreska hamnstaden, se fyren eller koppla av på stranden. Gå ombord på båten för att ta dig tillbaka till din upphämtningsplats i Ibiza. Viktigt: vi stannar inte på någon strand, våra två stopp för att simma är i Cala Saona-zonen och Illetas-zonen men mitt i havet (på en säker plats naturligtvis).

Från Sant Antoni: Båttransport tur och retur till Formentera

Från Sant Antoni: Båttransport tur och retur till Formentera

Ge dig ut på en resa till Formentera med avgång från Sant Antoni-hamnen. Tillbringa dagen med att navigera längs den slående kustlinjen och utforska en charmig ö i din egen takt. Res ombord på ett rymligt fartyg och njut av en returresa i slutet av dagen. Stig ombord i Sant Antoni och påbörja din natursköna resa förbi Ibizas västkust. Luta dig tillbaka och njut av utsikten och anlända sedan till Formentera efter en kort resa. Njut av ca 6 timmars fri tid för att utforska ön. Njut av den idylliska Illetes Beach eller upptäck de lokala gömda pärlorna och kända landmärken som fyren La Mola och Cap de Barbaría. I slutet av dagen hoppar du på båten igen och åker tillbaka till Sant Antoni.

Playa d'en Bossa/Figueretes: Färja tur och retur till Formentera

Playa d'en Bossa/Figueretes: Färja tur och retur till Formentera

Njut av en returöverföring samma dag med färja från Playa d'En Bossa eller Figueretes till Formentera. Boka din flexibla biljett för att få ut det mesta av din tid på ön och återvänd till Playa d'En Bossa eller Figueretes när som helst på samma dag. Hoppa ombord på färjan på din valda plats och segla till Formentera. Anländer till hamnen i La Savina efter en smidig 60-minuters färjetur. Tillbringa din dag på ön som du vill; hyra en cykel, motorcykel eller fyrhjuling i hamnen och börja utforska området. Alternativt kan du använda kollektivtrafiken för att nå någon del av ön. Upptäck dess 69 kilometer kustlinje med klippor, vikar och stränder, inklusive Cala Saona, Ses Illetes och Els Arenals. Om du känner dig äventyrlig, klättra upp fyren i La Mola, byggd på en 120 meter hög klippa. I slutet av dagen, efter att ha bevittnat en av de bästa solnedgångarna i Medelhavet, gå tillbaka till hamnen i La Savina och ta färjan tillbaka till Playa d'En Bossa eller Figueretes.

Ibiza: Figueretas transfer tur och retur till Formentera

Ibiza: Figueretas transfer tur och retur till Formentera

Träffa ledarna inom havsutflykter på Ibiza och Formentera. Att vara på semester på Ibiza och inte besöka Formentera kan betraktas som en synd. Boka den roligaste, mest praktiska och ekonomiska resan för att nå den lilla ön Pitiusas. Borda de mest ekonomiska och bekväma katamaranerna som tar dig från Ibiza till Formentera på cirka 40 minuter. Vi gör det väldigt enkelt för dig att resa dit och tillbaka från Ibiza till Formentera. Du kan åka från någon av våra ombordstigningsplatser (i Figueretas eller Playa d'en Bossa) och kombinera scheman så att de anpassar sig till dina behov och preferenser.

Ibiza: Katamarankryssning till Formentera med måltid och dryck

Ibiza: Katamarankryssning till Formentera med måltid och dryck

Utforska ön Formentera med stil på en katamarankryssning från Ibiza. Segla på en bekväm 22 meter lång katamaran förbi Las Salians och Illetas med snorkelutrustning. Njut av en läcker brunchbuffé eller grilllunch och ta för dig av drinkar från den öppna baren längs vägen. För att möta din vänliga besättning för dagen åker du till Botafoch färjeterminal och hoppar ombord på en fantastisk 22-meters katamaran. Fartyget har en rad bekväma solstolar där du kan njuta av solen samt ett stort nät som gör att du kan koppla av med vattnet som glider under dig. Sätt segel längs öns sydöstra kust och beundra den panoramiska kustutsikten som omger dig. Kryssa förbi den vackra Las Salinas-stranden och släpp sedan ankaret i Illetas kristallklara vatten. Här har du gott om tid att sola, smutta på uppfriskande kalla drycker från den öppna baren och titta på lyxjakterna som seglar förbi. När du har fått lite aptit kan du njuta av brunch eller en grill som besättningen förbereder. Efter måltiden kan du svalka dig från värmen med ett dopp i havet, snorkla på jakt efter det marina livet eller stanna på däck och koppla av. I slutet av en oförglömlig dag kan du förundras över den sista havsutsikten när du påbörjar återresan tillbaka till kajen.

Ibiza: Båttur till Formentera med öppen bar och paella

Ibiza: Båttur till Formentera med öppen bar och paella

Börja med att ta dig till Figueretas pir på Ibiza. Träffa din värd, checka in och hoppa sedan ombord på båten. Hitta en bekväm plats att sitta på, antingen i en av de balinesiska sängarna eller i en puff, och förbered dig för resan. Observera att sängarna är till för alla kunder och att alla inte kommer att ha möjlighet att ta en säng, så om du vill ta en säng ska du vara en av de första som går ombord. Om du inte kan ta en säng kan du alltid använda en puff i vilken du kommer att resa mycket bekvämt. Så koppla av och ta in utsikten över kusten när du sätter segel på ditt äventyr. Ta för dig av den öppna baren och välj mellan sangria, öl eller en läskedryck. Fortsätt koppla av på din puff eller säng och njut av utsikten. Anländer till den vackra Cala Saona, där kaptenen kastar ankar. Gå av båten och utforska skönheten och lugnet i detta hörn av Formentera. Medan du njuter av detta paradis får du möjlighet att uppleva den traditionella ibicencan Paella Show Cooking, se när en kock förbereder en paella live. Stoppa in i skålen när den är klar och njut av denna läckra fest. Därefter går du tillbaka på båten och åker till en annan del av Formentera. Du får 3 timmar på dig att utforska ön på egen hand. Hyr en cykel eller en skoter (ingår ej i priset) och se mer av öns naturliga skönhet. Alternativt kan du snorkla på stranden och utforska undervattensvärlden. Gå ombord på båten igen och fortsätt att njuta av den öppna baren. Börja ta dig tillbaka till Ibiza. Slappna av och koppla av på båten. På vägen tillbaka till Ibiza kommer du att se hur solen börjar gå ner, ett oöverträffat landskap som gör ditt foto mer instagrammable Anländer tillbaka till Ibiza på kvällen, efter en rolig dag ute.

Alla aktiviteter

48 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Formentera

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Formentera?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Formentera:

Sevärdheterna i Formentera du inte bör missa

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Formentera?

Det här är de bästa aktiviteterna när du besöker Formentera på en tajt budget:

Se alla aktiviteter i Formentera med låga priser på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Formentera

Att göra i Formentera

Städer i Formentera

Formentera: Fler aktiviteter och sevärdheter

Formentera: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Formentera

Samlat omdöme

4.2
(1 546 recensioner)

Mötesplatsen var väldigt lätt att hitta om man följer informationen på internet. Vi fick genast besked om att överfarten kunde vara ojämn och vi erbjöds att utan kostnad skjuta upp resan till en annan dag. Resan utåt var inte för människor som lätt blir sjösjuka, eftersom det gungade ganska mycket. Ombord har du möjlighet att hyra cyklar, skotrar, bilar m.m. Hyrstationen var lite undangömd, men lätt att nå efter en kort beskrivning. Allt gick smidigt även där. Rekommenderas starkt turné!

Ha en trevlig resa. Framför allt var Andrés, snäll, hjälpsam, uppmärksam på oss hela resan och gav oss svar på alla våra frågor. Bra proffs, bättre människa. Om vi återvänder till Ibiza kommer vi utan tvekan att återvända med detta företag. Hälsningar. Tack!! Rosabel.

På egen hand till hamnen, en 35-minuters bilresa för oss. Parkering är ganska dyrt. Billig överfart jämfört med andra. Tar en timme medan andra "snabbfärja" gör det på en halvtimme. Ingen förklaring eller annat, utan enbart för färjetrafik; bra!

Det var en oförglömlig upplevelse. Jag älskade att lära mig om Formentera!!!

Synd att det inte erbjuds fler tider men det var väldigt bra